Další články

Vukadinović uspěl na zkoušce a vrací se do Zlína

Vukadin Vukadinović se po třech a půl letech vrací do Zlína. Jednatřicetiletý srbský ofenzivní univerzál uspěl na zkoušce a s klubem dnes podepsal blíže nespecifikovanou smlouvu. Jedenáctý tým prvoligové tabulky o tom informoval na svých internetových stránkách.

V Karviné se rozloučili s devíti hráči včetně Vukadinoviče

V prvoligové Karviné skončilo devět hráčů. Ve čtrnáctém týmu nedohraného ročníku nejvyšší soutěže nebude pokračovat sedm hostujících hráčů a také Martin Bukata s Vukadinem Vukadinovičem, kterým vypršely smlouvy.

Srbský záložník Vukadinovič přestoupil ze Sparty do Karviné

Srbský fotbalista Vukadin Vukadinovič přestoupil z pražské Sparty do Karviné. Osmadvacetiletý ofenzivní záložník se během dvou let v letenském celku neprosadil a naposledy na jaře hostoval v druholigovém tureckém Bolusporu.

Vukadinovič odešel ze Sparty na hostování do druhé turecké ligy

Srbský záložník Vukadin Vukadinović by měl ze Sparty odejít do Bolusporu. Letenský celek zatím odchod osmadvacetiletého křídelníka nepotvrdil, ale osmý tým druhé turecké ligy už o dohodě s hráčem informoval na svých internetových stránkách.

Vukadinović se vrací do rodného Srbska, přijde ho podpořit rodina

Pokud ve čtvrtečním úvodním utkání 2. předkola Evropské ligy proti Spartaku Subotica v Novém Sadu nastoupí, bude mít sparťanský Vukadin Vukadinović o motivaci navíc. Spolu s dalšími třemi hráči letenského klubu se totiž vrací do své srbské domoviny a na utkání za ním přijedou známí a rodina.

Vukadinović: Nečekal jsem, že Tiraspol bude tak dobrý

Remízu museli brát fotbalisté Zlína ve své premiéře v Evropské lize všemi deseti. Proti patnáctinásobnému moldavskému mistrovi Šeriffu Tiraspol přečkali v Olomouci několik gólových šancí, ve kterých je vydatně podržel gólman Stanislav Dostál. Bezgólová remíza byla pravděpodobně maximem, na které dnes mohli dosáhnout.

Vukadinovič se vrací do Zlína na roční hostování ze Sparty

Srbský záložník Vukadin Vukadinovič se vrací do Zlína, kam zamířil na roční hostování bez opce ze Sparty. Do pražského klubu přitom právě z týmu "Ševců" přestoupil teprve v květnu, ale pod novým italským trenérem Andreou Stramaccionim se neprosadil. Zlín, který se chystá na start ve skupině Evropské ligy, angažoval také obránce Libora Holíka ze Slavie, s nímž podepsal tříletou smlouvu.

Dopadlo to nejlépe, jak mohlo, řekl sparťan Vukadinovič

V zimě záložníkovi Vukadinu Vukadinovičovi nevyšel přestup ze Zlína do Slavie, což se negativně projevilo na jeho jarních výkonech. Do Prahy se nakonec šestadvacetiletý srbský křídelník přece jen stěhoval, ne však do Edenu, ale na Letnou do Sparty.

Sparta získala srbského záložníka Vukadinoviče ze Zlína

Spartu posílí srbský záložník Vukadin Vukadinovič, který přestoupil ze Zlína. Šestadvacetiletý hráč podepsal na Letné smlouvu na tři roky. "Je to super pocit. Sparta je největší klub v Česku a já jsem moc rád, že o mě projevil zájem," řekl na klubovém webu Vukadinovič.

Vukadinovič: Cítím se dobře, věřím, že navážeme na podzim

Před startem jarní části české nejvyšší soutěže jsme vyzpovídali rychlíka Vukadina Vukadinoviče, který se postaral během zimní přestávky o pořádný rozruch v podobě otázky jeho přestupu do Slavie. Zlín ho totiž nechtěl prodat a sedmadvacetiletý ofenzivní záložník to nesl docela nelibě. Už se mu to však podařilo vstřebat a již se soustředí pouze na Zlín. Řekl to v rozhovoru pro EuroFotbal.cz.

Srbský záložník Vukadinović přes zájem Slavie zůstává ve Zlíně

Srb Vukadin Vukadinović zůstane i v jarní části ligy ve Zlíně. O služby šestadvacetiletého záložníka se intenzivně zajímala Slavia Praha, vedení zlínského klubu ale její nabídku odmítlo.

Vukadinovič: S Brnem jsme se až do konce strachovali o výsledek

Ústřední postavou Zlína v cestě za domácím vítězstvím 2:1 nad Brnem byl záložník Vukadin Vukadinovič. Po jeho akcích vstřelili "Ševci" oba góly, několika dalšími průniky po pravé straně byl pětadvacetiletý srbský fotbalista permanentním nebezpečím pro obranu Zbrojovky.

Vukadinoviče těšilo, že bratrovi vrátil předchozí porážky

Utkání mezi Mladou Boleslaví a Zlínem nebylo jen soubojem mezi týmy z prvních příček tabulky, ale také soubojem mezi bratry. Šťastnější byl nakonec zlínský Vukadin Vukadinovič, který si na rozdíl od Miljana zahrál a navíc se gólem podílel na překvapivé výhře hostů 2:1.

Zlínský Vukadinović už nechce být jen žolíkem týmu

Virové onemocnění vyřadilo oporu zlínských fotbalistů Vukadina Vukadinoviće v posledních dvou zápasech v Hradci Králové a dnes doma proti Jablonci ze základní sestavy jen na lavičku náhradníků. Vzhledem k tréninkové absenci jej kouč Bohumil Páník nasazuje až do druhých poločasů. V roli symbolického žolíka, který pomůže rozhodnout o výsledku...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele