Vaclík bude mimo hru dva až tři měsíce, Olympiakos za něj přivedl náhradu

Brankář Tomáš Vaclík si po zranění ramena v úterním utkání Ligy národů ve Švýcarsku nezahraje dva až tři měsíce. Informoval o tom server totalfootball.gr. Olympiakos Pireus proto namísto zraněného ostravského rodáka angažoval trojnásobného řeckého reprezentanta Alexandrose Paschalakise.

Vaclíkovi po Portugalsku spílali fanoušci

Instagramový účet brankáře Tomáše Vaclíka po srážce s Cristianem Ronaldem v sobotním utkání elitní skupiny Ligy národů zaplavily negativní komentáře. Hvězdný Portugalec musel být v úvodu zápasu kvůli krvácení z nosu delší dobu ošetřován, utkání však dohrál.

Nedokázali jsme navázat na červnové zápasy, mrzelo Vaclíka

Brankář Tomáš Vaclík po prohře 0:4 s Portugalskem litoval, že česká reprezentace nedokázala herně navázat na červnová utkání Ligy národů. Po nejvyšší domácí porážce v samostatné historii musejí svěřenci Jaroslava Šilhavého v úterý zvítězit ve Švýcarsku, aby se zachránili v elitní skupině soutěže.

Vaclík je nadšený z návratu do Švýcarska, těší se na bývalé spoluhráče i Sommera

Brankáře Tomáše Vaclíka čeká s českými fotbalisty v úterý ve Švýcarsku velmi speciální zápas. Třiatřicetiletý reprezentační gólman se vrací do země, kde čtyři roky chytal za Basilej a získal tři ligové tituly. Už mu psalo pár známých, jeden z bývalých spoluhráčů se za ním v dějišti utkání St. Gallenu plánuje stavit i na hotelu. Vaclík se těší také na setkání se švýcarským gólmanem Yannem Sommerem.

Vaclík: Olympiakos zažívá něco jako Sparta, na reprezentaci jsem se těšil

Brankář Tomáš Vaclík se na sraz české reprezentace těšil o to víc, že v klubu neprožívá ideální období. Olympiakos Pireus v úvodu ročníku tápe, v řecké lize figuruje až na šestém místě a v sezoně vyměnil už dva trenéry. Třiatřicetiletý gólman věří, že národní tým zářijový sraz zvládne a v zápasech proti Portugalsku a ve Švýcarsku uhájí v Lize národů příslušnost k elitní skupině A.

Jágr, Hložek, Vaclík či Souček. Charitativní aukce podepsaných dresů pomáhá Terezce

Původně to měl být letní sraz fotbalistů ročníku 1989, jejichž sen o profesionální kariéře se rozplynul dříve, než ochutnali první pivo. V posledních letech ale opavský turnaj CECA CUP představuje mnohem více. Pivo samozřejmě nemůže chybět, přece jen jsme v konzumaci zlatavého moku světovou velmocí, ovšem mnohem důležitější part hraje už 8. rokem charitativní podtext celé akce.

Možná se toho "Breelíček" leknul, řekl o šanci Embola gólman Vaclík

Brankář Tomáš Vaclík si cenil toho, že při svém jubilejním 50. startu za českou reprezentaci oslavil s týmem výhru 2:1 nad Švýcarskem v úvodním utkání elitní skupiny A2 třetího ročníku Ligy národů. Zápas si užil i proto, že narazil na několik bývalých spoluhráčů z Basileje.

Vaclík se chystá na 50. zápas, ve švýcarském týmu má bývalé spoluhráče

Pokud ve čtvrtečním úvodním utkání skupiny A2 Ligy národů proti Švýcarsku nastoupí, připíše si brankář Tomáš Vaclík jubilejní 50. start za českou reprezentaci. Třiatřicetiletý gólman Olympiakosu Pireus si nikdy nemyslel, že se k takovému číslu dostane. Zápas pro něj bude speciální i tím, že ve Švýcarsku mezi roky 2014 až 2018 chytal za Basilej. Nastupoval hned s osmi hráči aktuálního kádru helvétského kříže.

Podle Vaclíka je titul pro Olympiakos povinnost, rád by dorovnal Jarošíka

Brankář Tomáš Vaclík pomohl Olympiakosu Pireus k titulu, který se podle něj v Řecku bere jako povinnost vzhledem k síle a historii klubu, ale sám ho rozhodně nepovažuje za nejlehčí v kariéře. Třiatřicetiletý reprezentant se stal mistrem ve třetí zemi a rád by jednou dorovnal českého rekordmana Jiřího Jarošíka, jenž vyhrál čtyři různé ligové soutěže.

Souček i Vaclík vyjádřili kouči Šilhavému po vyřazení ve Švédsku podporu

Čeští fotbalisté se po porážce 0:1 po prodloužení ve Švédsku v semifinále play off o mistrovství světa postavili za trenéra Jaroslava Šilhavého a přáli by si, aby u mužstva pokračoval. Šedesátiletému kouči vyprší na konci července smlouva a není jasné, zda mu bude prodloužena.

Vaclík se blýskl chycenou penaltou a pomohl Olympiakosu k výhře

Brankář Tomáš Vaclík se v nedělním utkání 11. kola řecké ligy blýskl chycenou penaltou a pomohl Olympiakosu Pireus k domácímu vítězství 2:1 nad Volosem. Dvaatřicetiletý český reprezentant, který působí v Řecku od léta, si po zápase vysloužil pochvalu od trenéra Pedra Martinse.

Vaclík byl rád za nulu, v baráži se chce vyhnout Itálii

Vychytanou nulou pomohl brankář Tomáš Vaclík české reprezentaci k výhře 2:0 nad Estonskem v závěrečném utkání kvalifikační skupiny o mistrovství světa. Dvaatřicetiletý gólman podržel národní celek zejména v 83. minutě, kdy za stavu 1:0 vytáhl nad břevno střelu, kterou vyslal Sergei Zenjov. Češi navzdory vítězství půjdou do březnového play off o šampionát v Kataru z pozice nenasazeného mužstva.

Česku bude proti Ukrajině chybět zraněný brankář Vaclík

České reprezentaci bude ve středečním přípravném utkání s Ukrajinou v Plzni chybět brankář Tomáš Vaclík, který se zranil v nedělním zápase kvalifikace mistrovství světa v Belgii. Trenéři zvažují, že pro závěrečný zářijový duel povolají mladého gólmana z jednadvacítky. S lehkou virózou se potýká obránce Tomáš Kalas.

Vaclíkovi se v Řecku líbí a věří, že už bude za Olympiakos chytat pravidelně

Brankář Tomáš Vaclík po letním příchodu do Olympiakosu Pireus odchytal první dva soutěžní zápasy ve 4. předkole Evropské ligy proti Slovanu Bratislava a věří, že se v sestavě řeckého šampiona nadobro zabydlí. V novém angažmá se mu líbí, s rodinou se již přestěhovali do svého domu. Aktuálně se s českou reprezentací chystá na čtvrteční zápas kvalifikace mistrovství světa proti Bělorusku v Ostravě, kde fotbalově vyrostl.

Vaclík touží s Olympiakosem po zisku double a účasti v Lize mistrů

Brankář Tomáš Vaclík si s fotbalisty Olympiakosu Pireus vytyčil za cíl zisk titulu a domácího poháru a účast v prestižní Lize mistrů. Česká reprezentační jednička se těší na fanoušky historicky nejúspěšnějšího řeckého klubu, který v úterý posílil jako volný hráč po vypršení smlouvy v FC Sevilla. Vaclík jim slíbil stoprocentní nasazení v každém zápase.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele