12. kolo
19.11.2005 20:00 CET
0 : 3
(0:1)

Reportáž

Real Madrid - FC Barcelona 0:3

El Clásico a sobota 19.11. Tento pojem a datum nemohly uniknout jedinému příznivci fotbalu. Utkání Realu Madrid a Barcelony přilákalo na stadion Santiaga Bernabeua více než osmdesát tisíc diváků a další milióny k televizním obrazovkám. Shlédnout ty největší hvězdy Primera División se totiž nenabízí každý den.

Katalánský celek si nekompromisně přijel do Madridu pro tři body a svým výkonem usadil i madridské publikum. Hvězdy Barcy nastupovaly do svatého stánku Bílého baletu s jasným cílem zvítězit a dosáhnout tak první příčky v lize. Svůj cíl si do puntíku splnily a pusinkám udělily fotbalovou lekci.

Do základní sestavy Realu se po delší době sice vrátili Ronaldo, Zidane a Baptista, ale dobré formě týmu z Katalánska prostě čelit nedokázali. V každém momentě zápasu modročervení dávali najevo své kvality a svého soupeře jednoduše přehrávali, a to i přesto, že nenastoupili v nejsilnější sestavě. Museli se obejít bez Marka van Bommela, Maxiho i Ezquerry.

Rijkaard překvapil tím, že na místo Giulyho nasadil do základní jedenáctky Messiho. Mladíček trenérovu důvěru nezklamal a před Casillasovou brankou si hezky pohrával.

Real Madrid začal aktivněji. Hned v úvodu se první k míči dostal Beckham, snažil se najít Robinha, ale blíže k míči měl brankář Valdés. Ve druhé minutě pak Robinho upadl po souboji s Puyolem v pokutovém území, faul však odpískán nebyl. Krátce nato dostal přihrávku od Zidaneho Roberto Carlos, jeho snahy však zmařil ofsajd.

Další minuty utkání se pak odehrávaly zcela v režii hostí. Ve 4. minutě se poprvé a ne naposled dostal k míči Ronaldinho. Jeho střela pravačkou pohrozila před domácí obranou a naznačila, že Iker Casillas se ve své brance ještě hezky zapotí. Za dvě minuty se pak z trestného kopu snažil překonat Casillase opět Ronaldinho, jeho střela však do sítě nezamířila a další pokus o dorážku byl zneškodněn Ramosem. Po deseti minutách měl na kopačce obrovskou šanci kamerunský útočník Eto'o, byl však zřejmě překvapen náhlou volností, že neskóroval. Jeho střela pravačkou těsně minula bránu.

Za další dvě minuty přišla opět hrozba v podobě postavy Ronaldinha. Jeho střela však přesná nebyla a za záda Casillase nedorazila. O minutu později se snažil Pablo García najít Raúla a poskytnout mu tak možnost, aby si nadělil dárek v podobě gólu za svá čerstvě narozená dvojčata, ten byl však v ofsajdu. Ve 14. minutě se madridskou obranu pokusil překonat Messi, ale narazil na Helgueru. Ovšem už o minutu později se Eto'o nemýlil a po přihrávce Messiho do sítě Casillase míč dopravil - 0:1.

Ve 25. minutě Ronaldinho nahrál Decovi, ten však místo přihrávky lépe postavenému spoluhráči poslal míč na bránu a jeho střela skončila mimo. Po půlhodině hry mohl zvýšit vedení hostů Messi, jeho střelu však Casillas perfektním zákrokem zneškodnil a podržel tak svůj pomalu se utápějící tým. Ani poslední minuty prvního poločasu se neodehrávaly v režii domácího celku. Naopak Barcelona se ocitla v dalších šancích, které mohly změnit dosavadní skóre. Nejprve neuspěli Xavi a Messi, pak ani Eto'o, jehož střela pravačkou skončila v Casillasových rukavicích.

Do druhého poločasu sice Bílý balet nastupoval pouze s jednobrankovou ztrátou, ovšem také s vědomím, že soupeř je daleko nebezpečnější. Barcelona hned na úvod opět ukázala své kvality a touhu zvýšit své vedení. Real Madrid v čele s kapitánem Raúlem se snažil vymyslet nějakou kloudnější akci, která by zvrátila pro ně dosud nepříznivý vývoj utkání, ale marně. Navíc v 58. minutě musel Raúl kvůli poranění levého kolena opustit trávník a přenechat tak kapitánskou pásku Gutimu.

Jen o minutu později přišla další rána pro domácí celek. Parádičku, která zvedla ze sedadel celý stadión, předvedl Ronaldinho a Casillas se jen zmohl na nechápavé kroucení hlavou, kde že byla obrana Realu. Tento gól sice pro Bílý balet znamenal vzpruhu, ale pokusy Baptisty, Ronalda i Michela Salgada vyšly naprázdno. V 78. minutě završil pohádkový příběh Barcelony opět Ronaldinho a svou krásnou individuální akcí zvýšil vedení na 3:0. Dokázal tak, proč si právoplatně zaslouží Zlatý míč pro nejlepšího fotbalistu Evropy.

Barcelona si odváží do Katalánska zaslouženě tři body a Realu Madrid můžou zbýt jen oči pro pláč. Bílý balet vyhrát chtěl, ale jen chtít k výhře nestačí.

Autor: Věra Bednarčíková

Komentáře (481)

Přidat komentář
smazaný uživatel

De las glorias deportivas que campean por Espańa

va el Madrid con su bandera, limpia y blanca que no empańa.

Club castizo y generoso, todo nervio y corazón,

veteranos y noveles, veteranos y noveles

miran siempre tus laureles con respeto y emoción.

Hala Madrid, hala Madrid

noble y bélico adalid, caballero del honor.

Hala Madrid, hala Madrid

a triunfar en buena lid, defendiendo tu color

Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid

Enemigo en la contienda, cuando pierde da la mano

sin envidias ni rencores, como bueno y fiel hermano.

Los domingos por la tarde, caminando a Chamartín

las mocitas madrileńas, las mocitas madrileńas

van alegres y risueńas, porque hoy juega su Madrid.

Hala Madrid, hala Madrid

noble y bélico adalid, caballero del honor.

Hala Madrid, hala Madrid

a triunfar en buena lid, defendiendo tu color

Hala Madrid, hala Madrid, hala Madrid

Reagovat
smazaný uživatel

Visca el Barca, Visca Catalunya!

Reagovat
HOST*Honzao

Všude se teď porovnávají tihle dva talenti, ale když se to logicky rozebere, tak je to jasný:

1.Věk: Messi je o tři roky mladší, to při jeho formě znamená, že za tři roky bude už na úrovni Adriana nebo Henryho, a tam teď Robinho vůbec není = 1:0 pro Barcu

2.Peníze: Robinho Real přišel na 25 mil.Euro, Messi přišel už ve třinácti, takže asi moc nestál. A pokud ho Barca bude chtít prodat, už ted by za něj dostala víc než dal Real za Robinha=2:0 pro Barcu

3.Talent: Jistě Robinho je (spíše byl ) talentovaný, ale v tomhle věku se do evropy dostane hodně hráčů z Brazílie jako on, a narozdíl od Messiho, v osmnácti se o něm takřka nevědělo a takovou výkonost jako má Messi nemá ani teď=3:0 pro Barcu

4.Současnost: Robinho přišel za dost peněz a chtěj se po něm hned supervýkony, proto je na něj mnohem větší tlak, což je v tomhle věku dost důležitý+Realu se zase nedaří,zase nic nevyhraje a hněv fanoušků dolehne i na něj.=4:0 pro Barcu

Reagovat
HOST*Vitus Urbo

O Robinhovy se mluvilo už od 15 jenomže doma v Brazilii kde ho Objevil Santos a k nám do evropy se ty zprávy dostávali jenom málo. vubec nemůžeš říct, že se o něm v 18 nevědělo to není pravda. A další blbost je, že se v tomhle věku do evropy dostane spousta hráčů JAKO on .....pár jich řekni:)))))

Reagovat
smazaný uživatel

No to má ale naprostou pravdu, příklad třeba Saviola.

Reagovat
smazaný uživatel

Saviola není z Brazílie

Reagovat
smazaný uživatel

No to je irelevantní, je to hráč "jako on", tak si srovnej oči a drž krk.

Reagovat
smazaný uživatel

...krok...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako on z Brazílie? No tak, přiznej chybu

Reagovat
HOST*yarda

To je jak vynalézt perpetuum mobile tj.nemožné...

Reagovat
Xavi

Reagovat
antimadrista

Nic neni nemožné.

Reagovat
smazaný uživatel

zeptal se na hráče jako on, Saviola taky přišel jako velká hvězda z Jižní Ameriky, takvy v mladém věku, taky do velkoklubu a taky za velké peníze. Nezáleží na tom, jestli je z Brazilie nebo Argentiny.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale Vitus Urbo chtěl Brazilce Je jich sice plná pr..., skoro všechny brazilské hvězdy šly do Evropy v Robinhově věku (jenom do Barcy třeba Motta, Giovanni nebo Rochemback). Ale ty jsi zrovna musel říct Saviolu, to nevím proč. Dobře, provokoval jsem, ale byl důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Ty tam vidíš důležitost v národnsoti, já spíš na tom, co jsme uvedl nahoře

Reagovat
HOST*yarda

Bane, pro tebe je nejdůležitější mít poslední slovo

Reagovat
smazaný uživatel

Já to vidím tak, ež něco řeknu a vy nemáte na to co říct...no a tak mám logicky poslední slovo

Reagovat
HOST*yarda

Nemáme nebo nechceme nebo spíš nemáme sílu, vyber si...

Reagovat
smazaný uživatel

Vybírám to první.

Reagovat
HOST*cracker

VAMOS VAMOS Barcelona!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

som sice ateista, ale asi pojdem do kostala sa pomodlit za vyhru barcelony. Boze bud spravodlivy a nedopust , aby Real, ktory nic nehra vyhral. a uz vobec nechceml, aby sa hralo stylom KOPNI A BEZ, tak ako naposledy

Reagovat
smazaný uživatel

Když už je Oleguer tak pomalej, to bychom byli hlupáci

Reagovat
HOST*yarda

Kopni a běž byl až poslední gól (hádej, kdo na něj nahrával ). A mimochodem, jak můžeš o něco žádat Boha, když v něj nevěříš. Akorát se na tebe vysere... A musíš se vůbec modlit? Copak svým miláškům nevěříš?

Reagovat
HOST*Honzao

Ty seš Hovado jak má bejt !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Řekni mi rozumný důvod, pokud jsi toho schopen...

Reagovat
HOST*paja

ten Honzao musí bejt postiženej nějakou slabomyslností ..

Reagovat
smazaný uživatel

fuuuuuha, ake zaujimave reakcie od vas. to som teda necakal. uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

A nezabudni si peniaze, keď pojdeš do toho kostola.Za niekoho hoď do mieška 100 korún a proti niekomu sa hádže 200 korún.To len keby si si to chcel poistiť tam hore..

Reagovat
antimadrista

Tot el camp

Es un clam,

Som la gent blaugrana

Tan se val d´on venim

Si del sud o del nord

Ara estem d´accord, estem d´acord

Una bandera ens agermana

Blaugrana al vent

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tot hom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Jugadors

Seguidors

Tots units fem força

Son molts anys plens d´afanys

Son molts gols que hem cridat

I s´ha demonstrat, s´ha demonstrat

Que mai ningú ens podrá torcer

Blaugrana al vent,

Un crit valent

Tenim un nom, el sap tothom,

BARÇA, BARÇA, BAAAARÇA

Reagovat
antimadrista

Měli jste tu první příspěvěk, ale budem to my, kdo budem mít ten poslední

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemohl pomoct...

Reagovat
antimadrista

To nic Budem to my,kdo se bude smát na posled

Reagovat
smazaný uživatel

http://barcaserwis.com/index.php?show=101&szczegoly=4131

na tejto stranke su zaujimave gole zo vzajomnych zapasov. A pripomeniem debac zo sezonu 2004-2005

Reagovat
smazaný uživatel

1994-1995 . pardon

Reagovat
HOST*yarda

Na minulost ti každej sere, jak by řekl jeden z tvých kolegů

Reagovat
smazaný uživatel

Bohužel na ni sere, jen když se mu to hodí.

Reagovat
HOST*yarda

Ale nejlepší je vždycky, v nejhorším, opíraje se o jediný dokument, vytáhne Franca

Reagovat
antimadrista

A tobě čsitě náhodou ten dokument utekl co..?

Reagovat
smazaný uživatel

Jak řekl antimadrista, radši ses mu vyhnul. Ale tak furt lepší než merengues, ten je na to poprávu hrdý, fanoušek jak má být.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Nikdo se mu nevyhnul, stihnul jsem posledních pět minut, jak bude příležitost, skouknu, zejména jména tvůrců

Reagovat
smazaný uživatel

Jasně ,chyba je u tvůrců

Reagovat
antimadrista

No spíš bude hledat katalánká jména, jako třeba Joan, že ?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

No jestli jich tam bude deset, tak to bude smrdět...

Reagovat
antimadrista

No my na minulost rozhodně nezapomínáme.

Reagovat
HOST*RM

BUde hrát Ronaldo a Zidane?

Reagovat
smazaný uživatel

Ronaldo na 99% ano. Zizou asi taky, ale nevím, jestli v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

S tou jeho kondičkou tak polčas Musí poriadne potrénovať.

Reagovat
smazaný uživatel

najednou...

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, o co ti pořád jde. Ti hráči jsou naši, my je nikde nekradem. Asi bys chtěl, abychom nastoupili bez půlky základu. Taková výhra jistě strašně potěší A nečti pořád ten bulvár.

Reagovat
antimadrista

Nejdřív si zameť před vlatním prahem. On žádný bulváry nečte

Reagovat
HOST*yarda

Jestli Mundo Deportivo není bulvár, tak pak už asi nic

Reagovat
HOST*yarda

Jestli Mundo Deportivo není bulvár, tak pak už asi nic

Reagovat
HOST*yarda

Soráč za double, klidně to smažte (jeden)...

Reagovat
smazaný uživatel

No, mylsím, že by většina lidí přežila i vymazání obou.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*yarda

Proč? Narušil/y by tvůj image dokonalého?

Reagovat
smazaný uživatel

Ta image je neotřesitelná

Reagovat
HOST*yarda

Zase si chlastal?

Reagovat
smazaný uživatel

SRAZ U NOVÁKU!!!! aspon v 19 hod

Reagovat
HOST*yarda

Sí, seňor!

Reagovat
HOST*Barca

1:3.

Reagovat
antimadrista

REAL MADRID-BARCELONA ---- 2.35 1.28 2.80 1.46 3.00

Tak to je hustý,poprvý vidím u Barcy trojku

Reagovat
smazaný uživatel

počkej po zápase, třeba uvidíš v její brance čtyřku

Reagovat
HOST*yarda

No to nevím... Ale rád bych viděl

Reagovat
HOST*yarda

Ledaby tam hodili Ramose

Reagovat
antimadrista

Klidně, když vyhrajeme 5:4

Reagovat
smazaný uživatel

Zdravím,vidím to na 1-2. Celkem vás převálcujem

Reagovat
smazaný uživatel

Nehrál Jaime náhodou v Realu? 97-99?

Reagovat
smazaný uživatel

To je stejně jedno. Z důvěryhodného zdroje mám informace, že Barceloňák opět zavítal na eurofotbal Pod přezdívkou Jaime

Reagovat
Xavi

Škoda málem jsem na tom zápase mohl být jako divák... Jinak můj tip - 3:3 + nejlepší fotbal na světě!!!

Reagovat
HOST*

Argentinec Lionel Messi z FC Barcelona nejspíš příde o status hráče ze země EU přestože vlastní vedle argentinského i španělský pas. Messi totož dostal občanství po vypršení registrační lhůty. Zdroj:SPORT.cz

Reagovat
HOST*

p.s. hraje se přece na Realu tak musej něco dělat

Reagovat
smazaný uživatel

Je v tom levárna, to je jasné už od začátku

Reagovat
smazaný uživatel

njn, už je to tady, největší výsměch bude, jestli Messi nebdue moc nestoupit zrovna proti Realu a tady místní fanoušci to nepřiznají nebo zironizjí, to se ukáže jejich nátura, která je koneckonců u celého realu stejná ( a vždycky byla).

Reagovat
antimadrista

Vopravdu, to jsou ubožáci Nejdřív Depor, teď Madrid, už jsou s tim trapný

Reagovat
HOST*yarda

Trapný jste vy, culos, protože Madrid neprotestoval, protestovala La Coruňa a Alavés Já osobně si myslím, že hrát bude, protože Barcelona má velmi vysoko svého příznivce. Jistý pan Villar, šéf celého Svazu...

Reagovat
HOST*yarda

...pro mě za mě, ať si klidně hraje, aspoň posoudím, jaký je to zázrak. A taky se dozvím, kde má kanec píču, jak říkal FCBéčko Já teda myslím, že vím, ale to se týká jen jednoho případu

Reagovat
antimadrista

Zarážející je to,že se ty problémy vynoří vždy před důležitým utkáním

Reagovat
smazaný uživatel

Opravdu náhoda! to je jasné, prostě už to přestralo ale zrovan týden před clásicem se to vyrojí znova, celou dobu nic, ale zrovna teď se tam kdosi rozhodl, že se to musí znova projednat. Zajímavé, jak říkám, kdo to nechápe, neměl by to tady říkat, protože si tak dělá ostudu

Reagovat
HOST*yarda

Ty problémy, konkrétně s Messim, se nevynořily týden před Clásicem, ale mnohem dřív...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty probléymy se vyrojili týden před clásicem, řped tí mbyl už skoro měsíc klid. Nemáš dostatečné inforamce a pak to takhle dopadá.

Reagovat
smazaný uživatel

V tisku se už objevily první pravděpodobné sestavy. Zatímco hvězdy Realu se vrací podle plánu (odhady: Baptista 4-6 týdnů, Zidane 3, Helguera 2-3, Ronaldo 4), tak Bellettiho zřejmě přikryli kouzelnou dekou, protože trénuje už po třech týdnech. To si nijak nestěžuji, jen poodkrývám taktiku Barcy

Kromě Gravesena to na straně domácích vypadá nejhůř s Ronaldem, zatím se s ním počítá spíše na lavičku. Chybět bude Woodgate, Barce zase van Bommel.

Real Madrid (4-1-2-1-2): Casillas - Salgado Ramos Helguera Carlos - García - Beckham Zidane - Baptista - Raúl Robinho.

FC Barcelona (4-1-2-2-1): Valdés - Belletti Puyol Oleguer Sylvinho - Márquez - Xavi Deco - Giuly Ronaldinho - Eto´o.

Výsledky posledních pěti zápasů na hřišti Realu: 4:2, 1:2, 1:1, 2:0, 2:2.

Hlavním rozhodčím je Iturralde González, který v letošních pěti zápasech ještě nepískl penaltu a udělil jednu čk a 36 žk!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Belleti asi těžko, nanejvýš na lavce.

Reagovat
smazaný uživatel

Tá naša zostava je slušná, vcelku sa mi páči.A keď to nepôjde, nastúpi sám veľký záchranca, náš Ronaldo, ktorému ten jeho nepodarený "mladší brácha" od kataláncov tak hanebne ukradol prezývku.

Reagovat
HOST*yarda

Nene, to mu ukradli fanoušci, podle mě by se Ronaldovi mělo říkat Ronnie a Ronaldinhovi Dinho. Ronaldo má přednost, upozornil na sebe dřív

Reagovat
smazaný uživatel

Presne tak, Ronaldo má nárok a Ronaldinhovi nech hovoria ako chcú, možností je tu veľa.

Reagovat
smazaný uživatel

Jaký nárok? Takže když se někdo jmenuje Jan, tak se mu nesmí říakt Honza, protože tak už říká komusi jinému?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale nejaký Honza je pán x, pán bezejmenný, kdežto títo dvaja sú superhráči a jak sa v tom má náhodný fanúšik orientovať?Ronaldo to mal prvý, tak mu to patrí.

Reagovat
antimadrista

Král je mrtev,ať žije král asi tak

Reagovat
smazaný uživatel

Ale ale, takže podle tebe nidky nikdo v Brazilii neměl přezdívku Ronnie (naprosto běžné), pokdu ano, co mu ji Ronaldo bere? že je známnější? Tak pak už na ni má právo Roanldinho ,rpotože v BRazilii momentálně nejvíc frčí on.

Reagovat
HOST*yarda

Tohle je ale příspěvek aspirující na titul "Kokotina roku"

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť si v něm nic hrozného nenapsal.

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

No vtipálku, já vím, že občas nestíháš, ale napsat takovou úvahu na téma přezdívek hráčů asi chtělo notnou dávku alkoholu nebo jinak nevím

Reagovat
antimadrista

Nevim no,ale už by sis moh vymyslet něco jinýho,než furt omívat alkohol

Reagovat
HOST*yarda

Blbost jsem říct nechtěl, tak co drogy? Alkohol neomývám, ten rovnou chlastám

Reagovat
antimadrista

Drogy jsou proti mé ideologii, zkus UFO, tomu já věřím

Reagovat
HOST*yarda

Hele a ten tvůj brácha Ufoun je tvůj vlastní?

Reagovat
antimadrista

Jojo

Reagovat
smazaný uživatel

merenguesi ty si mě pamatuješ? Jo jsem to já Barceloňák. Zapoměl jsem ale heslo bo jsem tu už nepsal a ted se vracím jako Jaime

Reagovat
smazaný uživatel

Nelze zapomenout Hned jdu do archivu najít nějakou tvoji perlu

Reagovat
antimadrista

Vítej zpět

Reagovat
smazaný uživatel

No já bych tam radši viděl Oleguera místo Bellettiho. Je to risk postavit háče který byl měsíc zraněný postavit do tak vypjatého zápasu... A do středu obrany Edmílsona a místo Rafy Mottu. Tak jsme nejsilnější.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, tak, Belleti nebude hrát.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si myslím je to lepší. Oleguer je přece jenom defenzvnější a to bude proti utoku realu lepší varianta..

Reagovat
antimadrista

Belletti hrát určitě nebude, viděl bych to stejně

Reagovat
smazaný uživatel

Je čas na prvý skúšobný tip: 2:1. góly: 5.Baptista, 12.Zidane a potom pre vás sudí v 78.min. ( jak je u vás zvykom ), keď už za nás budú hrať náhradníci Soldado, Jurado a DelaRed, zapíska penaltu, ktorú "zubec" nadvakrát ale predsa premení.

Reagovat
HOST*yarda

Zubec nebo zubáč?... Závidím ti tvůj optimismus jako vždy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já to taky zkusím.

Zápas to bude asi dost golový, tipuju klidně i šest branek jak minule. Otázkou je, kdo vlastně bude hrát. Real bdue přes všechny řeči až na Woodgatea kompletní, za to ce zcela NENÁPADNĚ psotaral o to, aby se Messiho případ znovu otevřel zrovna před clásicem a zrovan na ten zápas aby hrát nemohl...no když už nic jiného, tak ym jsme na to dá se říct zvyklí za ty roky A taky to dobře ukazuje, jak je celý Real z Messiho posraný, tím se vážně dobře bavím, celé vedení realu nedělá celou sezonu nic jiného, než že se snaží, aby osmnáctiletý kluk nemohl proti nim hrát zápas

Nám bde navíc chybět zatím letošní člen zákaldní sestavy, hráč, který by se proti Realu hodně hodil, ale máme naštrěstí tak dobrý tým, že náhrady jsou více než uspokojiné. Belletiho absence je otázkou, zatím je to takové nejasné, nato, že mundo už na začátku vědělo, že clásico hrát nebdue, tak se to nějak zlepšuje Nicméně podle mě je start v základu naprosto nereálný a řekl bych, že nebdue ani na lavce

No to by zatím (ŤUK ŤUK ŤUK)mělo být všechno, co se tče zranění, je to celkem příjemný nezvyk od loňska

Ideální obrana by byla jak už zmínil Barceloňák, Oleguer, Puyol, Edmilson a Sylvinho, u posledně jmenovaného je otázka, zda vydrží ve formě nebo zda bude hořet jak loni Gio Tohle by byl pdoel mě ideál, nicméně mám takové tušení, že frank dost uvažuje i o Rafovi, teda nic proti němu, ale Edmilson mi na stoepru přidje lepší, navíc je to skvělý hlavičkář, což by se mělo hodit.

Záloha má taky jeden otazník, Xavi a Deco jsou jstí, doufejem, že Deco bude zpátky v loňské a předloňské formě...jeho důležitost je obrovská, loni chyběl kvůli kartám a prostě to šlo znát, hlavně co se týče hry DOZADU.

Vedlě těchto dvou by mohl podle mě nastoupit Motta, Rafu bych nechal an lavce, Motta má podle mě lepší formu...je to skvělý hlavičkář, skvělý v tvorbě hry ale i typický drtič, ve hře dozadu. Navíc by mohl přijít vhod i v přímácích pro Ronnieho ,protože když proti vám stojí levák a pravák, tak je postavení zdi trošku problém (teda aspoň myslím )

Útok je jasný, myslím tím základ. Messi byl odstaven klasickými zákulisními intrikami...takže Ronnie, Etoo a Guily. Etoo určitě jeden gol dá, je otázka, zda to bdue stačit a zda se prosadí ještě někdo, což je taky pravděpodobné. Tak nějak tuším, že bude hodně užitečný Guily, protože Carlos rozhodně není vlevo nejjistější.

No, favoritem bychom byli asi my, ale v derby to je jasné, kdo hraje doma, je favorit, ať je situace jakákoli. Pokud bude Ronaldo hrát, gol asi dá, nicméně si myslím, že Oleguer by mohl Robinha naprosto eliminovat (tušení),Oleguer je totiž sice hrozně pomalý, ale pozičně je skvělý a nějaké kličky na něho taky nikdy moc neplatily...Navíc puyol ho bdue v zadu snad jistit, i když kdoví, když psoeldní dobou hraje nalevo Možná to tak je lepší, protože Oleguer se dopředu nidky moc nežeen a tak vzadu nechybí a Puyola je potřeba nalevo, kde je mnohem ofenzivnější Sylvinho.

Poslední dobou se taky dost zlepšial hra hlavou a v posledních zápasech sand nebyl centr, který bychom v obraně neodrazili ale přesto spíš bude snaha centrům Beckhaam zabránit a vůbec mu centrovat nedovolit.

Jsem clekem rád, že zrovan tenhle zápas nemáte Owena, protože náš ofsad systém furt není idelání a Owen byl ten, který byl na útěky ideální.

Dále mám trochu obavy, aby někomu neublížil prase García, on je takový nečistý hráč, co žby až tak nevadilo, ale bohužel on bv té hlavě vážně nemá vůbec nic a nikdo neví, dky mu rupne v bedně a někomu zezadu nezláme nohu...jinak je pravda, že bude mnohem propustnější než loni Gravesen.

Takže, nechť se hraje suepr fotbal jako vždycky, nechť hraje Messi a vše tak bylo čestné a sportovní, nech´t se všichni hráči co můžou uzdraví ze zranění, nechť padne hodně golů, nechť není žádná penalta a žádný gol z ofsajdu a ať vyhraje ta lepší BArcelona!

5:1.

Reagovat
antimadrista

Dobrý !!

Reagovat
smazaný uživatel

Měl bych tři připomínky, ale raději to nebudu hrotit.

Reagovat
HOST*yarda

NEPODLOŽENÉ domněnky o neúčasti Messiho (když je tak dobrej, proč není rovnou v základu?), označování P.Garcíi hospodářským zvířetem (co by pak musel být Motta), prostě culos předem ukřivdění jako vždy... Merenguesi, klidně hroť

Reagovat
smazaný uživatel

García je jen odpalta za narážky na Ronnieho, přitom prase je to hrozný, to snad ví každý.Příapd Messi je jasný naprostě většině ALESPOŇ průměrně intelgientního obyvatelstva, sám se ztrapňuješ, když tomu nevěříš

Reagovat
HOST*yarda

Jaké narážky na Ronaldinha? A jaké důkazy, že je v případě Messi zapleten Real, máš nějaké? Ne-li tak drž papulu...

A proč nestavíte Messiho rovnou od začátku?

Reagovat
smazaný uživatel

Narážky tu byly, ne od tebe.

Papulu držet nebudu, kdo je inteligentní, pochopí to i bez toho ,ež to bdue někde napsané, ale nesmíš být natvrdlý

Máme tak dobrý tým, že ani ti nejlepší nemaj místo jisté

Reagovat
smazaný uživatel

No yardo, dvě ze tří témat jsi trefil To je náhoda Já bych zašel ještě dál, bohužel na to nemám fakt chuť, chci si užít bezstarostný týden

Reagovat
smazaný uživatel

Zubáč je na Slovensku druh ryby - u vás candát.s tým optimizmom - ja len dúfam, že bude čo závidieť aj po zápase.

Reagovat
smazaný uživatel

Do prdele, to patrí vyššie

Reagovat
HOST*yarda

Já vím, jen jsem tě zkoušel, my máme zase zubatou :-)

Reagovat
smazaný uživatel

1. z Messiho si zatiaľ evidentne posraný iba ty

2. Marqueza by ste mohli postaviť, aspoň bude koho vylúčiť

3. Neurážaj našich hráčov

4. nepoužívaj prezývku Ronnie nadarmo, patrí Ronaldovi, už to tu opakujeme stýkrát.

5. 5:1 dosadené do rovnice Real - Barca ( podľa zápisu ), to vcelku sedí.

6. vždy je dobré, ke´d je súper prehnane optimistický ako ty

7. si si istý, že budete hrať s takou ofenzívnou zostavou?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Posraný se může vyložit různě, rozhodně to sedí jak na mě tak na celý Real

2. Marquez kolik dostal červených loni?

3. Ty děláš to stejné, ať to myslíš jakkoli.

4. Ronnie používat budu, je to zdrobnělina jména, které mají oba stejné.

5. Nechápu.

6. Já nehraju, já optimsitický být můžu

7. Hrajeme tak vždycky.

Reagovat
smazaný uživatel

1.

2. Skôr som narážal na to, že je to váš najtvrdší hráč.

4. No dobre ale opakovať sa neni zrovna to pravé orechové.

5. Myslel som to tak, že si písal 5:1, t.j. z pohľadu domáceho mužstva, keď sa tipuje.Čiže pre Real.Správnejšie by bolo 1:5, ale o nič nejde.5:1 sa mi páči viac.

6. To bolo dobrééé

Reagovat
smazaný uživatel

5.

Reagovat
antimadrista

Marquez neni náš nejtvrdší hráč,tím je nejspíš Motta

Reagovat
smazaný uživatel

On je rozdíl mezi tvrdostí a zákeřností.

Reagovat
smazaný uživatel

No tak třeba GArcía ovládá oboje, Rafa ani Motta zákeřní nejsou, García je prostě prase, neumí nic jiného než bořit a faulovat.

Reagovat
smazaný uživatel

Kdyby neuměl nic jiného, tak nehraje za Uruguay a v Realu. Prober se.

Reagovat
smazaný uživatel

No poslední dobou to není až tak nemožné, hrát za Real

No a uruguay, to zas taky nemusíš být druhý Ronaldo, aby si tam hrál...to už i Austrálie je lepší

Reagovat
smazaný uživatel

No dobře. Ale když "neumí nic jiného než bořit a faulovat", tak proč tam hraje? Umí tady ještě někdo jenom bořit a faulovat? Jestli ano, může jít okamžitě do Realu! Já se hlásím!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to, že říkáš, že umíš bořit jak on, to asi vysvětluje všechny tvé příspěvky, nad kterými jsme někdy kroutil hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Merenguesi, klídek, jen provokuje, z Garcíi si podle svého zvyku vybere jen to nejhorší, dle svého zvyku, který uplatňuje na Real

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem v klidu. Klidně řeknu, že Garcíu za našeho dm nechci a DOKONCE uznám, že s ním je náš střed takovej nějakej propustnější. Ale napsat, že neumí nic jiného než bořit, tak to je trošku neznalost. A to mě zaráží.

Reagovat
smazaný uživatel

Fajn, já zas uznám, že střed Barcelony je lepší, ale García je v současné formě lepší než Gravesen...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to taky zrvovna není to nejtěžší

Reagovat
smazaný uživatel

Pro tebe rozhodně ne. Ty bys tam mohl z fleku hrát, stejně jako být v as zdravotní poradce Taková naše děvěčka pro všechno.

Reagovat
smazaný uživatel

NE to nemohl, o měl ale taky nikdo neříká, že umím víc než bořit a podobně...

Reagovat
smazaný uživatel

Keď je García zákerák, tak Gravesen je podľa teba čo?Ten je ešte tvrdší A García má vcelku slušnú rozohrávku.Podľa mňa zasa len kecáš aby si nás nasral.

Reagovat
HOST*yarda

Bořit možná ne, ale odvést řeč od tématu zvládáš brilantně...

Reagovat
HOST*yarda

Ad4) V tom případě má Ronaldo Gaúcho už dvě zdrobněliny... tak ať si nechá tu známější

Reagovat
smazaný uživatel

Takové zápasy jen těžko odahadovat jak dopadnout. Podle mě je nejpravděpodobnější utoční hpdně vyrovnaný fotbal který skončí výtězstvím Barcy

Reagovat
antimadrista

No jasně

Reagovat
HOST*

Doufám že to zas neposerou a daj tam Real, je to nahovno protože myslim že nějak předtim dávaj zápas NHL, ale probíhá hlasování a zatim lidi chtěj živě Real a pak ze záznamu to NHL, to by mě teda nasrali kdyby to nedali takovej zápas

Reagovat
antimadrista

Tak posílej smsky, aby dali El Clásico

Reagovat
smazaný uživatel

Po tom, čo som si vychutnal dobrý pocit zo 100.príspevku mám dve otázky pre tábor súpera:

včera som sa dočítal dve zaujímavé veci, tak chcem vedieť, čo si o tom myslíte:

1.vraj budete hrať americkú ligu vo futbale

2.už padlo definitívne rozhodnutie, že od budúceho roka budete mať na dresoch logo silného sponzora.Kto by to mal byť?

Reagovat
smazaný uživatel

1. Chceme koupit americký klub New York metrostar a nebo se zapojit přímo jako nový klub, to stejné časem skoro na všech světadílech.

2. Není pravda.

Reagovat
smazaný uživatel

2.Ale to vyhlásil váš finančný riaditeľ, ja by som mu vcelku veril.

Reagovat
antimadrista

Nevěř tomu.

Reagovat
smazaný uživatel

Henrik Larsson se stal nejlepším fotbalistou švédské historie

Včera dal on i mAxi dva goly v semifinále katalánského poháru

Reagovat
smazaný uživatel

Hello Real a Barca fanatici !Prislo velka chvyle kdyz zas musime rozhodnout jestli Real nebo Braca ale asi REAL :)!Doufam,ze tet uz budu mit vice casu na net! HALA MADIRD

Reagovat
smazaný uživatel

Huráááááá!!!

Reagovat
antimadrista

Tohle je jen 1.poločas. Až po Nou Campu se bude vědět,kdo byl v téhle sezoně lepším FORCA BARCA !!

Reagovat
HOST*halama

Co to znamená španělsky "FORCA"???

Reagovat
HOST*yarda

Forca = vidle, takže něco jako "Vidláci z Barcelony"

Reagovat
antimadrista

Reagovat
HOST*halama

Reagovat
HOST*yarda

No, konečně, už se nám stýskalo

Reagovat
smazaný uživatel

Sponzora budeme mít asi tak jako ho Real mít nebude,tak nevěřte všemu

Reagovat
smazaný uživatel

My jsme ale udělali parádní kauf. 100 mega za čtyři roky

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně můžu v klidu spát,

s ním se nám nic nemůže stát.

V plném běhu střela k tyči,

Barca pláče, zas je v .....

Jásá celý stadión,

je tu Ronie, CAMPEÓN!

Reagovat
smazaný uživatel

Hustý No tak Ronaldo nám my si Ronalda a spol tentokrát hezky pohlídáme. Loňský zápas na Bernabeu se nebude opakovat

Reagovat
HOST*paja

konečně hezká poesie....

Reagovat
smazaný uživatel

Madrid, cabrón, salud al campeón!

Tak si říkám, že by mě mohli v as angažovat, jako takový zdravotnický poradce...

Reagovat
smazaný uživatel

To je problém as, ne Realu

Reagovat
smazaný uživatel

No tahle věta se mi bude hodit až se azs yarda bdue snažit kritizovat mundo a spojovat to s katalánci a barcou a podobně.

Reagovat
smazaný uživatel

Jenom se zeptám, as někdy napsal, že Ronaldův start proti Barceloně je vyloučen?

Reagovat
smazaný uživatel

No psal to tak, že je start silně nepravděpodobný, zajímavé, že on nakonec bude v základu a trenuej bez problému už ve středu... jak říkám, možná by mě měli zaměstnat, když tam teda mají taková neodobrná nemehla

Reagovat
smazaný uživatel

Nepravděpodobný nerovná se jistý... O vysvětlení jsem se pokoušel, ale na to ty zvysoka sereš... Zaplaťpánbůh, že začal s mužstvem od středy, jinak by nehrál vůbec...

Reagovat
antimadrista

To jen vokecáváš

Reagovat
HOST*yarda

Chápu, že když fandíš s Kyslíkem jednomu mužstvu, tak tě to dovede i k tomu argumentovat stejně...

Reagovat
smazaný uživatel

No u vás s merem je to něco podobného, jeden argumentovat neumí, tak druhý dělá taky natvrdlého, aby nekazil partu

Reagovat
HOST*yarda

Fajn, těší mě, že si to uznal, a ty si z té dvojice s Antimadristou ten natvrdlý, nebo ten bez argumentů

Reagovat
smazaný uživatel

No tímto příspěvkem jsi dokázal, že ten natvrdlý jseš ty, ještě jsme si nebyl jsitý, ale teĎ si mě přesvědčil

Reagovat
HOST*yarda

"No u vás s merem je to něco podobného", já vím že se úzkostlivě vykrucuješ z toho být označen za cokoliv negativního, ale tohle neokecáš... Stačí jen sledovat vlákno nahoru...

Reagovat
smazaný uživatel

"no u vás s merem je to něco pdoobného" Tahle věta jisět značí, ýže jsem mluvil o sobě s antimadristou, fak jo

Reagovat
HOST*yarda

A ne?

Reagovat
smazaný uživatel

A proč ti vadí že bude hrát i přesto že as napsal že to je nepravděpodobný??? 6e bys měl strach?

Reagovat
smazaný uživatel

...Že...

Reagovat
smazaný uživatel

A kde píšu, že mi to vadí? že by sis to vymyslel?

Reagovat
HOST*yarda

Jak je vidět, strategie prodeje ti vůbec nic neříká A to fandíš ODSce, známé svými ekonomickými experty

Reagovat
smazaný uživatel

jeste s politikou ho provokuj, uz takhle tu da praci najit normalni prispevky v tom jeho nekonecnym flamu...

Reagovat
smazaný uživatel

No nic ve zlém wecy, ale kde ty se nějak bavíš o fotbale, nebo lépe, zbyly by tu nějaké příspěvky, kdybychom pominuli řeči o holení a požadavcích na zkrácení příspěvku? Jo vvlastně jom ještě jedno pochválení vtipu, ale jinak...ani bych se nedivil, kdyby tě ani moc fotbal nezajímal, neměl o něm přehled a chodil sem jen kecat...ale jak říkám, nic ve zlém, prostě mi tak nefotbalvoě přijdeš

Reagovat
antimadrista

MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN !! MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN !! MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN !! MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN!!MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN !! a všichni MADRID, CABRÓN, SALUD AL CAMPEÓN !!

Reagovat
smazaný uživatel

Hop Hop Hop

Reagovat
smazaný uživatel

Teď ses konečně projevil v celé košaté debilitě (ostatně i jako původní autor výroku), stejně jako ten hopík, pod tebou, co ti to schvaluje

Reagovat
smazaný uživatel

A ty jsi taky takový cabrón, proč bys jinak mereho řeči o tom, jak je barcy v píčy nechal tak a na antiho hned vyjel?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak už i nadávky, hm, ale dle tvé logiky ti řeknu, že to Merengues vytečkoval, tudíž tam mohlo být i něco jiného... A navíc tam má tvůj milovaný "Anti" chybu...

Reagovat
smazaný uživatel

To nechápu, jak ho to mohlo jen napadnout. Mělo tam být, že je Barca zase v kýči. Nic víc, nic míň

Reagovat
smazaný uživatel

No yardo čím dal ví ukazuješ, že když ti někdo nevysvětlí něco polopatě, tak to nepochopíš.

Reagovat
smazaný uživatel

Lidový zápor na pět s vykřičníkem, třikrát...

Reagovat
antimadrista

No jo,hlavně že ty si spolknul celou moudrost světa.

Reagovat
smazaný uživatel

Yardův utok byl uplně vedle...

Reagovat
HOST*yarda

Aha, takže vy se ohrazovat můžete jakkoli a my nic? Si spadnul s jahody naznak ne?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Yarda útočí,pač nemá už argumenty.

Reagovat
HOST*yarda

Aha, takže vy můžete napodobovat svůj černý idol a nadávat na plnou hubu a Merengues udělá rozhodně vtipnější básničku než je ten váš kopírovaný slogan, vytečkuje dle svého zvyku sprosté slovo, ale vy se hned můžete posrat. Tak nevím, kdo argumentuje zbytečně, Jaime a Antimadristo

Reagovat
antimadrista

Se hned nerozčilou

Reagovat
HOST*yarda

Fajn, beru to jako omluvu

Reagovat
HOST*ANTONIO

TENHLE DUEL JE UPLNĚ JINEJ NEŽ COKOLIV JINÝHO..PROSTĚ TYPICKÝ DERBY,KDE ROZHODNE TENTOKRÁT DOMÁCÍ PROSTŘEDÍ ... REAL - BARCA 3 : 1

Reagovat
antimadrista

Nech toho.

Reagovat
smazaný uživatel

barca vyhra aspon dufam

dnes mi vyhral arsenal aj petrzalka takze barca do nich real patri do druhej ligy!!!!

Reagovat
HOST*yarda

Tak zatím ticho po pěšině, takže hrát bude (ač je tak skvělý tak zřejmě vystřídá ). Ta Barcelona musí mít ale dlouhé prsty Aspoň ale ubyde ublíženeckých keců culos

Reagovat
smazaný uživatel

Presne, nám môže byť úplne jedno, kto za nich bude alebo nebude hrať, vyhrať si to musíme sami.Ale keby Messi nehral a my vyhrali, tak to by som sa preventívne odpojil na dva týždne, aby som tu nemusel čítať uplakané rečičky o najväčšej nespravodlivosti sveta.

Reagovat
smazaný uživatel

Dlouhé prsty? Protože hraje, když má nato právo? Nojo, ty na to nejseeš zvyklý, co, že když Real od něčeho azsahuje, že mu to nevyjde, opět madridské namyšlené kecy

Reagovat
HOST*yarda

Chudáku, ty uznáš očividně jen vlastní humor nebo svých soukmenovců

Reagovat
smazaný uživatel

Dokud naprosto vážně nepřiznáte, že je to s Messim prostě jen zubohý nátlak ze strany Realu, tak mě žádné vaše srandy nezajímaj.

Reagovat
HOST*yarda

Hm, je zajímavé, že kdykoli tady něco máme proti Barceloně či jejim hráčům, okamžitě požaduješ důkazy, tudíž já budu žádat po tobě totéž... Kde můžu najít, že na Messiho tlačí Madrid? A kecy o chytrosti a chápavosti vynech...

Reagovat
smazaný uživatel

Nic hledat nemusíš, někdy holt nemusí být vše psáno by to bylo dáno

Reagovat
HOST*yarda

Fajn, píšu si!

Reagovat
smazaný uživatel

Návrat Ronalda ma privádza k špekulácii, ako využijeme v sobotu Raúla.Vyzerá to na útok Raúl, Ronaldo.No keďže bude rozhodovať aj skúsenosť starých matadorov a za útokom nám to trochu teraz škrípe, či ho náhodou neprskne Luxemburgo do závesu, aby netrčal úplne na hrote.

Reagovat
smazaný uživatel

Definitívne nie Woodgate a Gravesen.Beckham včera nedokončil tréning, dúfam, že nič vážne.Zato Ronaldo a Baptista určite, mali by hrať aj Zidane s Helguerom.Vcelôku fajn, keď David nastúpi, tak hráme so všetkými hviezdami.

Reagovat
HOST*yarda

Becks má něco se zádama... Ale nastoupit by měl, za hroty bych šoupnul "raziče" Baptistu a Zidana spíš nalevo. Tyhle dva posty máme hodně problematické

Reagovat
smazaný uživatel

Takže myslíš takto?:4 - 1 - Beckham, Baptista, Zidane - Raúl, Ronaldo.Hm, neni to zlé, len dúfam, že sú dobre rozohraní.Ale plus by bolo, že na lavičke by nám ostali tromfy v podobe Robinha príp.snáď Gutiho - ak bude hrať.A vôbec - budeme vlastne hrať 4 - 1 - 3 - 2?

Reagovat
HOST*yarda

Rozehraní moc nebudou, tak snad aspoń odpočatí. Škoda, že nemá formu Gravesen, minule celkem ohlídal Ronaldinha Tentokrát to bude chtít zodpovědně bránit barcelonskou zálohu, musí se vracet všichni, snad kromě notorických nebráničů Ronalda a Zidana...

Reagovat
smazaný uživatel

Je tu ešte možnosť, že tréner spraví niečo nečakané, aby súpera prekvapil.Len čo... Ja len dúfam, že neskúsi zase ten jeho variant s dvomi štítmi, lebo to už by som bol na mŕtvicu.

Reagovat
HOST*yarda

Tak si připrav nitroglycerín, protože se počítá s tím, že Baptista bude jen střídat což posílá na hřiště buď Gutiho nebo Robinha (byl bych pro prvního). Nevím, jestli jako spojka nebo doleva. Jen aby proboha zase nepřebíhali se Zidanem, to by byla katastrofa. No a Luxa uvažuje i o tom, že pro zpevnění zálohy k P.Garcíovi šoupne do středu Ramose a do obrany k Helguerovi zase Pavóna

Reagovat
smazaný uživatel

..čo mimochodom napovedá o jeho sebavedomí pred zápasom.Či Guti alebo Robinho..hm..Predpokladajme, že budeme hrať na štyroch obrancov plus dvaja defenz. záložníci, ostávajú štyria.Ronaldo, Raúl a David hrajú určite, no a Zidane tiež.Čiže aby hral Guti alebo Robinho musíme hrať s jedným štítom..Guti je frajer, ale hraje podľa nálady.Robinho je rýchly, ale má tri kľučky a je subtílny, tak neviem.

Pre mňa tvoje info znamená len jedno: pritvrdím aj ja. Šľahnem si pre istotu pred zápasom jednu štamprlu a pri ovládači nebude klasicky jedno pivo a chipsy, ale pre istotu rovno vínovica a slanina.A na mobile si musím nadstaviť číslo záchranky...

Reagovat
smazaný uživatel

Ako vždy pred týmto derby som sa trochu hrabal v archívoch a spomínal Ja konkrétne rád spomeniem na 80-te roky, lebo vtedy som tak vážne začal s Realom.No a vtedy dominovala "La Quinta del Buitre", t.j. pätica mladých začínajúcich hráčov, ktorí to neskôr tiahli na opory.Boli to Butragueno, Míchel, Manolo Sanchís, Miguel Pardeza a Rafael Martín Vazquéz.Prečo to píšem.

Rád by som vedel , koho majú fanúšikovia Realu na eurofotbale vedeného ako najoblúbenejšieho hráča pusiniek.Nemusí byť najlepší, ale najobľúbenejší.Môj je práve spomínaný Martín Vazquéz, fantastický stredný záložník, neskôr reprezentant.A váš?

Reagovat
HOST*yarda

Z historie buď di Stéfano nebo Puskás. Z toho co pamatuju tak v dlouhodobém pohledu R.Carlos. Do budoucna S.Ramos

Reagovat
smazaný uživatel

Z historie Di Stefano A Butragueno, v současnosti mám nejradši Casillase a Zidana. A samozřejmě Raul, to je ikona.

Reagovat
smazaný uživatel

Z historie Figo, bo těm legendám z padesátých a osmdesátých let jsem bohužel při zápasech nefandil Ze současnosti se skoro nedá vybrat jedno jméno. Ale Raúl je něco jiného než ostatní, to je jasné

Reagovat
smazaný uživatel

Figo dobre vidim? Si ma potesil

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to jsi věděl, ne? Miloval jsem ho už v Barce, což je fakt unikát.

Reagovat
smazaný uživatel

Di Stéfano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*yarda

Jak malej já...

Reagovat
smazaný uživatel

až budeš na netu, musíme se dneska nějak kontaktovat

Reagovat
HOST*yarda

Ajaj, tak to nevím, nicméně zítra bych měl dorazit kolem 19.00-19.15 k Novákům

Reagovat
smazaný uživatel

Po dlhom case opat zdravim vsetkych Pred takymto zapasom som proste musel prist nieco napisat Velmi ma mrzi,ze v poslednom case tu travim uz velmi malo casu Chyba je v tom,ze vzdy sa pridem zapojit do diskusie,tak uz je tu velmi vela prispevkov a potom to uz nejak nestiham dobehnut.Ale musim sa priznat,ze tuto diskusiu som si precital uz celu a vsimol som si,ze prisiel aj R.Carlos po dlhsom case Cim je nas viac,tym lepsie.A upozornujem,ze niesom tip fanusika,ktory pride povzbudit len ked sa muzstvu dari-to urcite nie.Hoci teraz taka situacia asi nieje,takze dufam,ze ma nebude nikto podozrievat Nechcem aby Figove meno navzdy zmizlo z Realu,takze tu musim prispievat aj nadalej Uz sa neviem dockat toho zapasu.Budem spokojny,ked po tomto zapase budeme 2 body pred barcou-to mi uplne staci

Reagovat
antimadrista

Vítej cizinče

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Nikdo nemá EL NIŇA takže to bude remízka

Reagovat
antimadrista

Prej se chystáte "přivítat" Eto´oa obdobně jako my Figa. Alespoň bude víc vybuzenej.

Reagovat
smazaný uživatel

jj,ale dufam,ze nic nevyvedieme

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám. Na úvod zasypat prasečíma hlavama a při každém dotyku s míčem pískat. To by mohlo stačit

Reagovat
antimadrista

Doufám,že dostanete mastnou pokutu

Reagovat
HOST*yarda

Vy jste jí za prasečí hlavu taky nedostali, tak sklapni

Reagovat
antimadrista

Tak Belletti, Bommel, Maxi a Ezquerro si nezahrajou.

Reagovat
smazaný uživatel

Neviete ci bude hrat?Niekde pisu,ze zranenie nieje vazne a ze moze zajtra nastupit a na eurofotbale,ze nebude hrat 2 tyzdne

Reagovat
smazaný uživatel

Vraj je to len natiahnuty sval na pravej nohe a v sobotu moze nastupit Takze ziadne 2 tyzdne...

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
HOST*Giguer

Barcelona vyhraje a už nam nikdo nezabrání v obhajobě titulu

Reagovat
smazaný uživatel

pred poslednym derby som mal strach = prehrali sme. dnes mam optimisticke nalady a pocity a citim vitazstvo. No pravdu povedat, ten sumkovy real plny dochodcov, nemotivovanych hviezd a hracov, ktori nato jednoducho nemaju by hrozba byt nemal

Reagovat
HOST*yarda

Ano, samozřejmě, Rominho a Zaragoza taky minule vyhrála, jak jsi říkal ::rolleyes:

Reagovat
smazaný uživatel

1) 4 - 1 - BECKS ZIDANE ROBINHO - RONALDO RAÚL. Tahle varianta je nejpravděpodobnější. Moc se mi to nelíbí, i když oproti úspěšné jarní sestavě jsou tam vlastně jen dvě změny (+ jedna v obraně). Robinho bude hrát zleva, Zizou spojku, já bych je ale určitě prohodil a dokonce bych spíš na spojku stáhl Raúla, protože brání líp než Robinho, což se proti Barce vždycky hodí. Robinho nemá na křídle co dělat, to už jsem rozebíral.

2) 4 - 1 - BECKS ZIDANE GUTI - RONALDO RAÚL.

O něco defenzivnější. Trochu mám strach, co vedle sebe předvedou Zidane s Gutim. Každopádně v tomto případě na spojce určitě Zizou.

3) HELGUERA s PAVÓNEM ve středu obrany - BECKS RAMOS GARCÍA ZIDANE - RONALDO RAÚL.

Úplná blbost. Tři výborné hráče necháme zbytečně sedět a ve středu zálohy se necháme přehrávat. Barcu musíme dostat pod tlak, což se s touto sestavou nepovede.

4) 4 - 1 - BECKS BAPTISTA ZIDANE - RONALDO RAÚL. Můj sen a náš letošní ideál. Na spojce Baptista jako falešný třetí útočník. Bohužel nepravděpodobné.

Reagovat
HOST*yarda

No Merenguesi, ale zase u té jedničky máš z pěti hráčů tři nebránící, takže nevím nevím...

Reagovat
smazaný uživatel

Však říkám, že se mi to nelíbí. Ale Robinho je narozdíl od Gutiho a Baptisty zcela zdráv, takže hrát bude na 90% on

Reagovat
HOST*yarda

A už je náš

Reagovat
smazaný uživatel

Si rád, čo?

Reagovat
smazaný uživatel

Ostáva už len chvíľa do zápasu a už som nervózny.Tak trochu hrajeme aj za Luxemburga, lebo keď prehráme napr. 0:3, určite končí.Ja ho síce rád nemám, ale 0:3 nám neprajem, skôr 3:0 a radšej budem Luxu ešte chvíľu trpieť. Ale Barca má teraz výborný kolektív, my máme síce viacej superhviezd, len neviwem či máme taký pevný ten kolektív.Dúfam, že áno.

Reagovat
smazaný uživatel

nechcem ta sklamat, ale koho od vas povazujes za superhviezdu? myslim, ze je to obratene

Reagovat
antimadrista

Chtěl si říct "zašlý hvězdy" viď ?

Reagovat
HOST*peti

vsade pisu ze ma nastupit giuly v zaklade kurva messi je lepsi ako on giuly to vo velkych zapasoch nevie aspom doteraz dufam ze riijkard len taktizuje a nastupi messi je lepsi jeden na jedneho a takisto v poli

Reagovat
antimadrista

Já sem slyšel,že Giuly se zranil,ale nevim co je na tom pravdy, možná jde jen o taktiku.

Reagovat
HOST*yarda

Která je u vás samozřejmě v pořádku, žejo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak dnes si pozrem Liberec vs. Slavia, aby sa mi ten fotbal ciastocne zhnusil a o to budem vecer viac vychutnavat a porovnavat clasico s tym humusom co sa na nasich i vasich travnikoch odohrava. Uz sa neviem dockat. Online tv je nazhavena. skoda, ze nemame galaxiu, ale toto derby budu davat naozaj asi vsade na nete, tak nebude problem nato mrknut. teda dufam a klopem na dvere. Myslim, ze vyhrame. Giuly je zraneny, ale pravdepodobne su to len cachre machre. dnes by som ho ja osobne privital v utoku namiesto Messiho. Carlos nebude moct mysliet moc na utok, ked bude musiet strazit rychlika, ktory ked sa utrhne uz ho nikto nechyti. dufam, ze to bude velky zapas hlavne kvalitativne. Zo strany na stranu. vela sanci , vela golov, paradicky, technika, DOBRY ROZHODCA.FORCA BARCAAAAAA. DAME TYM ZMRDOM NA ....

Reagovat
smazaný uživatel

NA PRDEL!

Reagovat
smazaný uživatel

No tak už to na mě doléhá, už se asi pomalu začnu obklopovat suvenýry se znakem barcy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Jojo, počínaje 7h si veme dres

Reagovat
smazaný uživatel

Já už si taky chystám dres. Čersvě vypraný Bude to mazec!!!

Reagovat
antimadrista

Jojo, já ho mám od léta taky vypraný

Reagovat
HOST*baggio

Reagovat
smazaný uživatel

SuperSport 6 SA

NTV Turkey

Diema Xtra

NTV+ On-Line

-----------------------

Galaxie Sport

SKY Sports 2

-----------------------

C+ Blauw

C+ France

Galaxie Sport

Prem Sport Portal

Sport 1 HU

Taquilla 1

-----------------------

Albania +2 Dok

Diema Xtra

-----------------------

Alfa TV

C+ Poland

HRT 2

Sky Sport IT 3

Sky Calcio 3

SuperSport 1

NTV Turkey

-----------------------

Kanal 5 (Den)

TV2 Zebra

TV4+

TV Sport RO

Al Jazeera Sport +2

Sport TV

Taquilla 1

Reagovat
antimadrista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Vzhladom nato, ze predpokladam, ze tuto diskusiu bude citat vela ludi, tak viac moznosti na odpoved. Ako sa vola melodia, pesnicka ci co to vlastne je pred zapasmi ligy majstrov i kvalifikacii na ms 2006. nemyslim zvucku lm, ale taku stupnujucu sa melodiu. feest dobra. kto ju pocul a to ze pocul urcite , tak nech mi poradi ako sa to vola , popripade kde to mozem stiahnut.dik

Reagovat
antimadrista

No znělka LM je od skupiny Theme.

Reagovat
smazaný uživatel

znelku lm nechcem. chcem inu melodiu. uz som pisal

Reagovat
smazaný uživatel

Barca Barca Barcaaa!

Reagovat
smazaný uživatel

Už tam půlhodiny mi tu po celém baráku řve himna Barcy. Vypálil jsem si ji asi 40x na cedlo takže to hraje pořád dokala

Reagovat
smazaný uživatel

nestacilo ju vypalit raz a dat repeat vo vezi?

Reagovat
HOST*azulgrano

tak a jdem na ně: Madrid, cabrón, saluda al campeón!

Reagovat
smazaný uživatel

No stačilo,ale třeba tředa ne všechny přehrávače mají tu funkci...

Reagovat
smazaný uživatel

Jde vám naše forum?? Mi ne

Reagovat
antimadrista

Nene, blbne to

Reagovat
smazaný uživatel

FORCA BARCAAAAAAAAAAAAA!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

HALA MADRIIIIIIIIIIIIIIIIID!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Dneska celý den běžely na všech španělských kanálech co chytám (je jich asi 7) obrovské přípravy na večer. Ukazovali třeba 10 let starré šoty,dělali ankety mezi lidma. Hodně lidí co řeklo že vyhraje Barca tiplo 1-3 Jinak ted je na Real Madrid TV žive ze stadionu. Rozcvičuje se tam valdes a joquera...

Reagovat
HOST*cracker

Tak myslím, že no comment. (pan RONALDINHOOOOOO)

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a jo a jo a jo a jo a jsme nejlepší na světě!

Reagovat
HOST*Giguer

Neni co dodat kde bude mistr...

Reagovat
smazaný uživatel

A REAL JE V SRACKACH TAK AKO VZDY. Zly prezident, zle nakupy, zly trener. proste spicka medzi spickami. A najkrajsi moment zapasu bol, ked sa ronaldinho rozbehol od polky smer brana realu a spravil si z hracov kuzelky na slalom tak ako na treningu. juchuuuuuuuuuuuuuu. hurraaaaaaaa, madristi kde steeee.

Reagovat
smazaný uživatel

No davkrát obešel Ramose, troufám si tvrdit, že zítra přidje yarda a řkeen, ež se mu Ramso líbil a že chyby dělá každý

Reagovat
HOST*Giguer

Myslim že se tady dlouho žádnej fanoušek Realu neukáže

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to si vyhod z hlavy!!!

Reagovat
antimadrista

Barca jasně ukázala,že je nejlepší tým na světě. Robinho je je ubrečený děťátko a Carlos je prase,který by mělo jít na porážku.

Reagovat
smazaný uživatel

a ty se Robinhovi divis? Dyt se mu sype kariera pod nohama!!!

Reagovat
HOST*paja

ty by jsi zase měl jít do ústavu....

Reagovat
antimadrista

Byly jsme lepší ve všem

Reagovat
smazaný uživatel

Jo no, ten Carlso už to udělal jednou, dvakrát úmylsně někomu v běhu podrazit nohy, to může jen ten největší chudák, co vy na to madristi? Omluvíte to nějak?

Reagovat
smazaný uživatel

Mam pocit,ze to sa neda omluvit

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a Messi X Robinho, dnes asi bylo jasno, co?

Reagovat
antimadrista

Úplně nejvíc

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jo, ale Robinho byl v té naší bídě nejlepší

Reagovat
smazaný uživatel

Obrana šlapala výborně, až na pár chybiček, ale ty přijít museli, super pomáhali záložníci, teda až do druhého golu, apk s na to vysrali a Real začal mít šance, to mě trošku naštvalo.

Reagovat
antimadrista

Všicky odvedli 100% výkon

Reagovat
smazaný uživatel

tak nabuduce postavime becko, bo real akosik uz straca vlastnych fanusikov na vlastnom stadione, ktori tlieskali hadajte komu?

Reagovat
antimadrista

To bylo to nejlepší Jak fanoušci Realu Madrid ( ) ve stoje tleskali barcelonistovi

Reagovat
smazaný uživatel

Jen někteří, navíc stejný počet zase bučel na Etooa a polovian stadionu odešla v 78. minutě

Reagovat
antimadrista

To jo no,ale tak furt lepší než nic.

Reagovat
smazaný uživatel

Frank Rijkaard, první trener, kteý s barcou dvakrát vyhrál v Realu

Reagovat
antimadrista

Už teď je to legenda

Reagovat
smazaný uživatel

Aspon nieco dobre dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Som smutny A to z viacerych veci-tak ako niektori fanusikovia Realu odisli este pred koncom zapasu tak odisli aj fanusikovia na eurofotbale a to uplne vsetci takze nielen ze sme prehrali,ale uz nemame ani fanusikov Barca bola dnes jasne lepsia a ukazala,ze je momentalne najlepsia v spanielsku a mozno aj vo svete a ze ma najlepsieho futbalistu planety.Proste boli sme bezmocny.Klobuk dolu.Ale dufam,ze v odvete si vas podame HALA MADRID!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
antimadrista

Kdyby tady byl "tleskající" smajlík, tak bych ti ho sem šoupnul. Klobouk dolů před tebou Nezoufej, nebudeš sám, tušim, že Yarda šel do sportbaru, takže na netu ještě nebyl..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

cestou domů mi plakal na rameni, nebyl k utišení

Reagovat
HOST*yarda

No tak to si dost festovně POSRAL! Příště tu špeluňku budu muset vybílit znova

Reagovat
smazaný uživatel

naaaaaadhera

Reagovat
smazaný uživatel

no proste krasa, nemam co dodat, tu sa to vsetko ukazalo 3:0 rozdiel triedy a este k tomu vonku , messi X robinho? neni o com a kto je najlepsi hrac na svete, neni o com

Reagovat
HOST*PUYOL

Na ihrisku existoval iba jeden tym,o tom svedci aj pocet strel v prospech FCB 7:22.

Parada.5bodov nadskok + domaci zapas.Joooo

Reagovat
smazaný uživatel

V prvom rade, súper bol jasne lepší, JASNE. V druhom rade ma mrzí, že dochádza k naplneniu a potvrdeniu mojich slov o našom mužstve.Proste sa zasa ukázalo, že naša hra nemá systém, je to pomalé, bez myšlienky, hráči ako by iba stáli, obrana horí, v strede poľa nie je bojovnosť ani moment prekvapenia. A povedzme si pravdu, naša hra už dobre dlho nie je atraktívna ( a to aj napriek tomu, že máme 7 výhier ).Existuje len jedno riešenie: zmena tvorby mužstva a jeho herného štýlu.A prvý krok je zmena trénera.

Takže žeby už konečne teraz, pán prezident?

Reagovat
antimadrista

Trenér půjde to mi věř, až Real dostane na Nou Campu 7 gólů,tak se uráčí

Reagovat
smazaný uživatel

Taky si rikam, ze uz to prijde, ale spis az po dalsim kole, takhle po classicu by to bylo priznani, ze ste horsi, coz by byla velka potupa... Ale koho mi rekni? Jedinej, kdo by mi tam pasoval, je Capelo a uz vidim Juve, jak ho pusti.

Reagovat
HOST*Potty

Vicente Del Bosque!

Zápas jsem viděl asi 10 min a stačilo to, abych viděl jaká to byla potupa. Kde byl náš bojovný a týmový výkon z minulého clasica?

Reagovat
smazaný uživatel

toho Perez nevezme i kdyby to byl posledni trener na svete...

Reagovat
smazaný uživatel

To bol najlepsi trener akeho kedy Real mal-ale je viac ako pravdepodobne,ze k nam uz nepride

Reagovat
smazaný uživatel

Del Bosque musí prísť.Alebo v horšom prípade niekto podobný ako on.

Reagovat
HOST*

maš naprostou pravdy,jsem fanouškem barcelony ale real hrával moc dobře a líbila se mi jeho hra ale to bylo dřív,chce to přebudovat mužstvo,omladit a začít tvořit to co tam bylo dřív ten bíly balet jako dřív. Až tento zápas jim otevře oči. Ronaldo je tlustý a raul už není to co býval,jediný kdo včera hrál dobře byl robinho,zidane,helguera,jinak nic moc. Zidane má ještě pořád na víc ale zranění a rozehrátí bylo vidět.barcelona je momentálně ve všech směrech lepší,rychlejší a dravější.

Reagovat
HOST*Potty

No nevím, ale kritika Ronalda je neoprávněná, všichni vidí jenom že je tlustý, ale v létě na sobě zapracoval. Do zranění to byl náš nejlepší hráč. Těžko jsme po něm mohli chtít včera zázraky, když měsíc nehrál. Včera mě velmi zklamal Carlos, když neunesl tíhu zápasu a jeho zákroky byly do nebe volající. Občas si říkám co v Realu ještě dělá, na druhou stranu někdy dokáže rozhodovat zápasy.

Reagovat
smazaný uživatel

http://www.chilloutzone.de/files/05110803.html Tak to sem ja v masce Ronaldinha

Reagovat
HOST*PUYOL

Nadvazujem na predosle prispevky.Ide o Paula Le Guena a Didiera Deschampsa.Hlavne ten prvi menovani je super.

PS:Ale este 2 mesiace pockajte,kym budeme mat aspon 20 bodov nadskok,az potom konajte.Nech sa mozme sustredit na Champions league..

Reagovat
smazaný uživatel

Le Guen pujde doufám do Valencie

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, ze do Rangers - tam nam bude neskodnej Ale do Valencie by mohl taky - aspon 1 poradnyho soupere, kdyz je real tam kde je...

Reagovat
smazaný uživatel

Z týchto ani jeden, potrebujeme niekoho, kto dôverne pozná madridské prostredie a je srdcom Madridčan.

Reagovat
smazaný uživatel

to som este nevidel zeby v takomto zapase tlieskali hostujucemu hracovi a v zapase real-barca, klobuk dole aj pred madridskymi fanusikmi

Reagovat
HOST*azulgrano

je krásné pročítat si dnešní španělské noviny

Reagovat
HOST*Barca

Vyhráli jsme zaslouženě.Messi byl lepší než Robinho.Náš nejlepší hráč byl jasně Ronaldinho.Z Madridu jasně Beckham jedinej běhal-ale od toho jsou tam jiní. .Lucemburk to bude mít těžký , asi povalí.Podle mě chyba taktiky Realu.Kdyby postavili Gravesena tak ten zápas nedopadne tak špatně pro ně.Mě je to , ale samozřejmě jedno.

Reagovat
HOST*azulgrano

teď je nejlepší fotbalista světa Ronaldinho a po něm převezme žezlo Messi!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Tak včerejší zápas byl naprosto úžasný, odehráli jsme nejlepší zápas od loňského clásica na Nou Campu. Naprosto KAŽDÝ v našem týmu odehrál vynikající zápas, nemůžu jmenovat nikoho, komu by se záaps nějak víc nevydařil...Vicky sice podběhl nějaký ten centr, ale v důlěžitých chvílích nás podržel, což je to hlavní.

Oleguer byl v tohle zápase vynikající, kde jsou ty jeho loňské hrozné výkony? Naprosto odrovnal Robinha i Zidaneho, směrem dopředu je to bída, ale nidko po něm nechce, aby útočil, v útoku problém nemáme...

Puyol, no co dodat k nejlepšímu obránci na světě?

Edmilson to taky zvládl, střídal ise s MArquezem v def. záložníkovi a středním obránci a tahle spolupráce fungovala výborně...

Gio se nakonec ukázal jako dobrý tah, krom jedné šance salgada nešel přes jeho strany skoro žádný nebezpěčný pokus...

Xavi...když pomineme ejho klasickou skvělou práci v rozehrávce, tak spolu s Decem výborně pomáhali obraně, neustále byli útočníci soupeře zdvojováni jedním obrácnem a jedním záložníkem a právě díyk tomu jsem nedostali gol...

Skupina R.E.M. oěpt zářila, to bylo neskutečné, Etoo se vysmál všem, co mu říkali, jak to bdue mít na Bernabeu těžko, Messi ukázal, kdo je největší talent světového fotbalu, kdo yb řekl, že je o tři roky maldší než Robinho? že jsme ho narozdíl od realu nemuseli kupovat za těžké prachy ale že jsme si ho sami vychovali?

Ronaldinho je nejlepší na světě ať si říká Mourinho co chce.

Carlos je prase, už to udělal jednou a tohle se neomlouvá, klidně mu mohl takhle zlomit nohu, to je hazlovina neskutečná, aniž bych to Raulovi jakkoli přál, tak to byl takový boží soud

García oěpt vyhořel, jakoby tam nebyl...krom ted jednoho klasicky prasečího faulu...

Reagovat
smazaný uživatel

R.E.M

Reagovat
smazaný uživatel

krasne si to napisal kyslik a teraz si idem pri obede pozriet reprizu na galaxii

Reagovat
antimadrista

Přesně tak

Reagovat
smazaný uživatel

Musim povedat,ze vcera ma najviac sklamal carlos

Reagovat
smazaný uživatel

Otvorene: Casillas - jediný náš poriadny hráč.Stred obrany - nič, Carlos - tragédia, Ronaldo - nič, Zidane - absolútne nič, Baptista - bol tam?, Robinho a Beckham - bojovali ako jedni z mála.Guti - totálne nič, ako v poslednej dobe stále.

Reagovat
HOST*Barca

Co řekl Mourinho na Ronaldinha ???

Reagovat
smazaný uživatel

Nic, jen že Lampard je lepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Ze Lampard je najlepsi

Reagovat
HOST*yarda

Nevím co řešíte, Ronaldinho pokud jde o post hraje jinde než Lampard, jste vztahovační až běda, neřeknu, kdyby ho srovnával s Decem...

Reagovat
smazaný uživatel

MY nic neřešíme

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jsem se vyspal s té vítězné kocoviny a můžu začít psát. Chtěl jsem udělat stejné shrnutí jako ty, ale jen bych tě opakoval. Měl bych jen několik výhrad:

1. To prase García udělal dva prasácké zákroky a měl jít zaslouženě pod sprchy. V první půlce trefil neskutečně loktem Deka. Bylo to sice v souboji, ale za naprosto stejný zákrok vyfásl žlutou Ronaldinho. Deco se pěkně dlouho zvedal ...

2. Jako asi jedinému barcelonistovi se mě včera nezdál výkon Messiho. Všem v hospodě jsem tvrdil, že to bude hvězda zápasu a on zadrbe 3 gólovky . Hrál sice dobře, ale ještě musí vypilovat koncovku

3. Obrana nehrála tak fantasticky, jak píšeš. Pár úniků tam bylo, viz. Ronaldův gól z těsného offsajdu.

4. Nejvíc se rozcházíme v hodnocení Valdéze. Podle mě je to největší slabina Barci. On VŮBEC nekontroluje centry ze strany. Vždycky napůl vyběhne a pak se vrací. To je to nejhorší, co může gólman při centru udělat. Podběhl snad každej centr, co šel na naší branku. Real není ze vzduchu nebezpečnej, ale hrát proti nějakému ostrovnímu mančaftu, tak se nám to může zle nedobře vymstít

Na závěr bych zkusil hodnocení jednotlivejch hráčů na obou stranách (od nejhorší jednotky po nejlepší desítku):

Valdéz - 4 - hodnocení výše

Oleguer - 7,5 - mile mě překvapil. Po jeho straně prakticky nikdo nepřešel ; jeho známku snižuje nulová podpora útoku, což po něm (jak napsal doktor) ale nikdo nechce

Puyol a Edmilson - 8,5 - bezchybný výkon. Středem prošel snad jenom Ronaldo, ale to byl offsajd

Gio - 7 - směrem dozadu několik chybiček, sktivita směrem dopředu, standard

Deco - 8,5 - perfektní výkon směrem dozadu, spolu z Xavim a Rafou výborně vypomáhal v obranné práci a perfektně se zapojoval do těch ťukeců, kdy totálně zesměšňovali madridskou zálohu

Xavi - 9 - ještě o chlup lepší než Deco, má fantastickou rozehrávku a parádní pasy , dále viz výše

Rafa - 8 - tady, abych se přiznal, fakt nevím, co napsat. Dopředu vidět nebyl ale dozadu bez chyby. Úplně vymazal a znechutil hru Garcíovi. Rozdíl ve hře DM byl více než propastný

Ronaldinho - 20 - nejde jinak, on je opravdu mimo všechny pozemské žebříčky ... ... co bych to rozebíral, všichni to viděli

Samuel 9 - taky fantastický, perfektně se s Messim a Ronniem doplňovali, dal gól, párkrát fantasticky přešel přes beka(y), udělal i pár fines pro diváky. Měla na něj být penalta a ČK. Co víc chtít po sniperovi? (k desítce mu chyběl ještě jeden gól

Messi - 8 - já osobně jsem od něj čekal víc. Jeho spolupráce z ostatními členy útočného komanda je vzorová, ale útočník je od toho, aby dával góly a on nedal ani jeden, ač na to měl tři (!!!) čisté gólovky . Ale jinak, na to, že je to osmnáctiletej zobák, klobouk dolů, ta technika, přehled, přihrávky . Paráda. Z toho kluka něco bude

Casillas - 9 - fantastickej výkon. Víceméně držel akcie Realu nad vodou, ale sám na všechno nestačil

Míchel - 2 - naprosto tragickej výkon, absolutně na Ronaldinha nestačil, v zadu se prakticky nezdržoval, ač by mu to jeho post obránce velel. Tragédie

Sergio Ramos - 5 - hrál celkem dobře, jeho výkon sráží fakt, že hrál prakticky na dvou postech - papírově hrál stopéra, ale musel zaskakovat za absentujícího a ve předu zapomenutého Salgada i na pravém obránci. Párkrát ho tam vyučil Ronnie, ale to on dělá hodně hráčům. Z toho kluka jednou něco bude

Helguera - 3,5 - statickej nebojovnej výkon jako celej Real

Carlos - 2 - stejně jako Salgado se na svém postu moc nezdržoval a když už, tak si s ním Messi dělal doslova šaška. Za to, co udělal Eto´ovi ho snad čeká několikazápasový trest. Tohle se fakt nedělá a smrdí to zraněním, protože hráč bez míče nečeká žádný kontakt

Beckham - 6 - z přehledem jeden ze dvou madridkých v poli, kteří v tom zápase nepropadli, snad jediný jezdil po zadku, bojoval, má fantastické přihrávky a celkemi pohyb, ale včera opravdu nebylo komu přihrát

García - 0 - bez přehánění mu dávam nulu. On má největší zásluhu na tom, že naši hráči chodili do tak otevřené obrany, vlastně jen proti dvěma stoperům, on šeredně propadl, do předu nevymyslel taktéž nic a podle mě mu sudí odpustil v první půli kartu, takže by se šel sprchovat. Můj verdikt: Shořel hůř, než papír

Zidane - 3 - nebojoval, nebyl vidět, jediný jeho okamžik byla geniální příhra Ronaldovi, ale k jeho smůle to byl ofsajd. Jinak vůbec nestíhal a hráči Barci okolo něho jezdili, jak v Mercedesech, ke konci mu pořádně tekly nervy a čekal jsem, kdy někoho zprasí

Raúl - 3 - bylo mi ho až líto, je to jediný hráč Realu, kterého mám fakt rád a to zranění mu vůbec nepřeju. Zabředl do šedi podprůměru madridské zálohy a ke konci jeho vystoupení se nepokoušel už ani bojovat, což bych mu, bejt fanda Realu, asi neodpustil

Ronaldo - 2 - u něj vůbec nevím, jestli hrál celej zápas, já si ho všiml jen ve dvou situacích ve druhé půlce z nichž z jedné dal ten neuznaný gól. Dál není, co hodnotit . Další tragédie

Robinho - 6 - snažil se, bojoval, ale nebylo s kým hrát. Jediný, kdo nám v madridkém útoku trochu zatápěl. Je na něj celkem dobrej pohled při těch jeho přešlapovačkách a koloběžkách, ale zdá se mi, že je při tom hodně čitelný a pomalý a obránce ho většinou odhalí a spacifikuje

A už dost

Reagovat
smazaný uživatel

Tak já teda ještě něco dodám...centrů bylo plno, díval jsme se na to znova, vicky podběhl dva, z toho jeden kdy to byla chyba Edmilsona který mu zablokoval cestu a tím se srazili...jeden pak byal ščistě jeho cvhyba...JEDEN. Naopak nsá pak vždycky podržel, několikrát dobře přečetl hru a vyběhl...chytil anprostou golovku Salgada.

Messi: on není útočník, který má dávat goly ale útočník, který ej má spíše připravovat, on není ten, co má u nás šance zakončovat, on je má chystat Samuelovi, což také udělal. Jeho slabší koncovka je snad naprosto pochopitelná, kdo si mohl myslet, že bdue v osmnácti letech v největším záaspe na světě chladnokrevně zakončovat šance?

Reagovat
smazaný uživatel

Jo a ty úniky, tak to je sand jasné, že proti Realu nebude zápas bez jejich jediné šance, nicméně ten gol který si vzpomínal, bylk to ofsajd systém, který obrana zvládla perfektně, co jim tam chceš v téhle situaci vyčíst?

Reagovat
smazaný uživatel

Kyslíku, běž ve vší úctě s božími soudy DO PRDELE!

Reagovat
smazaný uživatel

proste komu cest tomu cest, obcas z tebe vypadne neco vazne dokonalyho

Reagovat
smazaný uživatel

Byli ste prostě jasně lepší, nic jinýho se k tomu říct nedá! V současnosti to tak prostě je a my musíme obměnit hráče, jinak se z toho dlouho nevyhrabem. Jediný co bylo ten večer dobrý byl Casillas a naši fanoušci, to musíš uznat... I Ronaldinho řek že byl dojatej...

Reagovat
Mr.Jindros

Puyol není nejlepší obránce na světě. Messi je bůh, ale neunáhloval bych se - jen aby mu to vydrželo. Zbytek asi bez výhrad.

Reagovat
antimadrista

Tak sem se splet, yarda a spol by tu již dozajista byli, odvahu má jenom Figo, Vazquez a Verča..

Reagovat
smazaný uživatel

pokial viem, tak yarda este plave vo vlastnych slzach. mere radsej prisiel len na chat a to tiez len na chvilu , aby sa nepovedalo

Reagovat
HOST*yarda

Rominho neser! Po dobrým!

Reagovat
smazaný uživatel

Po špatných zkušenostech odmítám reagovat v den zápasu. A dnes jsem byl celý den v práci. Netřeba nic dodávat, rozebrali jste skutečně všechno

Reagovat
HOST*yarda

Máš chodit na chat, tam jsme si to včera pěkně vyříkali...

Reagovat
smazaný uživatel

Hm myslite si,ze ked tato forma vydrzi barce az do konca sezony,tak este mame sancu na titul?

Reagovat
smazaný uživatel

S týmto herným štýlom budeme mať problém dostať sa do LM.Figo, taká je realita, nehráme absolútne nič, hlavne že vyhadzujeme ťažké prachy na posily.

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si to tiez myslim Realita je bohuzial taka...musime uz nieco zrobit,lebo ja nechcem cakat 5 rokov na titul ako cakali barcelonaci a pozerat sa ako vyhrava 5 rokov barca

Reagovat
HOST*

Barca je po Chelsea nejlepší klub na světě.lepší než LOS GALÁCTICOS I NEŽ ROSSONERRI.VELMI SE MI ALE LÍBÍ I INTER

Reagovat
smazaný uživatel

chelsea ?

Reagovat
HOST*azulgrano

didoprdelesČelsí

Reagovat
smazaný uživatel

Začneme asi nejspíš výmluvami: Real poznamenal výkon donedávna zraněných hráčů, baráž a přáteláky, García měl sotva čas přiletět a vyklusat únavu... Ne, na to zapomeňte. Tak začneme kritikou:

Systém: nechápu jak můžeme hrát proti Barceloně s jedním (!) defenzívním záložníkem!? Navíc Garcíovi se to zrovna nepovedlo. Co mě dostalo nejvíc, bylo ale jeho vystřídání... Proč? A Guti na jeho místo? To jsem si připadal jako v sezóně 2003-2004... Levá strana byla naprosto průchozí a není se čemu divit, když tam hrají Zidane a Robinho, tedy notoričtí nebrániči a R.Carlos, který nechal Messiho jít do tří gólovek (první gól, druhá „paradón“ Casillase a třetí gól z ofsajdu (který byl)). Zidane měl jít dolů hned po pauze... Robinho z toho byl celkem vyplesklej (a simulování ve vápně ať si nechá, od toho jsou jiní), ač, a to je jedná z mála světlých chvilek temného utkání ze strany Madridu, pěkně vyškolil pravou stranu barcelonské obrany, bohužel Ronaldo musel zkoušet patičku místo osvědčeného bodla... Beckham se sice občas ukázal v lepším světle a snažil se ze zálohy nejvíc, ale prostě nic víc. Raúl toho taky moc nepředvedl a doufám, že se brzy uzdraví... Koukám, že od systému jsem plynule přešel k hráčům, nevadí. Hodně už jsem řekl k ofenzívě. Ještě jedna poznámka k Ronaldovi: je fajn že je uzdravený, ale příště ať zůstane na léčení ve Španělsku, protože jsem ho v životě neviděl tlustšího!!! Vždyť už má dvě brady!!! Není divu, že dal pouze gól z ofsajdu (který ač malý tak byl). Jednu chvíli si to namířil po straně a nestihl zabrzdit a vběhl až do autu!! Prospěl by mu větší zápřah jako v přípravě, to pak byl OK a v sedmi zápasech dal sedm gólů... Takže teď k obraně: Z krajních obránců mi přišel lepší Salgado, když byl vzadu, tak Ronaldinha jakžtakž uhlídal, snažil se i vepředu (jedna z mála (tří) střel na bránu (bohužel blbě umístněná). R.Carlos fakt nic moc, mám pocit jediný výpad dopředu a ad Messi viz výše. Pak zbytečné skopnutí Eto´a ve vápně (centr zleva šel značně do prdele), za které mohla/měla být pencle i karta). Ramos měl smůlu, že se na něj dvakrát řítil v současnosti nejlepší hráč světa Ronaldinho. Oceňuju, že se ho snažil zastavit čistě a neskopnul ho, protože pak by šel zřejmě rovnou ven a v druhém případě by byla ještě navrch penalta. (Kyslíku, nedočkáš se, já prostě v Ramosovi posilu cítím, ne náhodou hraje za repre a hrál za ní už když byl v Seville, takže to žádné nadržování Madridu není. Je mu teprve 19, do béčka ho poslat nemůžeme, na lavičku taky ne (navíc by byly kecy kvůli jeho ceně), prostě musí hrát a makat, a uvědomit si že začátky jsou těžké. Napadá mi jedna paralela: Ivo Viktor, náš nejlepší poválečný brankář chytal první zápas za repre proti Brazílii, kde ho dvěma góly „pokřtil“ Pelé, tehdy nej hráč světa...)

Mimochodem, rozhodčí dle mého soudu zápas zvládnul a nikomu zrovna nenadržoval... Helguera u druhého gólu totéž co Ramos u třetího, s tím rozdílem, že se ho ani nesnažil zastavit, nebo mu zmenšit prostor... Jediný hráč, který zaslouží pochvalu je Iker Casillas, který nejmíň tři další góly chytil a ač je to z mé strany obehraná písnička, už by mu měli prodloužit smlouvu, protože pokud ne, Real u mě končí!!!

Tak zpět k systému: základní problém jsou volné prostory mezi liniemi (Luxemburgo to v jednu chvíli dost zoufale ukazoval), dále absence tvůrčího záložníka (Zinedine, já nikdy nezapomenu, co jsi udělal pro Madrid a tvůj gól proti Leverkusenu je jeden ze dvou nejhezčích, co jsem kdy viděl, ale je čas odejít se ctí (na konci roku.), kterým není ani Zizou ani Guti (ale Rosa)... Za hroty musí jít Baptista, Robinho dělat bordel ve vápně a Ronaldo holt se ASPOŃ nabízet do šancí a nestát na malým jak čurák na svatbě... Krajní obránci potřebují schopné náhradníky (za Carlose není a za Salgada až v lednu), kteří umí jak bránit tak útočit, což oba výše uvedení pánové zrovna teď moc nepředvedli.

Trenéra...nechat, on sám se vždy staví k realitě čelem a nehledá výmluvy, čímž je mi sympatický. Možná, ač se to nezdá, se bojí posadit zasloužilé veterány a drahé hráče, což je jediná věc, kterou se protiví svému krédu...a dost rozhodující dlužno říct

Dvakrát jsem hráče Realu pochválil, do třetice musím pochválit madridské publikum, které se zachovalo, tak jak se patří...

Fakticky je to ztráta tří bodů, jsme v pohárech i na pohárových místech a do konce daleko, ale z hlediska emotivního jde o mnohem víc. Teď je důležité, aby se hráči semkli, dohnali pauzy, zaviněné zraněními a hlavně pamatovali za jaký klub nastupují (či lépe mohou nastoupit, když si to zaslouží (výkony nikoli jménem)). Za ten královský...za Real Madrid. HALA MADRID!

Barcelona přijela v lepší formě, hrála agresivněji (což jsme měli dělat taky (loni to byla cesta k úspěchu), ale bohužel nám to vydrželo tak deset minut), vyhrát si zasloužila. K Ronaldinhovi jsem se vyjádřil (jen tu ruku v Ramosově obličeji si mohl nechat), Messi fakt dobrej, nechápu proč střídal... No to je asi všechno, určitě budou dodatky...

Reagovat
smazaný uživatel

Na to som uz cakal Hned si to idem precitat

Reagovat
smazaný uživatel

Hm s vacsionou suhlasim,ale zarazila ma len jedna vec-co si myslel tym,ze ked nepredlzime Ikerovi zmluvu,ze Real u teba konci??

Reagovat
HOST*yarda

To jsi četl čtvrt hodiny? Jak jsem řekl, Iker je náš poklad a ten si musíme střežit Myslel jsem to, jak jsem napsal...

Reagovat
smazaný uživatel

ee reagoval som az neskor takze by si prestal fandit pusinkam?

Reagovat
smazaný uživatel

Messi potřebuje ještě trochu víc fyzičky, předtím byl na repre a on toho má většinou po záaspe dost, takže proto střídal...

Reagovat
HOST*yarda

Na repre byli i jiní a nestřídali

Reagovat
antimadrista

Je mu 18

Reagovat
antimadrista

Na repre byli i naši hráči

Reagovat
HOST*yarda

No tak to jen dokazuje, že sis přečetl z mého příspěvku první dva řádky A kdybych to měl rozebírat: Ronaldinho odchodil zápas se SAA, Deco měl kvalifikaci na MS jistou, Eto´o mám pocit vůbec nehrál, Edmilson totéž co Ronaldinho, Messi kvalifikaci jistou, jediní kdo si mákli byli Xavi s Puyolem. Ale jinak viz třetí řádek mého příspěvku...

Reagovat
smazaný uživatel

No tak to jsou dobré kecy, hráli stejěn jako vaši, tak si nějaké řeči o repre nech

Reagovat
HOST*yarda

A ty mně budeš vyčítat, že jsem natvrdlej? Přečti si to pořádně, včetně odkazů...

Reagovat
smazaný uživatel

Já četl všechno, jen nechápu, proč tady píšeš, že naši hráči měli lehčí repre než vaši, to je pičovina a ty to víš.

Reagovat
HOST*yarda

Píčovina je to, že to napadáš a já s tou repre nezačal...

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si s tím nezačal?

Reagovat
HOST*yarda

Antimadrista začal, já to zavrhl už na začátku svého příspěvko-článku...

Reagovat
antimadrista

A co jako vaši? Vždyť to samí se týká i jich

Reagovat
smazaný uživatel

twe nejakou kratsi verzi pro zaneprazdneny nemas?

Reagovat
HOST*yarda

Tak speciálně pro tebe: Běž do prdele, lenochu!

Reagovat
smazaný uživatel

smejde madridska! prekonal sem se a docetl to, specialne pro tebe. ( akorat zejtra pudu do skoly neoholen )

Reagovat
HOST*yarda

No to je průser, to tě asi vyloučí z akademického prostředí

Reagovat
smazaný uživatel

nakonec sem se i nejak stihl oholit, tvuj prispevek sem pouzil jako zaminku, abych se tomu vyhl, ale pritelkyne byla neoblomna a musel sem zhodit vous ( nesnasim holeni!!! )

Reagovat
HOST*yarda

Jojo holky jsou tím holením posedlý

Reagovat
HOST*yarda

Jojo holky jsou tím holením posedlý

Reagovat
smazaný uživatel

Yardo, myslím, že sa snažíš obhájiť neobhájiteľné.Tréner má k dispozícii vynikajúcich hráčov, ktorí by boli sami osebe veľké posily pre iné tímy.Problém je v tom, že Luxemburgo z nich nedokáže spraviť mužstvo a tím.Určite si si všimol, ako v poslednom čase väčšina z nich len tak pobehuje ako keby nevedeli, čo majú hrať.Nemá to systém - to si konieckoncov priznal.Hovorím ti, Luxemburgo nemá potrebné výsledky, nemá ani hru a nevie čo s tým, tak už skúša všeličo, ale ja myslím, že je neskoro.Tvrdím, že máme vynikajúcich hráčov, ale potrebujú nový impulz, novú šťavu.On im ju už nedá.Nechce mi predsa nikto povedať, že naši hráči zabudli hrať za posledný rok futbal Netvrdím, že je Luxa zlý tréner, ale svoju šancu u nás nevyužil.Takže je len jedna možnosť : Trenére, adios.

Reagovat
HOST*yarda

Koho za něj? Mimochodem sis jistě všiml, že proti Barceloně na jaře hrála takřka stejná sestava (Owen, Gravesen, Pavón - Robinho, P.García, Ramos) a takřka stejný systém. Tak mi neříkej, že je zrovna chyba u trenéra, protože, když vyhrával na jaře, nikdo neřekl ani prd... Na posledním utkání by se dalo najít mnoho výmluv, ale to dělat nebudu...

Reagovat
smazaný uživatel

Trochu vyššie píšem, že to nie je otázka výhier - lebo tých máme aj teraz 7 a v tabuľke strácame len 4 body na čelo.Je to otázka ako hráme, lebo aj keď vyhrávame len málokedy sme ukázali dobrý výkon.Väčšinou sa tu každý pondelok bavíme o tom, že hra nie je nič moc.No a aj keď je fakt, že proti Barce sa hrá ťažko a rozohraní naši všetci neboli, my tak hrajeme už dlhšie, že sa na to nedá moc pozerať.No a keď som videli ako hraje teraz Barca, sme bez šancí.Touto hrou určite.

Koho za neho?Znovu sa budem opakovať: niekoho, kto v hráčoch prebudí madridské srdce, dá tomu systém, hráči budú chcieť na ihrisku nechať všetko, tak ako to robil v sobotu súper.Niekoho typu Del Bosqueho.Pretože tvrdím, že naši hráči vo väčšine prípadov sú stále skvelí, len chýba to ostatné.Aj keď ako som už naznačoval, so starými - Zidane, Carlos, sa už pomaly treba lúčiť.

Reagovat
Xavi

Nic proti Ramosovi!!! Já bych ho taky stavěl, ale spíš mám výhradu k - ... ,na lavičku taky ne (navíc by byli kecy kvůli jeho ceně)... Mám to chápat tak, že bys měl strach hráče dát do béčka nebo na lavku jen kvůli jeho ceně?? Jo a ještě tady napíšu jen takový svůj skromný názor, který asi nikdo z vás sdílet nebude a ještě jsem ho od nikoho neslyšel, ale jak říkám je to jen můj názor, tak mě za něj nekamenujte!!! Myslím, že nej hráč současnosti je Eto´o!!! Já vždycky jen čumím, jak on řeší ty situace 4 - 2 nebo 3-1 + ta jeho koncovka, protože když se podíváte na ty jeho goly, tak to ani nejsou šance!!! Jo jasně Ronaldinho je taky drsnej, ale hraje ohodně víc ze zadu, víc se tam potkává s balonem, má kolem sebe víc spoluhráčů a taky jsou zápasy, kdy by tam mohl místo něj být někdo jiný a nic by se nestalo... Taky se s tím Ronaldinho občas "zadrbe" (kličky, zpomalení hry) , já vím, že to je taky dáno postem, že ty dva srovnávat nemůžu, ale Éto´o mi případá, že snad nikdy ani nezaváhá. Jo jasně taky ztrácí, ale tak že to má vždycky myšlenku toho nejvyššího kalibru!!! Barca vždycky měla skvělé technická hráče té nejlepší kvality, (Rivaldo a spol. tedy něco jako Ronaldinho) ale né vždycky to k úspěchu vedlo, ale myslím si, že hráč typu Eto´o jim chyběl!!!

Reagovat
HOST*yarda

Moment, já neřekl, že bych ho kvůli jeho ceně nešoupl na lavičku, tam by si ostatně zasloužili sedět i dražší a zkušenější hráčí... Spíš jsem chtěl říct, že by se vzpírali ti, kdo to za něj zaplatili...

Teď ne na tebe, Xavi, ale obecně. Culos tady pořád vykřikujou jak jsme starý a za zenitem, jak kupujeme hotové hráče, pak koupíme pět mladých a logicky v pár případech nehotových či na velký klub nezvyklých hráčů a už jsou zase kecy... Víte, co chcete? Já teda vím, co chcete, ale to chcete vždycky...

Reagovat
smazaný uživatel

yardo. kupujte mladych hotovych hracov a nie od extremu do extremu. 29 rocny zidane a 19 rocny ramos. aby si bol hotovy hrac nemusis mat hned 29. su aj mladsi a kvalitni

Reagovat
HOST*yarda

Mě ale nějaký hotový stoper, který by nebyl posichrovaný klubem nenapadá...Gallasovi je 28 a Woodgate byl delší dobu mimo

Reagovat
smazaný uživatel

tak to su slabe znalosti fotbalu, ze ta ziadny nenapada.

Reagovat
HOST*yarda

Napadá mi jich plno, ale ne na prodej, tak zklidni hormon, chytrolíne...

Reagovat
smazaný uživatel

Mám trošku čas, tak to skúsim ohodnotiť od 1 do 10:

Casillas 8 -aj to len preto, že chytil 3, aj keď´ˇdalšie zachránil

Salgado 5 - dopredu skvele, bohužiaľ sa nestihol vrátiť, ale ako snáď jediný poriadne útočil

Ramos 4 - je výborný, ale hrať v obrane aj za Salgada a proti Ronaldinhovi sa nedá

Helguera 3 - on mal byť ten stĺp v strede, bohužiaľ si s Ramosom nerozumie a navyše Ramos hraje určite lepšie

Carlos 1 - o ničom

Beckham 5 - ako jeden z mála bojoval, ale tlačil sa do stredu, aj preto lebo napravo ho zastupoval dopredu Salgado, bohužiaľ Ronaldinho bol potom stále sám

García 3 - nebola to jeho chyba, hral štít, ale nemal absolútne podporu v zálohe a keď sa na neho vali raz Ronaldinho, raz Messi, raz Deco so Xavim, tak tam sa moc urobiť nedá

Robinho 4 - snažil sa, ale na to že mal niečo vymyslieť, vymyslel iba jednu- dve akcie, aspoň behal

Zidane 1 - katastrofa

Raúl 3 - ako môže hrať, keď nedostane za celý zápas poriadnu loptu?Nie je to jeho chyba

Ronaldo 1 - tragédia

náhr.

Baptista 1 - to bolo o čom?O čom je vlastne táto " posila"?

Guti 1 - namyslený frajer, nič nehral, ani nebehal, do béčka.

Takže záver: aspoň aké také kritéria znesú len Salgado, Ramos, Beckham, sčasti Robinho a Raúl.No a samozrejme Iker.

Reagovat
HOST*yarda

No toho Ramose ti Kyslík pěkně sepsuje, ale i tak souhlasím, s Garcíou je to dobrý postřeh, prostě tam bylo málo lidí proti záloze Barcelony, která brání skoro celá. Střídání Baptisty za Garcíu jsem NAPROSTO nepochopil...

Reagovat
smazaný uživatel

Svoj názor na Ramosa som pred chvíľou vysvetľoval rominhovi na stránke La Liga.Podľa mňa to časom bude veľký hráč.

Reagovat
smazaný uživatel

... a práve som zistil, že som mu to vysvetľoval zbytočne

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi. su iste fakta a tie sa nedaju vyvratit. Arsenal kupi mladych hracov, vypestuje si ich a az po nejakych rokoch zacnu podavat vysledky a potom zase nejaky cas nic, zase kupia mladych hracov a opat az potom sa dostavi vyhra v lige. ramos nie je hierro, aby drzal dnes real a jeho obranu. cize sa nacakate nez dosiahne potrebne vykony.lenze vy chcete snad vyhravat uz dnes? ci sa milim.osobne mi to vyhovuje, lebo na poste stoper je nutny hotovy kvalitny hrac, ktory top utocnikov ubrani a tym zatial nie je. pokial vam ide o styl arsenalu a ich ideologie tak prosim.

Reagovat
smazaný uživatel

No ,pokračujem vo vysvetľovaní na tej druhej stránke, tak sa tam prosím pozri.

Reagovat
smazaný uživatel

ok

Reagovat
smazaný uživatel

Rozcházíme se jen v názoru na Salgada. Jeho jsem v obraně viděl hodně málo a Ramos musel hrát i za něj. To, že podporuje útok a hraje vlastně pravého záložníka když má hlídat Ronnieho jeho známku u mě nezachrání. U mě má prostě tragickou dvojku .

A Garcíovi bych tu jeho trojku taky snížil. On má pracovat v záloze směrem dozadu a tuto roli absolutně nezvládl. Naši chodili do stoperů v plné rychlosti a to se pak kurevsky špatně brání

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že ten Salgado tak nejak vyplynul z hry.Proste náš útok bol bezzubý, tak to skúšal po pravej strane.Logicky to potom veľmi šikovne využíval Ronaldinho, ktorý odvtedy, čo začal Michel behať moc dopredu, tak sa postavil na poliacu čiaru naľavo a čakal.A dočkal sa. Lenže na druhej strane, keby neútočil Salgado po strane, tak už by sme sa asi do šance vôbec nedostali. Bol to veľký risk, paradoxne na to doplatil Ramos.

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu. Salgado útočil za Beckhama, který nebyl schopen vůbec ničeho.

Reagovat
HOST*yarda

Nej byli naši diváci, to by se na Nou Campu nestalo

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to áno, to bola úroveň, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

To, ze totalne ponizili hracov realu a aplaudovali superovi je skor pre vas smutne ako sa tu rozplyvat nad tym, ze urobili pekne gesto

Reagovat
smazaný uživatel

Ty si blbý alebo sa robíš?To nebolo poníženie, ale vysoká úroveň diváka, ktorý je schopný uznať kvality súpera. Čo mimochodom asi nechápeš, lebo na Nou Campe si si to všimnúť nemohol, to je fakt.

Reagovat
smazaný uživatel

no dik za tvoj inteligentny a urazajuci prispevok. ano bolo to pekne a zaroven to bola odozva na vasu dost spatnu hru. ty divaci jednoznacne neboli poteseny a tlieskali skor na protest ako na prejav , ze sme tak dobry. asi im dosla trpezlivost. sranda, ze netlieskali uz pod druhom gole, ktory bol presne taky isty. to je tazke klamanie sameho seba, ze to je LEN A LEN OCENENIE VYKONU SUPERA AKO TO, ZE NEPROTESTOVALI VOCI SVOJMU TYMU.

Reagovat
smazaný uživatel

Dobre, ale poníženie je slovo, ktoré si zvolil teda úplne , ale úplne zle.Skôr by som povedal, že také malé varovanie alebo podpichnutie.

Reagovat
smazaný uživatel

pointa je ta ista. no ale ten tvoj kec o tom aky som blby. diiik.

Reagovat
smazaný uživatel

Neber všetko tak vážne. Inak sledujem, že si sa tu už vcelku udomácnil po tých strastiplných začiatkoch.Hovorí sa tomu skúsenosti.

Reagovat
smazaný uživatel

no vidim, ze menis temu a chces tlacit na iny bod ako ten co si uz posral tym blbcom. je to sice od teba pekne, ale fakt je to offtopic a nikoho to momentalne nezaujima. to, ze som nevedel co tu chodi za magorov obcas a ze len vlk moze byt s vlkmi uz je davno obohrata pesnicka a ak ti to lezie na mozog , tak to je smutne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, hm, skôr bych povedal, že si ma ZASE nepochopil.Tentokrát som to myslel úprimne, aj keď samozrejme len na okraj.

Reagovat
HOST*yarda

Klasický culo, než by něco přiznal soupeři, radši bude kecat a kecat. Teď jsem ještě za chvilku naběhne Kyslík a začne o Eto´ovi Rovnou mu říkám, že já bych si na něj písknul taky

Reagovat
smazaný uživatel

yardo , snad nejsi tak naivni a nemyslis si, ze to tlieskali len z dobreho srdca a tomu, ze uznavaju kvality barcy ako to , ze im lezie ten vas vykon v poslednych rokoch hore krkom a toto bol maly protest a podpichnutie od divakov voci vasmu klubu.

Reagovat
smazaný uživatel

naivny

Reagovat
HOST*yarda

Když jsem nespokojený, tak pískám a řvu, netleskám...

Reagovat
smazaný uživatel

no asi kazdy mi tu dal skoro 100krat pred oci slovo ironia. IRONICKE TLIESKANIE SI ASI PRIZNAT NECHCES.

Reagovat
smazaný uživatel

A zase trepeš.To čo si tým chcel povedať, že v POSLEDNÝCH ROKOCH?To si myslel koľko tých posledných rokov?Nechcel si náhodou povedať posledných týždňov max.pár mesiacov?

Reagovat
smazaný uživatel

no uz to je treti rok co hrate hovno a ked sa to stale nemeni, tak obcas aj divaci ironicky zatlieskaju

Reagovat
smazaný uživatel

No dobre, proste na túto tému to s tebou nemá zmysel. Tretí rok?No, prespi sa trochu a buď objektívny.

Reagovat
smazaný uživatel

no tak dva roky a teraz uz treti. bez trofeje, bez kvalitnej hry. asi malo ten futbal sledujes.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak teraz si ma dostal, úprimne .. Som sa pobavil.. Tak schválne skús hádať odkedy podrobne sledujem tím Real Madrid. Či sa trafíš..

Reagovat
smazaný uživatel

no podla tvojich znalosti asi moc nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Ešte aby si nepovedal, tak ti odpoviem aj na túto tvoju prisprostú narážku.Nehráme pekne odvtedy, čo odišiel Figo a rozsypala sa hra zálohy.Odvtedy nehrá nič ani Zidane, pretože nemá naňho kto behať.Robinho sa snaží, ale Figa bohužiaľ ešte nenahradil, chýbajú skúsenosti.Ostatní sú hráči, čo čakajú na niekoho myšlienku a oni ju potom zrealizujú / Ronaldo, Raúl, Baptista /.Ešte mohol zabrať Guti, ale ten je z toho už úplne mimo.

Takže žiadne tri roky...

Reagovat
smazaný uživatel

tak zoberes si, ze figo vacsinu cast minulej sezony stravyl na lavke, takze akosik tie tvoje par tyzdnov , ktore si vyssie pouzil nobstoja. a hrat pekne je asi relativny pojem. to si nevidel ako hral real za starych casov

Reagovat
smazaný uživatel

tak zoberes si, ze figo vacsinu cast minulej sezony stravyl na lavke, takze akosik tie tvoje par tyzdnov , ktore si vyssie pouzil nobstoja. a hrat pekne je asi relativny pojem. to si nevidel ako hral real za starych casov

Reagovat
smazaný uživatel

No veď skús tipnúť odkedy sledujem Real a to bude odpoveď

Reagovat
smazaný uživatel

mne je jedno odkedy sledujes real. tvrdis,ze zle hrate odkedy odisiel figo. to uz je pol rok. predtym velku cast sezony stravil na lavicke co si pripocitaj k tomu pol roku. potom si k tomu pripocitaj dalsiu cast sezony, kde hral zle a tie vykony ho stali lavicku. a dostanes pomaly to co som ja pisal. ak im fandis dlho tak nemozes povedat, ze to co hrali v poslednych troch rokoch za nieco stalo, lebo Bosqueho era bola 10000a 1 proti tomu co dnes

Reagovat
smazaný uživatel

Nebola to veľká časť sezóny, a na lavičku nešiel skrz výkony ale skrz trénera.

Reagovat
smazaný uživatel

vasquezi. o com sa tu vlastne hadame. pekny futbal ste neprestali hrat ani zdaleka od vtedy co odisiel figo.to je jasne. uz to je treti rok. odisiel del bosque, prisiel queiroz a domcek sa rucal a rucal

Reagovat
smazaný uživatel

Čo ja viem o čom sa hádame? Dnes som mal trochu viac času, tak sme kecali Keby si nám toľko nemudroval do mančaftu, tak by sme sa nehádali. To, že hráme naprd vieme aj bez teba.

Ale inak nič v zlom.Veď to bol vcelku príjemný rozhovor, alebo nie?

Reagovat
smazaný uživatel

V tom mas pravdu Trva to ovela dlhsie...Figo odisiel len nedavno a nedarilo sa nam aj ked este hral aAle ako tak pocitam,tam mi nijako nepride na um,ze uz je to treti rok Mne sa zda,ze len druhy nie?Ved minuli rok ste vyhrali po 5 rokoch titul vy a to sme uz hrali onicom,ale rok prdtym to bolo este fajn,takze neviem...oprav ma ak sa mylim

Reagovat
smazaný uživatel

Jo??? že se v sedmdesáté minutě sebrali a odešli? Nebo ež bučeli na Etooa?

Reagovat
HOST*yarda

Všichni se sebrali a odešli? Eto´o si to zasloužil...

Reagovat
antimadrista

Zasloužil za co?

Reagovat
HOST*yarda

Za "projev" při oslavě

Reagovat
antimadrista

To už je dávno,navíc zaplatil pokutu,tak nevim vo co de

Reagovat
HOST*yarda

Ale na Bernabéu od té doby nebyl a vzpomeň si na 1.návštěvu Figa na Nou Campu

Reagovat
smazaný uživatel

Ti co odisli,tak to bola len vacsia skupina primitivov,ktori nezvladaju prehru...ale taki su vsade Takze berme vacsiu skupinu tych,ktori zostali a prejavili sa peknym sportovym gestom Tym ma fakt milo prekvapili....a urcite to nebolo tym,ze chceli ukazat nespokojnost s nasim vykonom ako to tvrdi rominho To by nas vypiskali-ved aj minulu sezonu ked neboli spokojny s vykonom,tak nas hned vypiskali a nie tlesiakali superovi...

Reagovat
smazaný uživatel

twe delas, jak kdyby si stoupl celej stadion a tleskal o 106... Co sem videl v TV, tak to zase tolik lidi nebylo, vetsina sedela na prdeli, nevericne koukala a rikala si "hmm, dalsi rok bez trofeje...". Jako jo, je pekny ze zatleskali Ronaldinhovi, bylo v tom neco uznani a neco ironie, ale to je jedno. Hlavne to tu nepripominejte jeste po Novym roce, pac si za to prd koupite

Reagovat
smazaný uživatel

Ramos, hasil...prostě byl v souboji jedne na jednoho, nikdo víc tam nebyl, dvakrát v souboji jedne na jednoho totálně propadl, to ale právě musí zvládat

Reagovat
smazaný uživatel

suhlasim. puyol takto hracov nepusta

Reagovat
smazaný uživatel

Proti Puyolovi nehrá Ronaldinho.

Reagovat
smazaný uživatel

jj a Ramos sa este s Puyolom nemoze porovnavat... Predsa je este mlady a neskuseny...to casom pride

Reagovat
smazaný uživatel

Ono, keby sme to zobrali nezaujato, tak vlastne ten prvý polčas to nebol bohvieaký futbal, "koncert " začal až s Ronaldinhovými extraťahmi.Čo potvrdzuje moju teóriu, že keď nehraje nič Ronaldinho, Barca nie je až taký supertím ako vravíte a zároveň je to odpoveď na tvoju otázku, resp. konštatovanie ohľadom Ramosa.Ronaldinha sa proste veľmi ťažko bráni.Salgado ho ako tak pokrýval pokým tam bol, ale keď začal behať dopredu, bolo po nás.

Reagovat
smazaný uživatel

vazquezi , tak to su argumenty. aj shewa, henry, etoo, nistelrooy sa velmi tazka brania, takze smola , mozte skoncit v lm maximalne tak vo stvrtfinale, ale to je aj tak pre vas celkom dobre.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako bys ten první poločas s dalším golem a dvěma golovkami ani neviděl...

Reagovat
HOST*yarda

A ty góly a gólovky byly Ronaldinha?

Reagovat
smazaný uživatel

No právěže nebyli...

Reagovat
smazaný uživatel

y

Reagovat
HOST*yarda

Ale o Ronaldinhovi právě Vazquez hovořil, Mlho!

Reagovat
HOST*yarda

Kurva a kurva a třikrát kurva! Raúl má v prdeli meniskus a natržený křížový vaz! Nechci vědět, jak dlouho bude mimo

Reagovat
smazaný uživatel

som zvedavy ci na tieto kurvy bude PJO reagovat tak ako na tie moje.

Reagovat
smazaný uživatel

a teraz k fotbalovemu prispevku. Nemam rad zranenia a v zivote som to hracom neprial. z toho moze byt pol roka i viac. je to skoda. i ked nam to asi pomoze , lebo odpada dalsi kreativny hrac realu a proti betonarskym tymom si asi ani nevrzne asi.

Reagovat
HOST*yarda

On Raúl dovede i strhnout tým svou bojovností, která v poslední době nad tou kreativitou převyšuje... Prostě kapitán... Teď by měl pásku dostat Casillas, který si jí svými stabilními výkony zaslouží...

Reagovat
smazaný uživatel

tak beckham je tiez bojovnik

ano ano, vie,ze si tento prispevok odo mna ocakaval

Reagovat
HOST*yarda

Grrrrrrrrr! Chceš genitální či anální pobídku k odebrání se?

Reagovat
smazaný uživatel

no ukaz co tvoja inteligencia dokaze. ci sa znizis na taku uroven

Reagovat
HOST*yarda

Tak za "hola hola skola vola" ti radím bez uzardění směle: Běž do píčy i do prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

2 mozno a 4

Reagovat
smazaný uživatel

tak sa tu nepobite, neohovarajte ma, viac sexu, menej blbych reci a hlavne konecne schopne argumenty a nie to co som tu cital.

kazdopadne som zvedavy ako budete nato tento moj prispevok reagovat. dufam,. ze nijak.

Oleee barca. madridsky zmrdi co nevedia hrat fotbal do druhej ligy .

Reagovat
HOST*paja

nevíte někdo z jaký třídy vyšel ten ,,rominho,,???

Reagovat
smazaný uživatel

Z 2.triedy z pomocnej skoly mentalne postichnutych ziakov s tazkymi poruchami myslenia...

Reagovat
smazaný uživatel

Madridský zmrdi? Fajn, hlavně že ty se tu můžeš posrat kvůli každé nadávce proti tobě nebo Barceloně, tak máš co si chtěl...

Reagovat
smazaný uživatel

Skôr myslím, že viac sexu by si potreboval ty, aby ti to všetko tak nerazilo do hlavy. Ja žasnem a som v šoku.Tento nešťastný mladík, ktorý sa prejavuje neotrasiteľnou vierou v jedinečnosť svojho mužstva, to dotiahol tak ďaleko, že nás tu všetkých stavia do pozoru a dáva nám rozumy, čo je dobré a čo zlé. Rominho, teba čaká veľká kariéra, študuj a uč sa...

Reagovat
smazaný uživatel

Tp bude taky druhý Goebbels

Reagovat
smazaný uživatel

neviem preco to vôbec rozoberate sak to bolo uz od zaciatku úplne jasne a nebolo co riesit!!!ktory tim je tento rok lepsi nez barca????ukazte mi jeden tim a poklonim sa vam!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Kam treba prísť, aby si sa mi poklonil?

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to byl koncert Barcelony hrálo se téměř na jednu branku a Real byl zcela neškodný až směšný, jak jenom odkopával balony ze šestnáctky a čekal na gól.

Můžou být rádi že nedostali větší příděl.

Je ale fakt že Real měl extrémně nepodařený zápas ale nebylo to tím že na Barcu zkrátka nemá??

Reagovat
HOST*paja

Realu prostě zápas nevyšel,pro hráče po zranění to bylo hodně těžký a nechytli se....navíc Barca fakt jede a Ronaldinho je ted zcela mimořádnej...to snad vidí každej...ale Real se chytne ...nemám strach!,

Reagovat
smazaný uživatel

Zato ja strach mám.

Reagovat
HOST*Raúl

Jsem sice fanoušek Realu, ale musím, že nejlepší tým ve Španělsku je jednoznačně Barca a Ronaldinho je nejlepší fotbalista. Ale porovnání Messi vs. Robinho vyznívá pro pro Brazilce. Snad se už Real zvedne a půjde za titulem.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

hmm, teraz, po 10 rokoch to vyzerá skôr pre Argentínca. Po bitke je každý generál

Reagovat
ttopi

Robinho

Reagovat
smazaný uživatel

tak a som spat. vidim, ze ste to tradicne pscyhicky neuniesli. skvele som sa zasmial.

yardo. ty chod radsej ohovarat na chat rodiny userov ef.

vazquezi. Figo ti nevysiel, tak hladas dalsie moznosti ako sa strapnit?

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele