Souček pálí jako Baroš: 20. kolo Premier League v kostce

Jen co 20. kolo začalo, už bylo jasné, co bude hlavním tématem Premier League v kostce, která obléká starý kabát. Co to znamená? Už zase budou v článku ty nejkrásnější góly kola, už zase bude plný statistik, odkazů a čísel od WhoScored.com. No a to téma? Přece Tomáš Souček. Světec, sympaťák, jedlík bramborového salátu, miláček fanoušků West Hamu a Moyesova zbraň země-vzduch.

Dostáváme se do tempa z minulé sezony, řekl Alexander-Arnold

Obránce Trent Alexander-Arnold věří, že se hráči Liverpoolu po předchozích neúspěších dostávají do tempa z minulé sezony, v níž po třiceti letech vyhráli anglickou ligu. "Reds" v sobotním duelu 6. kola Premier League zdolali po obratu Sheffield United 2:1, čímž završili úspěšný týden.

EF Podcast #31: Souček, Vydra, Kepa, VAR

Bude z Tomáše Součka opora West Hamu? Měla by Chelsea vyměnit gólmana? Jak bude vypadat budoucnost Matěje Vydry? Je Trent Alexander-Arnold nejlepší krajní bek ve vesmíru? A kde je největší problém systému VAR? To vše a mnohem více v novém EF Podcastu.

Liverpool si pojistil Alexandra-Arnolda. Obránce podepsal na pět let

Obránce Trent Alexander-Arnold spojil svou budoucnost s Liverpoolem. S klubem podepsal nový dlouhodobý kontrakt, který platí do roku 2024.

Představení účastníků MS 2018 - Anglie

Bývávaly časy, kdy se kolébka fotbalu řadila k těm největším aspirantům na celkové vítězství. Tato očekávání sice téměř nikdy nebyla naplněna, avšak při pohledu na jednotlivá jména anglické reprezentace bylo snadné pochopit, proč byla před turnaji řazena mezi favority. V kádru totiž měla tahouny předních týmů Premier League, kterým se dařilo i na evropské scéně - což se dalo považovat za solidní základy potenciálního úspěchu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele