Češi v zahraničí: Čech chyboval, pak se omlouval. Pekhart dal kuriózní gól

Čeští fotbalisté v zahraničních soutěžích neprožili dvakrát povedený víkend. Třeba Petr Čech dál musí čekat na jubilejní 200. nulu v Premier League poté, co chyboval v Brightonu. Na sociální síti pak nešetřil sebekritikou. Zajímavou zkušenost má za sebou útočník Piastu Gliwice Michal Papadopulos. Zápas jeho klubu se Zabrze se totiž nedohrál kvůli fanouškům.

Češi v zahraničí: Schick se vrátil do základu, Pospíšil se zase trefil a vede polskou ligu!

Patrik Schick se vrátil do základní sestavy AS Řím, ale proti AC Milán se svým týmem neuspěl. Lukáš Mareček si ve druhém utkání za Lokeren připsal asistenci. Potřetí za sebou se střelecky prosadil Martin Pospíšil z polského Bialystoku a se svým mužstvem poskočil do čela tabulky.

Češi v zahraničí: Darida je zpátky ve formě, Mareš zazářil v Polsku

Vladimír Darida si připsal asistenci v dresu berlínské Herthy, gólově se v Championship opět prosadil Matěj Vydra. Ještě více zazářil při premiérovém startu v polské Ekstraklase Jakub Mareš.

Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Brankář Černý se stal hráčem roku ve skotském Particku Thistle

Brankář Tomáš Černý byl zvolen hráčem roku ve skotském klubu Partick Thistle. Odchovanec Sigmy Olomouc si ocenění vysloužil hned v první sezoně, kterou za tým Premier League odchytal. Jednatřicetiletý gólman nastoupil v lize k 28 zápasům a v jedenácti z nich udržel čisté konto.

Černý se vrací do Skotska, bude chytat za Hibernian

Tomáš Černý se vrací na skotské trávníky. Bývalý brankář Hamiltonu Academical se dohodl na angažmá do konce probíhající sezóny s Hibernian, kterému chce pomoci k návratu do nejvyšší soutěže...

Brankář Černý odešel ze Sofie do řeckého Ergotelisu

Český brankář Tomáš Černý opouští CSKA Sofia a bude chytat v řecké lize. Devětadvacetiletý olomoucký odchovanec se dohodl na smlouvě s krétským klubem Ergotelis FC. Z bulharského celku odešel kvůli sporu ohledně nevyplacených výplat.

Hamilton za Černého zaplatí, gólman zůstane ve Skotsku

Brankář Tomáš Černý nakonec zřejmě bude pokračovat ve své skotské anabázi. 24letý gólman zůstane v Hamiltonu, který se v posledních měsících s Olomoucí přel o platnost smlouvy. Kluby se nyní dohodly a skotská strana Sigmě ve dvou splátkách zaplatí požadovaný obnos ve výši 200 tisíc eur.

Černý je z Hamiltonu zpět a znovu trénuje v Olomouci

Působení brankáře Tomáše Černého ve skotském Hamiltonu je zřejmě už definitivně minulostí. Čtyřiadvacetiletý gólman se dnes po dvouletém hostování v ostrovním klubu znovu připojil k fotbalistům Olomouce a není vyloučeno, že ve čtvrtém celku minulé sezony zůstane.

Hamilton nesplnil podmínky opce, gólman Černý mu nepatří

Tomáš Černý je volný, i když před měsícem podepsal dvouletý kontrakt ve skotském Hamiltonu. Vedení ostrovního klubu totiž podle sportovního ředitele olomoucké Sigmy Jiřího Kubíčka nesplnilo finanční podmínky, které byly zakotveny v předkupní smlouvě, a čtyřiadvacetiletý gólman tak dál patří Olomouci.

Černý bude i v příští sezoně chytat za Hamilton

Tomáš Černý se může těšit na další sezony v dresu Hamiltonu. Českému brankáři na konci června mělo ve skotském klubu vypršet hostování za Sigmy Olomouc, nyní se ale s Hamiltonem dohodl na další dvouleté smlouvě. Hanácký celek by za jeho přestup měl dostat sumu pohybující se okolo 200 tisíc liber...

Černý chce velkoklub, ale až později

Skotské deníky v posledních dnech plní spekulace o budoucnosti Tomáše Černého. Brankář Sigmy Olomouc hostuje v Hamiltonu a ten má o jeho služby zájem i nadále, do všeho se ale údajně přimotaly také glasgowské veklokluby Rangers a Celtic. Těm by se Černý nebránil, ovšem až v budoucnosti...

Černý má jasno, rád by zůstal v Hamiltonu

Tomáš Černý před sebou má závěr sezony a zároveň jednání o své budoucnosti. 23letý brankář hostuje ze Sigmy Olomouc v Hamiltonu, kde se mu daří. Není proto žádným překvapením, že by ve skotském klubu rád zůstal ještě déle...

Brankář Černý v Hamiltonu září. Kouč věří, že zůstane

Hamilton měl být otloukánkem skotské ligy, jenže nováček se rozehrál k dobrým výkonům a vyhoupl se do středu tabulky. Snažení svých spoluhráčů v brance jistí spolehlivý Tomáš Černý, který u Accies hostuje ze Sigmy Olomouc.

Černý věří v záchranu Hamiltonu, budoucnost zatím neřeší

Pouze na boj o záchranu ve skotské lize myslí v současnosti brankář Tomáš Černý. Svou budoucnost v celku Hamilton Academical zatím neřeší, přestože mu v létě skončí hostování z Olomouce. Ve Skotsku je i díky posledním dobrým výsledkům velmi spokojený a věří, že se mu se spoluhráči podaří Hamilton zachránit.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele