Vaclík po konci v Seville posílil Olympiakos

Brankář Tomáš Vaclík po vypršení smlouvy v FC Sevilla přestoupil do Olympiakosu Pireus. Úřadující řecký mistr příchod dvaatřicetiletého českého reprezentanta oznámil na svém webu. Klub délku kontraktu nespecifikoval, podle řeckých médií Vaclík podepsal smlouvu na dva roky s opcí na další sezonu.

Vaclík má namířeno do Řecka, podle médií posílí Olympiakos

Brankář reprezentace Tomáš Vaclík by měl po odchodu ze Sevilly působit v Řecku. Podle tamních médií podepíše dvouletou smlouvu s roční opcí s úřadujícím šampionem Olympiakosem.

O některé reprezentanty bude po ME velký zájem, míní oslovení experti

České osobnosti se domnívají, že o reprezentanty bude po účasti ve čtvrtfinále mistrovství Evropy velký zájem. Během turnaje je svými výkony nejvíce zaujali útočník Patrik Schick, který dal pět branek, gólman Tomáš Vaclík, obránce Vladimír Coufal a defenzivní univerzál Tomáš Holeš.

Jsem pyšný na celý tým, drželi jsme při sobě, řekl Vaclík po vyřazení z Eura

Reprezentační brankář Tomáš Vaclík byl po porážce 1:2 s Dánskem a vyřazení ve čtvrtfinále ,mistrovství Evropy hrdý na celý tým. Podle dvaatřicetiletého gólmana české mužstvo drželo při sobě a semklo se, přestože se mu před turnajem ani během něj nevěřilo.

Vaclík by podle italských médií po konci v Seville mohl po ME zamířit do Neapole

Brankář Tomáš Vaclík, který s českou reprezentací startuje na probíhajícím mistrovství Evropy, by podle italských médií mohl po konci angažmá v Seville zamířit do Neapole. Sky Sport Italia tvrdí, že klub už je s dvaatřicetiletým gólmanem předběžně dohodnutý. Během příštích dnů se má údajně pátý tým uplynulé sezony Serie A definitivně rozhodnout, zda Vaclíka angažuje.

Snažil jsem se ho co nejdéle vystát, řekl Vaclík o Malenově úniku

Důležitým zákrokem se brankář Tomáš Vaclík podílel v osmifinále mistrovství Evropy na výhře 2:0 proti Nizozemsku. Za bezbrankového stavu v 52. minutě zastavil samostatný únik Donyella Malena. Po následném protiútoku zahrál stoper Matthijs de Ligt rukou a obdržel červenou kartu, Češi pak v přesilovce dvakrát udeřili.

Bylo to identické jako s Albánií, litoval Vaclík inkasovaného gólu

Brankáře Tomáše Vaclíka mrzelo, že čeští hráči ve druhém utkání na mistrovství Evropy proti Chorvatům (1:1) stejně jako v generálce s Albánií inkasovali po rychlé rozehrávce. Podle ostravského rodáka si na to mužstvo musí v dalším průběhu turnaje dát pozor. Myslí si ale, že Ivan Perišič měl při střele i štěstí.

Vaclík proti Skotům zazářil, i když se mu před zápasem na tréninku moc nevedlo

Přestože se mu na tréninku před utkáním moc nevedlo, odchytal brankář Tomáš Vaclík v pondělí na úvod základní skupiny na mistrovství Evropy proti Skotsku jeden z nejlepších zápasů za reprezentaci. K vítězství 2:0 pomohl řadou vynikajících zákroků, nejtěžší byl ale pro něj začátek, protože se prvních 15 minut nedostal do hry. Nechtěl spekulovat, zda by mu výkon mohl pomoci k novému angažmá po vypršení smlouvy ve španělské Seville.

O brankářské jedničce na Euru se rozhodne mezi Vaclíkem a Pavlenkou

O brankářské jedničce české reprezentace na mistrovství Evropy se podle trenéra Jaroslava Šilhavého rozhodne mezi Tomášem Vaclíkem a Jiřím Pavlenkou. Doplňuje je Aleš Mandous, který nahradil Ondřeje Koláře. Opora mistrovské Slavie se po návratu po vážném zranění hlavy necítí fyzicky ideálně.

Vaclík se emotivně loučil se Sevillou, poděkoval i konkurentovi Bounouovi

Reprezentační brankář Tomáš Vaclík se na emotivní tiskové konferenci rozloučil s FC Sevilla, kde končí po vypršení tříleté smlouvy. Dvaatřicetiletý gólman poděkoval i svému gólmanskému konkurentovi ve španělském týmu Yassinu Bounouovi.

Češi v zahraničí: Krmenčík zařídil pohár, Darida skóroval, Vaclík se loučil

Záložník Vladimír Darida se střelecky prosadil v dresu Herthy Berlín na půdě Hoffenheimu. Gól zaznamenal i v kyperské lize i Josef Kvída z Pafosu či na Slovensku Ondřej Chvěja. Nejcennější branku ovšem vstřelil za PAOK Soluň Michael Krmenčík. V 90. minutě rozhodl o vítězství nad Olympiakosem a zisku řeckého poháru...

Reprezentační brankář Vaclík po třech letech opustí Sevillu

Reprezentační brankář Tomáš Vaclík po třech letech opustí FC Sevilla. Dvaatřicetiletý gólman konec angažmá ve španělském klubu po vypršení smlouvy potvrdil na svém facebookovém profilu.

Vaclík: V Seville to spěje ke konci, se Spartou jsem nemluvil

Brankář Tomáš Vaclík je smířený s tím, že v létě po vypršení smlouvy opustí Sevillu a mrzí ho, že vedení španělského klubu mu své záměry dosud oficiálně neoznámilo. Dvaatřicetiletý reprezentant se nebrání návratu domů, ale s pražskou Spartou ani žádným jiným českým klubem během této sezony nemluvil.

Vaclík si prý bude hledat nové angažmá, Sevilla s ním nepočítá

Tomáš Vaclík se podle španělského tisku bude muset porozhlédnout po novém angažmá. Českému brankáři dobíhá kontrakt v Seville a nový zřejmě nedostane, andaluský celek půjde jinou cestou...

Vaclík po dvou měsících trénuje a chce zabojovat o novou smlouvu

Reprezentační brankář Tomáš Vaclík zažil nejdelší pauzu způsobenou zraněním v kariéře a po téměř dvouměsíčních problémech s kolenem se vrátil do tréninku Sevilly. Jednatřicetiletý fotbalista věří, že ve španělském mužstvu dostane na hřišti šanci zabojovat o novou smlouvu, ta stávající mu vyprší po sezoně.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele