8. kolo
21.10.2007 21:00 CET
4 : 0
(2:0)

Reportáž

Atlético Madrid - Real Zaragoza 4:0

Atlético zdolalo vysokým rozdílem Zaragozu a poskočilo na šestou příčku tabulky, zatímco hostující celek je nyní desátý. Domácí tým nastoupil na křídlech s Maxi Rodríguezem a Luisem Garcíou, Zaragoza opět s Gabim v záložní formaci. Po slabším rozjezdu se tak Atlético dostává do dobré formy a prohra na Barceloně byla spíše slabším dnem.

Do první šance se hnal Aguero, ale na poslední chvíli ho zablokoval Ayala. V 5. minutě už ale šli domácí do vedení. Skvělý míč mezi obránce do prostoru poslal Forlán a Luis García překonal Césara střelou na vzdálenější tyč. Trochu smůlu měl v tomto zápase naopak Diego Milito, který mohl brzo srovnat, ale jeho pokus byl sražen na rohový kop. V šanci byl i Oliveira, ale proti němu zasáhl Leo Franco. Místo toho dali domácí druhý gól. Přesný centr poslal Maxi Rodríguez a Forlán přeloboval Césara.

O chvilku později se Forlán pokoušel o podobný kousek, ale tentokrát mu lišácký pokus gólman Zaragozy zneškodnil. V 39. minutě otestoval Césara Aguero, na opačné straně střílel Aimar jen do Lea Franca. Atlético bylo aktivní i po výměně stran, po centru Aguera málem přidal další gól Forlán, ale byl z toho jen roh. V 63. minutě pak ve vápně fauloval Sergio Maxi Rodrígueze a sám postižený zvýšil náskok domácích z pokutového kopu. Zaragoza, která zatím letos podává nevyrovnané výkony a vypadla i z Poháru UEFA, se už nezvedla. Naopak z nastaveném čase druhé půle přidal čtvrtý gól svého týmu Maxi Rodríguez. Luis García mu dal chytrý pas do běhu a Maxi přízemní střelou překonal Césara.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Mělo by to být jasné, Zaragoza venku nic moc a Atlético má doma excelentní skóre 7:1, takže tipuji za 1 a výsledek bude 2:0. Vivat ATLĚTICO !!!!!!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele