26. kolo
02.03.2008 17:00 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

Real Valladolid - Racing Santander 0:1

Racing porazil nejtěsnějším možným rozdílem Valladolid, pro Santander to bylo druhé vítězství v řadě, v tabulce se svěřenci trenéra Marcelina posunuli na šestou pozici zajišťující účast v Poháru UEFA. Valladolid si po prohře v tabulce pohoršil o dvě pozice, nyní je na třináctém místě.

V úvodu byli aktivnější domácí fotbalisté, ovšem postupem času přebírali aktivitu hosté. První šanci měl domácí kanonýr Joseba Llorente, který pálil v dobré pozici nad branku Tona. Brankář Racingu poté musel zasahovat proti ráně Victora. Zahrozili také hosté, Jorge Lopez otestoval pozornost domácí brankáře Asenja. V závěru poločasu sice Ebi Smolarek vstřelil branku, gól ovšem nebyl uznán pro ofsajdové postavení polského útočníka.

Druhé dějství začalo rvačkou Oriola s Llorentem, oba hráči si ze šarvátky odnesli žlutou kartu. Hosté hrozili zejména Jorge Lopezem, který dvacet minut před koncem nacentroval míč na hlavu Navase, jehož ale vychytal Asenjo. Sám Jorge Lopez se dostal do šance o deset mintu později, Asenjo vytáhl další výborný zákrok. Čtyři minuty před koncem utkání centroval z levé strany hřiště střídající Serrano, nejvýšše v pokutovém území vystoupal Aldo Duscher, jehož hlavička skončila za zády Asenja. Domácí už v závěru nestačili na branku defenzivho záložníka Racingu reagovat, a Santader si tak odvezl z Valladolidu velice cenné tři body.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele