Zlín získal z Jablonce natrvalo Vukadinoviče a Fantiše

Zlín získal z Jablonce natrvalo záložníky Antonína Fantiše a Srba Vukadina Vukadinoviče. Oba už v týmu nováčka první ligy hostovali a nyní do moravského klubu přestoupili.

Srb Vukadinović odchází z Jablonce na hostování do Zlína

Srbský záložník Vukadin Vukadinović bude z Jablonce v podzimní části sezony hostovat v týmu prvoligového nováčka Zlína. Ještě předtím čtyřiadvacetiletý fotbalista v severočeském klubu prodloužil smlouvu do 31. prosince 2016.

Zklamaný Vukadinovič se za vyloučení omluvil týmu i celé Slavii

Vukadin Vukadinovič se na začátku druhé půle vršovického derby proti Bohemians 1905 dočkal první ligové branky v dresu Slavie, ale radost z ní měl jen chvíli. Tři minuty nato totiž viděl po zákroku na Jakuba Radu rovnou červenou kartu a jeho spoluhráči v oslabení minutu před koncem inkasovali vyrovnávací gól.

Jablonecký Vukadinovič přišel po zranění o ledvinu

Jablonecký hráč Vukadin Vukadinovič přišel o ledvinu. Jednadvacetiletý srbský útočník utrpěl zranění 15. října v utkání juniorské ligy se Slavií. Lékařům se ani přes okamžitou operaci nepodařilo Vukadinovičovu ledvinu zachránit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele