28. kolo
15.03.2008 20:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo La Coruňa - Real Madrid 1:0

Real Madrid nedokázal zlomit prokletí Riazoru a ani tentokráte v Galícii nevyhrál. Bílý balet domácímu Deportivu po hodně bezzubém výkonu podlehl 0:1 a zkomplikoval si cestu za mistrovským titulem.

Trenér Realu Bernd Schuster nechal pouze na lavičce Robinha a i tento fakt se podepsal na útočné aktivitě hostujícího týmu. Lídr tabulky se k ohrožení domácí svatyně dostal v první půle pouze díky nepřesné střele Sneijdera. Deportivo bylo o něco aktivnější, ani La Coruňa si ovšem nějakou superšanci vypracovat nedokázala. Za zmínku tak stojí pouze pokus Wilhelmssona, s nímž si poradil Casillas.

Také druhý poločas začal hodně vlažně. Až v 55. minutě o sobě dal vědět kanonýr Raul, který po dlouhém pasu Cannavara vypálil nad. O dvě minuty později přišel rozhodující moment utkání. Lafita obešel svého strážce, odcentroval a bránící Pepe vložil nohu míči do cesty tak nešťastně, že si ho srazil do vlastní sítě - 1:0.

Útok klubu z hlavního města poté trochu rozpohyboval střídající Robinho. Sneijder svou akci zakončil střelou vedle, na druhé straně mohl pojistku přidal Filipe. Tomu v 84. minutě připravil tutovku Guardado, Filipe ovšem špatně trefil míč a zamířil vysoko nad.

V závěru Real otevřel obranu a domácí podnikali rychlé brejky. Těch se naskytlo hned několik, ani jeden však nebyl proměněn. Trenér Miguel Angel Lotina si z toho velkou hlavu nakonec dělat nemusel, Deportivo porazilo Real Madrid a zvýšilo své šance na přežití v soutěži.

Autor: Tomáš Pavlík / soccernet.com

Komentáře (14)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Real z La Coruni body nevozi,ale doufam,že se to změní...muj tip: 1:3

Reagovat
Pharrell

jj 1:2

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo má formu...tip a přání 1:0 nebo aspoň 1:1

Reagovat
smazaný uživatel

Souihlasím s tebou,že Deportivo má formu!Tip 1-1

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně má formu a přeji si aby se zachránilo, můj tip je 2:2.

Reagovat
smazaný uživatel

depor má formu,real si bude po zklamání v lm chtít spravit chu´t ,ale bez RvN to vidím max. na bod,spíše 1:0 pro domácí

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně chlapi...všichni se tak nějak schodujeme

Reagovat
smazaný uživatel

Real vyhraje!!! Tip: 0:2 (Robinho, Raul)...

Reagovat
smazaný uživatel

Deportivo má formu, doufám, že to Realu překazí, aby si neodvezl ani bod !!! Tip 1:1.

Reagovat
smazaný uživatel

real potvrzuje svoji neschopnost která trvá už několik let

Reagovat
smazaný uživatel

co skončil Zizu tak to jde s bílým baletem do háje...

Reagovat
smazaný uživatel

Výborně Deportivo, výborně...To se dalo čekat

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Deprtivo je oproti podzimu jako vyměněné, tato výhra nad slavným Realem je pro ně velmi povzbuzující !!! Jen tak dál !!! Real Madrid si musí šáhnout do svědomí, může ho uklidnit jen to, že má zatím slušný náskok. Celkově to je ale spíše nic moc.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele