38. kolo
13.05.2006 22:00 CET
1 : 0
(0:0)

Reportáž

Deportivo Alavés - Deportivo La Coruña 1:0

Alavés zvítězil nad La Coruňou, když 10 minut před koncem dal gól Bodipo, díky gólu Espanyolu v třetí minutě nastavení ale stejně sestupuje do Segunda division. Hosté měli první šanci, Arizmendi nabil do šance Tristánovi, ale ten se mohl jen podívat jak jeho střela jde mimo. Na druhé straně střílel mimo Bodipo. Další možnost hostí měl Arizmendi, ale míč který procházel pokutovým územím, další šanci spálil nepřesnou střelou Tristán. Domácího Neného vychytal Molina, Bodipova hlavička orazítkovala tyč, proti Menovi opět zasáhl Molina. V nastaveném čase zblízka neuspěl ani hostující Rubén. V druhé půli byl Alavés nebezpečnější, Gasparova střela ale šla mimo, Neného levačku zneškodnil Molina. V 79. minutě se sražená střela dostala k Bodipovi a ten vsítil jediný gól zápasu, Alavésu to ale k záchraně nestačilo.

Autor: Radek Nosil

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele