Další články

Ve finálové pětici Fotbalisty roku jsou Coufal, Černý, Holeš, Krejčí a Souček

Českým Fotbalistou roku 2023 se stane jeden z pětice Vladimír Coufal, Václav Černý, Tomáš Holeš, Ladislav Krejčí a Tomáš Souček, který již anketu vyhrál v letech 2019 a 2020.

Holeš před odvetou se Servette: Čekám ještě těžší zápas než v Ženevě

Defenzivní univerzál Tomáš Holeš je přesvědčený, že Slavii čeká ve čtvrtek na závěr skupinové fáze Evropské ligy proti Servette těžší zápas než v úvodním vzájemném duelu, který v září v Ženevě vyhrála 2:0. Jeden z kapitánů vršovického týmu je rád, že Pražané tentokrát už mají jistý postup do jarní fáze a mohou bojovat o nadstavbu v podobě prvního místa v tabulce. Holeš to uvedl na tiskové konferenci.

Povedlo se to se vším všudy, řekl Holeš po "gólovém" návratu do sestavy Slavie

Slávista Tomáš Holeš si pochvaloval, že po zranění prožil velmi povedený návrat na trávník. Dnešní kapitán Pražanů vítězným gólem nasměroval svůj tým k výhře 2:0 nad Mladou Boleslaví v utkání 18. kola první ligy a při jubilejním 100. startu za červenobílé v nejvyšší soutěži ukončil střelecký půst, který trval od 27. srpna.

Holeš se kál po obdržených gólech: Špatný první dotek i smůla

Kapitán fotbalistů Slavie Tomáš Holeš se při porážce 0:2 v Evropské lize na hřišti římského AS stal smutným hrdinou zápasu. Třicetiletý obránce zaváhal před oběma góly domácích, kteří se už v 17. minutě ujali dvougólového vedení. Holeš v rozhovoru s novináři litoval brzkých chyb o to víc, že se Pražané podle něj soupeři postupně vyrovnali a odehráli nakonec dobré utkání.

Holeš před Servette: Cílem je postup ze skupiny a pokračování v EL

Podle středního obránce nebo záložníka Tomáše Holeše vstupuje Slavia do Evropské ligy s jasným cílem postoupit do jarní fáze soutěže. Řekl to na tiskové konferenci před čtvrtečním zahajovacím duelem skupiny G na hřišti Servette Ženeva, ve kterém s největší pravděpodobností povede tým s kapitánskou páskou.

Trpišovský k losu Evropské ligy: Jsme spokojeni a věříme v postup

Slavisté si dnešní los skupiny Evropské ligy pochvalují. Potěšilo je, že v podobě AS Řím dostali zvučného soupeře na úrovni zápasů v Lize mistrů, spokojeni jsou i se Servette Ženeva ze čtvrtého výkonnostního koše. Skupinu považují za vyrovnanou, ale hratelnou a věří v postup. Zástupci českého vicemistra to uvedli v klubové televizi.

Holeš po delší době skóroval v nejvyšší soutěži, litoval ale první ligové ztráty

Defenzivní univerzál Tomáš Holeš prolomil dlouhé čekání na gól a v lize skóroval dokonce poprvé od předloňského prosince, mrzelo ho však, že to hráčům Slavie vyneslo v Jablonci jen bod za remízu 1:1.

Holeš touží po skupině Evropské ligy a věří v podobný domácí duel jako s Dniprem

Přestože hráči Slavie po postupu přes Dnipro už mají jistotu, že si na podzim zahrají v pohárech skupinu, jeden z kapitánů Tomáš Holeš není klidný, protože chce do hlavní fáze kvalitnější Evropské ligy. K tomu potřebuje jeho tým ve 4. předkole vyřadit dalšího ukrajinského soupeře Luhansk.

Jde o hodně, všichni chceme do skupiny Evropské ligy, řekl slávista Holeš

Podle kapitána Tomáše Holeše je jasným cílem Slavie postup do skupiny Evropské ligy. Třicetiletý defenzivní univerzál považuje za malou výhodu, že v cestě do hlavní fáze soutěže stojí Pražanům hned dva ukrajinské týmy - Dnipro a Luhansk...

Nic nevzdáváme, ale umíme počítat, řekl k boji o titul kapitán Slavie Holeš

Kapitán Slavie Tomáš Holeš navzdory porážce 2:3 na hřišti Sparty označil výkon svého týmu za nejlepší ze tří jarních derby pražských "S". Litoval ale neuhlídaných standardních situací, ze kterých Letenští duel rozhodli. Slavia ztrácí tři kola před koncem ligové nadstavby ve skupině o titul na odvěkého rivala už pět bodů.

Bylo by super jít do nadstavby s pohárem v kapse, řekl před derby slávista Holeš

Kapitán Slavie Tomáš Holeš předpokládá, že pokud by jeho tým ve středečním finále poháru proti Spartě na Letné uspěl, pomohlo by mu to i do ligové nadstavbové skupiny o titul, v níž se oba celky na stejném místě znovu utkají za necelé dva týdny.

Holeš: Budějovice už neřešíme, proti Plzni nám domácí prostředí pomůže

Podle kapitána Tomáše Holeše se už slávisté nezabývají nedělní porážkou 0:1 v Českých Budějovicích a naplno se soustředí na sobotní šlágr 23. ligového kola s Plzní. Devětadvacetiletý záložník věří, že Pražané v přímém souboji o první místo v tabulce potvrdí bilanci na domácím stadionu, kde v této sezoně nejvyšší soutěže ještě neztratili ani bod.

Holeš po prohře v Budějovicích: Venku máme problém střílet góly

Kapitána Slavie Tomáše Holeše po překvapivé porážce 0:1 v Českých Budějovicích ve 22. kole první ligy mrzelo, že lídři tabulky nedokázali odpovědět na inkasovaný gól. Podle reprezentačního záložníka mají Pražané problém se střílením branek na hřištích soupeřů.

Zápas jsme promrhali v první půli, litoval Holeš po remíze v Teplicích

Reprezentační záložník Tomáš Holeš po více než pěti měsících nastoupil k soutěžnímu utkání, ani on ale nepomohl odvrátit překvapivou ztrátu fotbalistů Slavie na hřišti Teplic. Ligový lídr na Stínadlech pouze remizoval 1:1 a po odehrání kompletního 20. kola první ligy se může propadnout na druhé místo za Plzeň. Holeš po duelu v Teplicích litoval hlavně nepovedeného úvodního dějství, během kterého si Slavia vypracovala minimum příležitostí.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele