Další články

Cítil jsem se dobře, hlásí Vaclík po návratu. Albacete v boji o záchranu maximálně důvěřuje

Tomáš Vaclík v polovině února podepsal smlouvu s Albacete a minulý týden po téměř deseti měsících konečně nastoupil k soutěžnímu zápasu. Debut ve druhé španělské lize měl pachuť porážky, přesto má český brankář důvody k radosti a optimismu.

Může to být můj poslední turnaj, dostat se na Euro je moje velká motivace, říká Vaclík

Mistrovství Evropy se blíží a jedna z nejčastěji skloňovaných otázek posledních týdnů je, jací tři brankáři by za Česko měli být nominovaní. Adeptů je hodně - Staněk, Mandous, Pavlenka, Kovář, Hladký a taky Tomáš Vaclík. Ten sice do kvalifikace o Euro nezasáhl a ani na klubové úrovni není jeho vytížení zdaleka takové jako dřív, ale boje o účast na turnaji v Německu se nevzdává.

Brankář Vaclík podepsal do konce sezony smlouvu s Albacete

Brankář Tomáš Vaclík přestoupil do Albacete. Čtyřiatřicetiletý člen širšího kádru české reprezentace podepsal s druholigovým španělským klubem coby volný hráč smlouvu do konce sezony poté, co v lednu předčasně skončil v týmu zámořské MLS New England Revolution.

Vaclík se vrátí do Španělska, druholigovému Albacete má pomoci k záchraně

Tomáš Vaclík ještě nevzdává boj o nominaci na evropský šampionát a šanci by mu mělo zachovat angažmá ve druhé španělské lize, zkušený český brankář je podle médií domluven na spolupráci s Albacete.

Vaclík je bez angažmá, New England Revolution s ním ukončil smlouvu

New England Revolution po čtyřech měsících předčasně ukončil spolupráci s Tomášem Vaclíkem, jenž od srpnového příchodu neodchytal jediný soutěžní zápas. Bývalá brankářská jednička české reprezentace během roku končí již ve třetím působišti...

Vaclík si vyzkouší zámořskou MLS, bude chytat za New England Revolution

New England Revolution angažovalo Tomáše Vaclíka, jenž má nahradit Đorđeho Petroviće. Český reprezentant se zámořským klubem podepsal smlouvu do konce roku 2024 s opcí...

Vaclík podle médií míří do klubu MLS New England Revolution

Brankář Tomáš Vaclík by mohl pokračovat v kariéře v klubu zámořské MLS New England Revolution. Podle serveru The Athletic jsou český reprezentant a druhý nejlepší tým Východní konference blízko dohodě.

Další Čech v Německu? Vaclík jedná s 1. FC Köln

V německé nejvyšší soutěži aktuálně působí dva čeští brankáři a Tomáš Koubek (Augsburg) s Jiřím Pavlenkou (Werder) by už brzy mohli dostat dalšího kamaráda do party. O angažmá v 1. Bundeslize jedná Tomáš Vaclík.

Mourinhova série skončí, tuší Vaclík. Za kamarády ze Sevilly byl před zápasem na Old Trafford

Ve středu večer se Sevilla utká ve finále Evropské ligy s AS Řím. Španělský tým je rekordmanem v počtu trofejí z této soutěže, celkem ji vyhrál už šestkrát, z toho čtyřikrát od roku 2014. Proč právě spojení Sevilly a Evropské ligy tak skvěle funguje, i to bylo tématem podcastu Livesport Daily s brankářem Tomášem Vaclíkem. Ten před třemi lety se Sevillou Evropskou ligu vyhrál.

Brankář Vaclík po půl roce skončil v Huddersfieldu a bude volným hráčem

Brankář Tomáš Vaclík po půl roce skončil v druholigovém anglickém Huddersfieldu. Čtyřiatřicetiletému reprezentantovi na konci června vyprší smlouva a stane se volným hráčem. Vaclík se s Huddersfieldem rozloučil na sociálních sítích, konec v klubu potvrdil i ČTK.

Vaclíka čeká v Huddersfieldu záchranářská mise: Do brány chci už v sobotu, říká

Druholigový anglický Huddersfield Town před koncem zimního přestupového období získal brankáře Tomáše Vaclíka, jenž se stal nepotřebným v Olympiakosu Pireus. Stálice české reprezentace v rozhovoru pro Livesport Zprávy popisuje hektické poslední období i důvody přesunu do nové soutěže...

Vaclík přestoupil z Olympiakosu do druholigového Huddersfieldu

Brankář reprezentace Tomáš Vaclík přestoupil z Olympiakosu Pireus do anglického druholigového klubu Huddersfield. Smlouvu podepsal do konce sezony. Huddersfield o tom informoval na klubovém webu.

Vaclík po operaci ramene: Věřím, že po novém roce budu na hřišti

Česká brankářská jednička Tomáš Vaclík je pět týdnů po operaci ramene stále na marodce a blížící se reprezentační sraz národního týmu se ho netýká. Gólman Olympiakosu Pireus dosud nosí závěsnou ortézu, rehabilituje a těší se na sledování světového šampionátu u televize. Sám nechce odhadovat, kdy by se mohl vrátit na trávník. Původní zprávy hovořily o dvou- až tříměsíční pauze.

Brabec o kvalifikaci: Jsem příjemně překvapený. Máme to ve svých rukou

Reprezentanti Jakub Brabec s Tomášem Vaclíkem jsou po losu kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2024 v Německu spokojení a optimističtí. Podle obránce Brabce by čeští hráči byli velcí alibisté, kdyby tvrdili, že ve skupině E s Polskem, Albánií, Faerskými ostrovy a Moldavskem nemají situaci ve svých rukou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele