22. kolo
04.02.2006 22:00 CET
0 : 1
(0:1)

Reportáž

Deportivo La Coruña - Valencia CF 0:1

Valencia přivezla cenné vítězství z La Coruňi, kde se jí tradičně příliš nedaří a několik let zde již nevyhrála. O to cennější, když jí z různých příčin chyběli Ayala, Marchena, Baraja, Edu, Vicente, Mista či Kluivert a ve stoperské dvojici nastoupili spolu nezkušení Navarro s Albiolem. Po dlouhodobém zranění se naopak na hřišti objevil Jorge López, celý zápas odehrál Hugo Viana. Za domácí naopak nastoupil mladíček Senel. Zápas začal ve velkém stylu, Juanma fauloval Navarra, trestný kop zahrál David Villa, Molina se natáhl a vyškrábl míč na tyč! Na druhé straně převzal pas Víctor, obešel skluzujícího Regueira a pak trefil také tyč Caňizaresovy branky!

Další střelu domácího Munitise obrana tečovala a gólman Valencie s ní neměl problémy. Pak přišel záblesk neuvěřitelné fotbalové pohody u Villy. Převzal pas, uvolnil se od Colocciniho a bezmála z půlky hřiště přeloboval povyběhnutého Molinu! Míč zapadl přesně k tyči! Před brankou Valencie se o pár minut urodila přísná penalta. Albiol tečoval konečky prstů ve výskoku centr, míč nezměnil rychlost ani směr, ale sudí byl nekompromisní. Víctorovu střelu však Caňizares vyrazil, opakovaný pokus pro předčasné vyběhnutí hráčů skryl dokonce ve svém náručí.

Do druhé půle vstoupil Depor centrem Víctora, Tristán však zakončil nad. Před Molinovou brankou se na druhé straně ocitl sám Villa, ale tentokrát minul. V druhé půli sudí vykázal větší přízeň hostům, když pustil přetlačovanou Miguela s Tristánem i kopnutí hostujícího obránce do forwarda Deporu. Obojí hrozilo penaltou. La Coruňa se snažila srovnat po Capdevilově centru hlavičkoval Arizmendi, ale Caňizares byl opět spolehlivý. Valencia hrozila z brejků, ale Aimar zakončil své sólo vedle branky, Villa nad.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (7)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Dvakrát po sobě náš neoblíbený Depor, bez Valerona je sice oslabený, nám se daří spíše lépe venku než doma, ale každý bod bude dobrý

Reagovat
Xavi

Kdo vyhraje v lize, prohraje v poháru.

Reagovat
HOST*Pajec

Takze ten kdo prohraje v poháru vyhraje v lize!

Reagovat
HOST*

2:2.

Reagovat
Xavi

Když byla remíza v poháru, bude remíza v lize. 2:2 je docela možných. Zvlášť když má teď Valencie celkem rozpadlou obranu.

Reagovat
smazaný uživatel

útok taky

Reagovat
HOST*

tak nakonec vyhra, jeste ze je viktor osel....

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele