38. kolo
18.05.2008 19:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Racing Santander - CA Osasuna 1:0

V Osasuně si po porážce od Santanderu určitě hlasitě oddechli. Kdyby totiž Zaragoza zvládla svůj duel s Mallorcou, stala by se Pamplona posledním sestupujícím.

Pamplona šla do tohoto utkání s cílem vyhrát jej, ovšem uvědomovala si, že proti ní stojí velmi silný soupeř, který musí také nutně získat tři body, aby si udržel svou šestou příčku. Racing nakonec zápas zvládl a v samotném závěru vstřelil první a zároveň poslední gól Ivan Bolado.

Domácí fotbalisté jasně ukazovali, kdo je na hřišti pánem, zatímco Osusana se především jen pečlivě bránila. První střelu na bránu vyslal až v 23.minutě Gonzalo Costa. Španělský záložník však poslal míč zpoza pokutového území jen mírně nad. Po půlhodině hry si obdobně vedl po centru Lopeze obránce Moraton. V první půli zkoušel štěstí svou střelu ze 17 metrů také polský reprezentant Ebi Smolarek, ale jeho nebezpečnou střelu na poslední chvíli zblokoval obránce Cesar Cruchaga.

Druhá půle byla přímo uspávající. Žádný atraktivní fotbal, žádné pohledné akce, ale nepřesné přihrávky, centry a střelecká nemohoucnost, přesně to vládlo zbývajícím čtyřiceti pěti minutám. K přímému ohrožení brány se dostal až v 65. minutě Oscar Serrano, který vypálil na hostující branku dalekonosný pokus. Ten však opět postrádal přesnost. Za dalších dvacet minut přišel jediný gól utkání. Tchite přihrál Boladovi a ten přesně mířenou střelou zařídil vítězství svého celku.

Autor: Tomáš Honajzer / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele