6. kolo
30.09.2007 17:00 CET
2 : 0
(1:0)

Reportáž

Atlético Madrid - CA Osasuna 2:0

Atlético má formu, vyhrálo potřetí v řadě a v tabulce se posunulo na pátou pozici. Osasuna je na čtrnáctém místě. Klub z hlavního města byl od počátku utkání lepším týmem, územní převahu domácích zúročil v branku Raul García, který se ve 37. minutě prosadil dalekonosnou střelou. Mladý záložník tak vstřelil branku svému bývalému klubu, právě z Osasuny totiž středopolař před sezonou přišel do Madridu.

Na začátku druhého dějství udělal trenér Ziganda dvě změny, na hřiště přišlo ofenzivní duo Pandiani, Juanfran, kteří nahradili nevýrazného Plašila a Velu. Ovšem ani toto dvojí střídání Pamploně nepomohlo, Atlético bylo stále lepší. Dobrý výkon domácího mužstva pečetil ve 82. minutě Sergio "Kun" Aguero, který prošel přes dva obránce a prostřelil brankaře Ricarda. Talentovaný argentinský útočník tak potvrdil skvělou formu z posledních týdnů a vstřelil svůj letošní pátý gól.

Autor: Milan Kopal

Komentáře (1)

Přidat komentář
HOST*bary72

Je to lepší a lepší, na poháry to letos bude určitě!!! Vivat ATLETICO!!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele