5. kolo
26.09.2007 20:00 CET
0 : 2
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Recreativo Huelva 0:2

La Coruňa pokračuje v mizerných domácích výkonech z loňské sezony, tentokrát podlehla 0:2 týmu Recreativo Huelva. Góly vstřelili Martins a Guerrero.

V dresu domácích so odbyl premiéru obránce Aythami. Hosté zase představili jako střídajícího hráče forwarda Conga. Congo přišel do Recreativa na začátku týdne, aby alespoň částečně zaplnil v týmu mezeru po zraněném Sinama-Pongollem. Hned na začátku deklaroval svou aktivitu střelou hostující Martins, na druhé straně pálil Riki a zasahovat musel Sorrentino. Huelva se ujala vedení v 12. minutě. Do vápna pronikl Dani Bautista, přihrál Martinsovi a ten nezaváhal. Další příležitosti nevyužili domácí Sergio a hostující Javi Guerrero. Pak přišla největší šance Deporu prvního poločasu. Tabordovu střelu ještě zblokoval Beto, roh rozehrál Sergio a hlavičku Collociniho musel řešit Sorrentino. Ve 29. minutě pak málem zaskočil Aouateho svou další šancí hostující Javi Guerrero.

Druhá půle začala ve velkém stylu, druhý gól dala Huelva po 70 sekundách hry. Po levé straně pronikl Marquitos a ve vápně se prosadil Javi Guerrero. Domácí se zmohli na částečný tlak. Hlavička Tabordy šla ale mimo, hlavičku Rikiho likvidoval Sorrentino, nepřesně zamířil i střídající Bodipo. Stejně tak se vedlo i hostujícímu Camuňasovi, Congo si při svém debutu počínal aktivně, ani on se ale ve své šanci mezi tyče netrefil. Dvě minuty před koncem fauloval hostující Jesús Vazquez Adriána, ale mimo šla i hlavička Bodipa.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Depor musí zabrat, na Riazoru se urodí povinná výhra, tip 2:1.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele