24. kolo
16.02.2008 20:00 CET
2 : 4
(1:2)

Reportáž

Espanyol Barcelona - Sevilla FC 2:4

Espanyol prohrál potřetí v řadě na domácím stadionu, tentokráte na Estadio Olimpico de Montjuic podlehl Seville 2:4. Los Pericos tak zaváhali popáté z posledních šesti zápasů, v tabulce patří katalánskému klubu pátá pozice. To Sevilla vyhrála potřetí z posledních čtyř utkání a v tabulce je už na šestém místě, tři body za svým dnešním soupeřem.

První šanci měli domácí, Luis Garcia se dostal před brankáře Andrese Palopa, jenž skvěle vyrazil pokus rychlíka v útoku Espanyolu na roh, z něhož následně nezamířil mezi tři tyče Ewerthon. Na druhé straně se dostal po přihrávce Poulsena k centru Kanoute, jehož přesný pas se dostal k Luisu Fabianovi, který přesnou střelou poslal hostující mužstvo do vedení. O pět minut později přišla Sevilla s dalším útokem, Brazilec Fabiano vrátil gólovou přihrávku Kanoutému, který osamocen v pokutovém území bez problému překonal bezmocného Kameniho - 0:2. Espanyol se snažil snížit, Luise Garciu vychytal ve 28. minutě již podruhé brankář Palop. Napotřetí už ale Luis Garcia uspěl, čtyři minuty před koncem prvního poločasu dokázal kanoýr Los Pericos po přihrávce Zabalety vyzrát na Andese Palopa - 1:2.

Druhá půle začala dalekonosnou střelou Hurtada mimo branku hostí, vlastní gól si málem poté dal záložník Sevilly Poulsen. Po více než hodině hry byl vyloučený domácí obránce Zabaleta, jenž uviděl za faul na Capela druhou žlutou a musel tak předčasně opustit hřiště. V 74. minutě poslal Christian Poulsen Sevillu už do vedení 3:1, o dvě minuty ale znovu ožily naděje Espanyolu na bodový zisk, když střídající Corominas překonal Palopa - 2:3. Po uplynutí dalších dvou minut se po přihrávce Jesuse Navase radoval Capel, který svoji brankou definitvně rozhodl o osudu utkání. Espanyol se v závěru už jen marně snažil o snížení výsledku.

Autor: Milan Kopal / soccernet.com

Komentáře (2)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pikantní souboj ambiciózních týmů. Zkusím tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky bych tento duel viděl na remízu 0:0

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele