Češi v zahraničí: Vydra vede tabulku střelců, Koubek dostal úžasný gól

05.02.2018, 09:56
Aktuality
Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra, který kraluje střelcům Championship. Tomáš Koubek dostal ve Francii úžasný gól. A co ostatní Češi v zahraničí?

Německo


Do základní sestavy se vrátil v dresu Herthy Berlín poprvé od říjnového zranění Vladimír Darida a přispěl k remíze s Hoffenheimem. Obránce Pavel Kadeřábek nastoupil v dresu hostů v 83. minutě.

Brankář Jiří Pavlenka a obránce Theo Gebre Selassie odehráli plných 90 minut při vítězství jejich Werderu Brémy na hřišti Schalke. Brémy se díky vítězství posunuly mimo sestupové pozice na 15. příčku.

Záložník Jan Morávek odehrál 71 minut za Augsburg při vítězství 3:0 nad Frankfurtem. V základní jedenáctce se objevil po dlouhých 4 měsících. Ze hřiště šel za stavu 1:0. Třetí branku domácích vstřelil jeho náhradník Richter.

Záložník Ondřej Petrák nastoupil na posledních deset minut při vítězství svého Norimberku 4:1 v zápase druhé bundesligy proti Aue.

Anglie


Petr Čech nedochytal zápas Arsenalu s Evertonem (5:1). Kvůli bolestivému střetu s útočníkem Niassem musel v 70. minutě vystřídat. Na jubilejní 200. čisté konto v Premier League tak stále čeká.

Matěj Vydra proměnil v nastaveném čase penaltu a pečetil vítězství Derby County nad Brentfordem 3:0. Derby se posunulo v tabulce Championship na druhé místo a Vydra je se šestnácti brankami nejlepším střelcem soutěže.



Tomáš Kalas odehrál při vítězství Fulhamu nad Nottinghamem 2:0 celých 90 minut.

Obránce Daniel Pudil nedohrál v dresu Sheffieldu Wednesday duel proti Birminghamu. V 68. minutě totiž za stavu 1:3 viděl druhou žlutou kartu a byl vyloučen. Výsledek už se do konce zápasu nezměnil, přestože domácí dohráli pouze v devíti. Už v prvním poločase totiž dostal červenou kartu také Matias.

Itálie


Jakub Jankto a Antonín Barák odehráli celý zápas v dresu Udine proti AC Milán. Přispěli tak k remíze 1:1.

Crotone vybojovalo cennou remízu 1:1 na hřišti Interu Milán. Talentovaný český obránce Stefan Simič nastoupil na posledních 6 minut.

Do hry se po dlouhatánské pauze zaviněné zdravotními problémy dál úspěšně vrací útočník Libor Kozák. V druhé lize odehrál za Bari 20 minut v duelu proti Benátkám. Jeho tým však prohrál 1:3.

Francie


Brankář Tomáš Koubek odchytal za Rennes celý duel proti Guingampu. V poslední minutě dostal úžasný gól od N‘Gbakota a jeho tým prohrál 0:1.



Turecko


Záložník David Pavelka přihrál na gól v zápase Kasimpasy s Akhisarsporem. Domácí vyhráli 2:0 a Pavelka si zapsal do statistik ještě žlutou kartu.

Ondřej Čelůstka v dresu Antalyasporu přispěl k vítězství 3:1 nad Malatyasporem.

Nizozemsko


Jaroslav Navrátil nastoupil za Heracles Almelo v 78. minutě a proti ADO Den Haag přispěl k remíze 1:1.

Ondřej Mihálik asistoval od 73. minuty u remízy AZ Alkmaar s Rodou Kerkrade 2:2.

Skotsko


Brankář Tomáš Černý v dresu Partick Thistle zazářil několika zákroky v duelu s Motherwellem. I díky nim si jeho klub připsal bod za remízu 1:1.

Autor: Jiří Fišara

Komentáře (222)

Přidat komentář
Feind

Reagovat
Feind

mozna to mohlo byt trochu vice o vykonu tech ceskych hracu, ale jinak super prehled

Reagovat
Baronne

Yes, pecka přehled! Pokračujte chlapi!

Reagovat
fabec1222

Odpovídej tady na zprávy omg

Reagovat
Baronne

Sorry, ale neměl bych čas na tipování . Leda si přečíst nějakou tvojí kariérku k těmhle klukům

Reagovat
Azazelo RD

"Koubek dostal úžasný gól." To zní jak položka z životopisu Tomáše Kuči. Jinak ale jednoznačná chyba Koubka.

Reagovat
Cipinho

Nemyslím si, že by to byla jeho chyba.

Reagovat
Azazelo RD

Neodhadl to a špatně vyběhl. Kdyby zůstal v bráně, tak to tam nespadne.

Reagovat
kiciN

To mel snad nejaky duvod byt az takhle daleko z brany?

Reagovat
chavi.27

je to uplne normalni ze golman pri utocnym rohu stoji klidne na pulce pulky

Reagovat
smazaný uživatel

No jo, ale s tim předpokladem, že se stihne vrátit :)

Reagovat
Baronne

Reagovat
andrew96

Reagovat
dave30

V době kopu toho útočníka se Koubek nacházel na malém vápně a už zaujímal postoj čelem k hráči. Žádný brankář (jsem si stoprocentně jistý) by v této situaci nestál na čáře uprostřed brány. Stál by možná více u přední tyče, ale zhruba tak na malém vápně (aby mohl zareagovat na dlouhou kličku útočníka). Ani tam by ovšem tuto střelu nechytil. Toto není gól brankáře...

Reagovat
TheTopFootbaler

Koubek byl připraven.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheTopFootbaler

On se vrátil, tohle by nechytil nikdo nikdy.

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
cetto

Reagovat
Rezan

Chyba u více hráčů, nejen Koubka, přispěl k tomu ale výrazně

Reagovat
Azazelo RD

Vždyť ten obránce v době kontaktu s míčem už byl u toho útočníka a ten neměl prostor zakončit nějak nebezpečně a kdyby byl Koubek v bráně, tak to musel chytit.

Reagovat
Rezan

vůbec to nemělo být odcentrované a kdyby obránce nesledoval toho útočníka, ale balón, mohl to dát z první pryč

Reagovat
TheTopFootbaler

Koubek byl v bráně, ba naopak spíše blíž ke vzdálenější tyči, kam to nakonec padlo. Standardní postoj gólmana by byl ještě blíž k bližší tyči -> byl by ještě víc bez šance. Tohle prostě chytit nešlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OTASi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Frantszek

Au, Koubek. To zabolí. 2.minuta na stavení .To nechceš.

Reagovat
Kostomlat

tak tak. Místo 0:0, což je pro golmana pohoda, je to 0-1 z takové haluze, která jde za ním. Bezesná noc

Reagovat
Cipinho

Paráda, doufám, že to bude bývat pravidělně

Reagovat
skat

je to trochu kostrbatě řečeno, ale pointa se z toho vyluštit dá

Reagovat
smazaný uživatel

Není to kostrbaté.

Reagovat
smazaný uživatel

je

Reagovat
Cipinho

Tak někomu to může připadat, jako že chci, aby byl byl Vydra pravidelně nejlepší střelec a Koubek dostával úžasné góly

Reagovat
Baronne

Reagovat
tnt03

Reagovat
hyper01

Reagovat
skat

Přehled je fajn a rád jsem si v něm početl, ale je smutné, že se přehled o českých hráčích vejde do pár odstavců a jsou zmíněni prakticky všíchni co za něco stojí a současně odehrají alespoň 10 minut za zápas. 15 let zpátky si myslím, že by na tento souhrn nestačila jedna hustě popsaná A4.... snad se to zase zlepší.

Reagovat
Rezan

a to tu jsou první i druhé ligy (za chvíli tu budou všichni v zahraničních profesionálních soutěžích )

Reagovat
Nebelung

Reagovat
bakasa

Koubek to normálně posral, nedostal žádnej úžasnej gól a Pavlenka to bylo ještě horší. Díry oba dva

Reagovat
smazaný uživatel

Tvl

Reagovat
cetto

Reagovat
fejfi24

za to ty jsi hotovej Buffon co?

Reagovat
cetto

Co to je za argument? Jak dobrej fotbalista musí člověk být, aby mohl hodnotit jiný fotbalisty? Nezastávám se ho, oba naši golmani jsou skvělí.

Reagovat
TheTopFootbaler

Pavlenkův gól byl jeho, Koubkův ani omylem.

Reagovat
Infi

jaktože ne? v poslední minutě stát takhle vysoko je naprostá hloupost, ještě když se valí protiútok, při normálním postavení by ten útočník snad ani nestřílel

Reagovat
dave30

V poslední minutě rohový kop. Na půlce zůstal útočník a s ním dva obránci. Obránce jistí vysoko postavený gólman (může zareagovat v případě dlouhého nákopu). Co je na této situaci nenormálního? Jako z učebnice moderní kopané.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
Infi

to jsme viděli jak zareagoval v případě dlouhého nákopu, ten gólman tam je úplně zbytečně, kor když jsou u útočníka 2 obránci

Reagovat
TheTopFootbaler

Dave to shrnul pěkně, ten risk byl minimální. Vyžadovalo to výjimečnou střelu, kterou ten hráč už možná nikdy nezopakuje. Protiútok se valil asi dvě sekundy, jestli to chceš uhrát na to.

Reagovat
PlackaSKS

Od nákopu až po skončení míče v bráně to bylo deset sekund a Koubek stal špatně. Na poslední chvíli se přesunul na přední tyč, byl v pohybu dopředu a proto neměl šanci zareagovat. Kdyby tam stál včas, možná by to chytit šlo. To už těžko říct, trefil to pěkně.

Reagovat
Mustang™

I kdyby stál na brankové čáře po celou dobu útočného rohu (což by nestál žádnej brankář na světě), tak by se vysunul směrem k bližší tyči, protože útočník s míčem byl v rohu velkýho vápna. Tohle byla strašná smůla a šikovnost (štěstí) útočníka, ale rozhodně ne chyba golmana. Žádnej brankář by nestál v brance jak sněhulák, když útočící hráč má míč ±20 metrů od branky.

Reagovat
PlackaSKS

Kdyby tam byl včas, nebyl v protipohybu, mohl mít šanci... Neříkám, že to byla jen jeho chyba, protože ta střela prostě sedla, ale jeho chování v té situaci nebylo optimální

Reagovat
TheTopFootbaler

Ale on už v momentu, kdy míč opouštěl útočníkovu kopačku, byl připraven zakročit a stál na místě. Ta trajektorie, kterou míč při střele opsal, prostě nebyla chytitelná. V protipohybu už nebyl.

Reagovat
dave30

Zřejmě dělal, co se po něm chce (určitě nešel sám od sebe 30m z branky). I kdyby stál při rohovém kopu na brankové čáře, tak v momentě střely by na ní nestál (šel by pomoci obránci, stál by někde na malém vápně u přední tyče. I v tomto případě by střelu nechytil (otázkou je, jestli by útočník střílel). Jsou v zápasech situace (třeba 1 - 2 za sezónu), na kterou nejsou hráči úplně přesně připraveni (nejen brankáři).

Reagovat
Posledni Kovboj

tohle tu chybelo

Reagovat
smazaný uživatel

super novinka

Reagovat
smazaný uživatel

Jiři Fišara, slováci v zahraničí nebudú? Určite by to malo skvelý clickbait a mimoriadne zaujímavú diskusiu.

Reagovat
spider_8

eurofotbal.CZ

Reagovat
smazaný uživatel

inak by to ani nemohlo byť

Reagovat
REPLIKATOR

Koubek

Reagovat
smazaný uživatel

stane sa, možno mu tréner ukazoval, nech vybehne na záver dopredu, čo ty vieš? takže až tak by som to na neho nevzťahoval. Plus vzhľadom k tomu, aké kiksy občas predvedie Lloris a pod.

Reagovat
Seydou Doumbia

Llorise ani nepřipomínej. Na něj mám od duelu se Švédy velkou pivku jak to namazal Toivonenovi.

Reagovat
santini

Vydra BTW. chapem, ze toto je primarne eurofotbal.CZ ale keby tu redaktori hodili aj prehlad slovenskych hracov, urcite by to zvysilo popularitu a sledovanost portalu ( €€€ ).. profutbal.sk moc nesledujem - podla mna je tento web o 30 svetelnych rokov pred profutbalom...

Reagovat
smazaný uživatel

na profutbale sú zaujímavé články občas, ale nulová diskusia

Reagovat
santini

to je dalsia vec.. akurat som si trochu precesal ten profutbal a to mi pride jak keby si niekto tu stranku robil len tak pre seba... neviem, kto to vlastni, ake su tam pomery, ale ta interakcia s fanusikmi a navstevnikmi portalu je doslova uboha... tuto mas videa, tipligu, aj autorske clanky ( nie len prebrate spravy ) anaozaj velmi PREHLADNU strukturu.... okrem par zakomplexovanych cechov tu uz v podstate nie je nic, co by eurofotbal.cz degradovalo...

Reagovat
Hokaido

Ještě Slováci.

Reagovat
santini

takych nepoznam.. tu su to len coboly, madari, huni a kkti

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
smazaný uživatel

Dej pokoj čobole tady si na CZ stránce a ne na SK

Reagovat
santini

cakal som, ktory z vas prvy vylezie.. netrvalo to dlho

Reagovat
smazaný uživatel

Keby bol Vydra Brit tak už ho kupuje Chelsea. Ako nechápem inak, ten chalan má tri výborné sezóny na ostrovoch s množstvom gólov a v PL mu poriadne nikto šancu nedá. Hneď jak tam jeho tím postúpi, tak začnu stavať zahraničných vydlákov, kt. kúpili cez leto, aby sa následne celú sezónu trápili a po sezóne odišli. Hneď tu ďalšiu hráva zase verný Vydra a dáva góly. A takto sa to opakuje, jak nejaký začarovaný kruh. To je fakt taký problém mu dať šancu. A teraz nemyslím takú, že jeden zápas v základe a keď nedáš gól tak padaj na tribúnu, ale poriadnu aspoň 5 zápasov a nech sa chalan ukáže. Ako vravím, keby má na chrbte Berahino napríklad, tak je v Anglicku hype jak kkt a kupuje ho hádam Chelsea za 30 mega.

Reagovat
H.N.T.

To nevim, pamatuju Ebanks-Blake, utocnik Wolves, anglican, odchovanec MU tusim, 2x po sobe nej strelec champu kdyz mu bylo cca 23, vykopal wolves PL ale v te PL se proste nechytil. Ani uz nevim kde mu je konec teď.

Reagovat
Rezan

ale on si za ně zahrál i v PL.

Reagovat
H.N.T.

To jo ale zadne terno to nebylo. Pak putoval zpet do champu. Tim chci reagovat na prvni vetu odstavce vyse ze kdyby byl brit...... Taky ho mohl nekdo koupit po takovych dvou sezonach, ale nestalo se. Tim chci rict ze nekteri hraci to maj tak, ze je pro ne tezke udelat ten posledni krok navic mezi “elitu” a zustanou jen nadprumernymi hraci v te nizsi lize (ted mluvim o ostrovech ciste)

Reagovat
smazaný uživatel

možno som sa nechal uniesť emóciami, troška naštvanosťou, ale asi máš pravdu

Reagovat
smazaný uživatel

Nedávno jsem na něj narazil při čtení výsledků v nižších soutěží v Anglii a hraje 6. nejvyšší soutěž za Telford United.

Reagovat
H.N.T.

Wau.... diky

Reagovat
H.N.T.

Co jsem koumal tedy, tak uz ve wolves mu pak celkem rostl pupek, proto asi sesta soutez

Reagovat
smazaný uživatel

A čo taký Adebayo Akinfenwa

Reagovat
Baronne

To je jinej level

Reagovat
smazaný uživatel

To je borec

Reagovat
santini

suhlasim s tym, ze co sa klubovej kariery tyka, ma rozhodne na viac... udrrzuje si vykonnost a cisla uz vela sezon v rade... druha stranka veci je, ako hrava v repre? tam nemam pocit, ze by z neho bratia nejak striekali

Reagovat
smazaný uživatel

nesledujem moc repre fotbal(okrem našej repre), ale čo som tak rýchlo zbehol štatistiky, tak má 20z/5g, čo je podľa mňa slušné, aj kvôli tomu, že to nie je klubový futbal, nie si zvyklý na systém etc.

Reagovat
Rezan

Nehodnotil bych ho podle repre, tam hrají všichni o dost hůř než v klubu. Podle mě by se do PL hodil.

Reagovat
santini

tak myslim, ze ked mu vyjde jarna cast, mozno v lete niekto po nom siahne...

Reagovat
Mustang™

Třeba postoupí s Derby a konečně dostane šanci tam.

Reagovat
santini

Derby mam rad, takze by mi v PL nevadili..

Reagovat
smazaný uživatel

Aby nepostoupil a nebyl zase vyšoupnutý..

Reagovat
Mustang™

I to je možný, že se bude opakovat stejný scénář jak ve Watfordu. Ale spíš je pravděpodobnější, že zůstane v Derby, než aby po něm šáhl nějaký jiný klub z PL..

Reagovat
Hokaido

V reprezentaci je bohužel neustále staven na pozici, která mu úplně nesvědčí. Ale to je tak nějak problém celé naší reprezentace.

Reagovat
spider_8

Reagovat
Nebelung

Reagovat
Rezan

zasloužil by šanci. Jinak se stane nejlepším střelcem champu v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Haha, tak urcite...

Reagovat
smazaný uživatel

Pročby ne? Je 29. a když se už konečně neprosadí do PL tak je to klidně možné...

https://www.transfermarkt.co.uk/championship/torschuetzenliste/wettbewerb/GB2/plus/?saison_id=0&detailpos=&altersklasse=alle

Reagovat
Noustress

Z prvej 25 sa v PL výrazne presadil akurát Kevin Phillips a Austin, hráva Wood a Ince s Deeneyom inak ale najväčší sniperi z Champu sa v PL vytratili rovnako ako vlani Rhodes z Boro a zrovna Vydra je podla mňa velmi podobný prípad , skok medzi Champ a Pl je velmi velký

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, přesně. Asi jsem se špatně vyjádřil, moje reakce byla myšlena tak že pokud ztvrdne "nafurt" v Champu, klidně může být nejlepší střelec právě v Champu.

Reagovat
Rezan

kdyby zůstal napořád v champu, tak myslím, že bez problémů

Reagovat
smazaný uživatel

noo ona ta Chelsea ho teď v lednu Skautovala tak jako tak

Reagovat
fenixLFC

pretoze evidentne na PL nema

Reagovat
Pablos

jak se to určuje to evidentně ? to že odehraje v PL 20 zápasů třeba a nedá ani gól ani asistenci ...a nebo tím, že nic ani neodehraje pořádně v PL ?

Reagovat
smazaný uživatel

* vidlákov

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on měl smůlu, že ve stejnou dobu byli v klubu kapitán Deeney a Ighalo, který měl životní formu. Tam prostě moc prostoru očividně nebylo.

Reagovat
widlak

Super přehled.

Reagovat
Rezan

Super přehled. Nádhera. Díky

Reagovat
Spalovač šancí

Neuvěřitelně to trefil ten N'Gbakota

Reagovat
santini

cloveka s tvojim nickom musi nadchnut akykolvek gol ale je pravda, ze to trafil paradne

Reagovat
smazaný uživatel

Pokracovat ! Jinak Vydra snad postup s Derby.

Reagovat
Fabregas@ole

Jak se dál rozvíjí kariéra Macka v Serii B?

Reagovat
smazaný uživatel

Už si celkem pěkně vybrousil techniku sezení na lavičce.

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak v Cremonese, kde hostuje nedostal čuchnout. Zřejmě na to bohužel nemá

Reagovat
Frantszek

Obře vybrousil lavičku

Reagovat
Stiksxx

Jop. Tohle je dobrý.

Morávek je ještě v Augsburgu a ještě v základu.

Reagovat
andrew96

Musí ho tam mít hodně rádi a sám asi bude dobrý chlap, že i přes zranění si ho tam pořád nechávají.

Reagovat
smazaný uživatel

Zajimavej clanek. Snad to bude pravidlo kazdej tejden

Reagovat
SunFells

Sessegnon na 11 gólech po šestibrankovém lednu, to vidím v létě na nějakou dardu od Manchesteru.

Reagovat
Frantszek

Hodně velkej mazec na krajního obránce a navíc v tolika letech . To bude válec jak Alonso v Chelsea.

Reagovat
Hokaido

On nehraje jen krajního obránce, spíš je to uiverzál od LB až po LW. Ale statistiky i tak brutální, to je pravda.

Reagovat
Frantszek

Teď ještě jestli myslíš Alonsa nebo mladýho.

Reagovat
Hokaido

Sessegnona.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhý Bale?

Reagovat
djwenca

Jedna technická: Navrátil není Jakub, ale Jaroslav

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
chavi.27

Pro ty co ta remcaj na Koubka, nikam nevybihal pri tom nakopu, proste stal na zacatku ty akce pred vapnem, jako stojej vsichni moderni golmani

Reagovat
mayday

A divný je, že se nestihl vrátit těch cca 16 metrů do brány, čas na to měl.

Reagovat
Mustang™

Jak to vypadá s Morávkem, pokud by mu vydrželo zdraví? Má šanci případně na repre? Je to kreativní AM nebo spíš DM?

Reagovat
Eldarion

"Talentovaný" český obránce Stefan Simič sledoval som ho už v Primavere za AC a podpriemer, má 23 rokov a nedokázal sa presadiť ani v Crotone.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak aspoň že ty si se prosadil tady na EF

Reagovat
dinss

Než napíšeš hovadinu tak si o tom proc nehrál něco zjisti.

Reagovat
Kopac

a to tu ludia pisali ze zachvilku dostane na uroven Skriniara

Reagovat
smazaný uživatel

Na půl roku... A teď schválně, jaké místo v kabině si vybere ?

Reagovat
Puskas

Nejblíže ke dveřím.

Půl roku, to j taková procházka klubem...

Reagovat
smazaný uživatel

Jako jsem rád za něj. Pro Baník bude prvotřídní... Ale jaká si pachuť tam je...Snad nám pomůže a v létě na jeho místo třeba Frýďa.

Reagovat
Puskas

A Honza Baránek končí definitivně...

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, to je dojeb..Strašné... Toto mně a zvláště u něj hrozně mrzí

Reagovat
Puskas

Přesně, měl jsem ho moc rád, strašná škoda.

Reagovat
smazaný uživatel

Skromný, inteligentní, na hřišti jako stoper elegantní. Ach jo...

Reagovat
Puskas

Ta tak, měl jsem ho z té party tehdejší nejraději, přesně pro ty vlastnosti, co je vypisuješ. Postupně rostl. mohl to dotáhnout daleko, škoda. Jako tata, toho též zbrzdilo zranění, též měl na mnohem víc.

Reagovat
smazaný uživatel

Koleno si poprvé "rozbil" v Hlučíně při poháru...To snad není možné. Další chachar, co musel ukončit kariéru kvůli těmto potížím a ještě se mu to stalo v jeho rodném kraji..

Reagovat
Puskas

Slončík kvůli kolenu též neudělal kariéru.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi rok zpátky jsem redakci psal s nabídkou dělat úplně stejný souhrn, ale ani se neobtěžovali s odpovědí. Ale i tak jsem rád, že to nakonec zrealizovali, ač to dělá někdo jiný.

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

zřejmě si ukradli nápad a dosadili svýho kamarádíčka. typický bohužel

Reagovat
Mustang™

Asi si byl moc drahej

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Petr Čech i dál čeká na jubilejní 200. nulu v Premier League. V Anglii zazářil také Matěj Vydra Čech vyloženě září

Reagovat
cetto

jak nám říkali před maturitou: Někdo zazáří a někdo v září

Reagovat
smazaný uživatel

už máš po nebo ti ta matika furt chybí?

Reagovat
cetto

Kámo já mám po tak dlouho, že už bych ani nevyjmenoval všechny spolužáky

Reagovat
fenixLFC

a keby si mal este spocitat kolko ich bolo...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mrvinho

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

A někdo za rok.

Reagovat
cetto

No to "v září" nespecifikuje, který září

Reagovat
j_mrazik

Takhle to není vtipný. Má to být: U maturity jsou jenom 2 varianty - někdo září někdo v září.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kostomlat

No, řekl bych, že spíše než úžasný gól to byla chyba gólmana. Ale všiml jsem si, že Koubek hraje v Rennes na gólmana hrozně vysoko. Nevím, jaké jsou pokyny trenérů, ale podle mě jej takhle vysoko nutí hrát, aby pomáhal obraně. Teď se to ale vymstilo.

Reagovat
Sztanda

Tohle by mohla být výborná rubrika

ale udělal bych ji jednou měsíčně, aby bylo víc o čem psát a daly se více rozebrat statistiky hráčů za více zápasů.

Reagovat
tnt03

Super by bylo, udělat právě takovýto týdenní přehled. A to co píšeš ty, to by jednou za měsíc taky mohlo vycházet :)

Reagovat
Seydou Doumbia

Pro hodně lidí rozhodně zajímavá rubrika Stejně mi nejvíce chybí články o L1, kde se dopodrobna pitval každý tým a rozebírala se taktika, mužstvo atd. Ale pro takové články člověk tu ligu musí milovat a sledovat pravidelně všechny týmy. Nelze to psát podle pár sestřihý na YT. Bylo to dobré období. Alespon jsem ve vlaku nespal a nezajel kde jsem nechtěl.

Reagovat
tnt03

Reagovat
Kixi Syhimour

Reagovat
Gedofrey

Reagovat
smazaný uživatel

Pavlenka pustil taky šmudlu..

Reagovat
Seydou Doumbia

Jinak N'Gbakoto parádní branka. Vždy to byl super hráč škoda že tehdy z Mét šel do QPR a ne do předního týmu L1. Pro EAG skvělá posila.

Reagovat
EAG le grand amour

Koubek

Reagovat
tnt03

Pokud bude takovýto článek Češi v zahraničí vycházet pravidelně, bude to super. Redakce

Reagovat
Andis

Paráda, špičkové výkony za špičkové kluby. Složený reprezentace se jasně rýsuje, jsme krok za těmi nejlepšími

Reagovat
Rudnevs

Pekný súhrn Mimochodom z tých slabších líg - Stronati sa po hosťovaní v Mladej Boleslavi vrátil do Austrie a chce dostať 2. šancu. Teraz odohral celé Wiener Derby, ktoré sa takmer nedohralo, Holzhauser a Pires boli pri rozohrávaní rohových kopov zahádzaní zapaľovačmi, nehralo sa 9 minút.

Reagovat
smazaný uživatel

Super článek.

Reagovat
El Campeon

takže to je ten skvělej Koubek,kterej ve Francii tak září?

Reagovat
dave30

Takový gól, který by zřejmě nechytil žádný kvalitní gólman (žádný ti nebude stát v této situaci na lajně) rozhoduje o kvalitě brankáře? Tak to Pavlenka po tom, co o víkendu pustil asi končí kariéru (a přitom byl vyhlášen nejlepším gólmanem podzimní části BL).

Reagovat
El Campeon

jasně chyboval.pro tohle neni žádná omluva.sám to moc dobře ví.

Reagovat
TheTopFootbaler

Nechyboval.

Reagovat
El Campeon

no jasně.všechno udělal správně

Reagovat
TheTopFootbaler

Koubek ano, Pavlenka ani náhodou.

Reagovat
dave30

Pokud jen trochu rozumíš fotbalu (já věřím, že ano) tak ti je jasné, že ten borec to takto už v životě nekopne. A brankář nestojí na lajně kvůli tomu, aby čekal životní střelu. I kdyby nebyl při tom rohu tak daleko, tak by rozhodně nestál tak, aby to chytil (nejspíš by stál někde mezi přední tyčí a malým vápnem, aby pomohl obránci s případnou dlouhou kličkou). Rozhodně si stojím za tím, že žádný normální gólman by nestál tak blbě, aby tuto životní střelu chytil.

Reagovat
TheTopFootbaler

Naprostý souhlas.

Reagovat
dave30

Jestli to mělo být na Pavlenku, tak se omlouvám za další reakci...

Reagovat
smazaný uživatel

Koubek se stihl vrátit. Měl dobré postavení. Ten útočník se naprosto neuvěřitelně trefil. Žádná omluva spíš není pro tvojí nepolíbenost fotbalem.

Reagovat
El Campeon

ty si asi nikdy nehrál fotbal,co?dyt vůbec nemusel stát tak vysoko.potom jak uříceně doběhl do brány byl celej rozhozenej a postavení neměl žádný

Reagovat
smazaný uživatel

lol

Reagovat
El Campeon

Reagovat
FC Porto FC

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Mustang™

Ukaž mi na golmana, kterej by v 95. minutě při útočným rohu stál na brankové čáře

Reagovat
Sergi Samper

Těžko říct no, u mě to bude vždycky chyba golmana, viz Ter Stegen proti Římu, který tady byl totálně vysmívaný. Taky to bylo výborně kopnuté. Každopádně se na to dívám tak, že kdyby byl Koubek blíž bráně a byl na tu střelu připravený, tak to ten útočník vůbec nebude zkoušet...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
domingo

Vzdyt Koubek neudelal nic blbe tady je zase kazdej chytrej jak radio. Utocna akce, golman stoji pred vapnem, vraci se vcas, kontroluje utocnika, hlida si nejjednodussi moznost (strela po zemi), nemuze v ty brane stat jak vocas mezi tycema, protoze potom by Ngbakotovi stacilo zaseknout doprostred a pak uz by s tim nemohl delat vubec nic. Proste mel smulu, ze to Blas s Ngbakotem oba trefili takhle, podruhy v zivote uz se jim to dohromady nepovede. Kdyby stal Koubek v pozici, ze by tohle mohl chytat, tak Ngbakoto strili jinam, fotbalova branka je velka a Koubek eliminoval tolik mista, kolik realne mohl

Reagovat
EAG le grand amour

Já bych to označil za fakt nešťastnou branku - pochybný zákrok Koubka, derby, poslední minuta.

A co se týče toho zásahu, asi dost záleží na pojetí brankarskeho postu mezi diskutery. Někdo to vidí jako jasnou chybu gólmana, někdo jako nechytatelnou branku. Asi bych to přirovnal třeba k situaci, kdy je ze strany střílený centr přes malé vápno - taky jsou jen dvě možnosti jak to divák vidí.

Reagovat
dave30

I kdyby nestál před vápnem, tak v okamžiku střely (teď jde o to, jestli by ten útočník střílel...) by určitě nestál tak, aby ji chytil.

Reagovat
EAG le grand amour

Pokud by to byla normální herní situace, která vyústí střelou z postupného útoku, tak to chytí jak malinu.

Tím, že to byl brejk, tak se musel rychle přesouvat a prostě Ngbakoto to trefil geniálně. Nemohl nic dělat, ale chybu z toho dělá pohled poloviny diskutérů (který ale není špatný) a fakt, že to bylo v derby a v nastavení z útočného rohu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
frankiefcb

Reagovat
Rišty

Reagovat
REPLIKATOR

Vydra

Reagovat
F.Torres

Paráda Jen tak dál

Reagovat
Fabregas@ole

Ještě odstaveček z Belgie chybí. Jak se daří reprezentačnímu obránci Brabcovi v Genku?

Reagovat
smazaný uživatel

Belgie:

Reagovat
Azazelo RD

O to je horší, že se na to Fišara vybodl, když by to nebylo zas tak pracný!

Reagovat
PBLead

Reagovat
dave30

Myslím, že jsou zmíněni jen hráči, kteří alespoň chvilku hráli. Zranění (Schick, Černý), nebo "lavičkáři" (Brabec, Skalák...) tam nejsou. Ale když už je tam Turecko tak nevím, proč zapomněli na Nováka?

Reagovat
Mustang™

Novák poslední zápas nehrál. Hrál před 14 dny. Tak třeba to je souhrn jen za poslední týden

Reagovat
dave30

Omlouvám se autorovi, Novák hrál až včera večer (až po zveřejnění článku)...

Reagovat
OTASi

To se ty nafoukaný angláni nemůžou naučit vyslovovat ty jména aspoň trochu správně? "já jsem brit a moje výslovnost je jediná správná "

Reagovat
Kixi Syhimour

Vydra sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Více takových článků prosim :-) a nezapomínat na ostatní.. Novak, Brabec, Skalák, Schick, Černý (pokud jsou zranění tar třeba jen řádek s předpokládanou dobou rekonvalescence/návratu na travniky) :-)

Reagovat
dave30

U těch zraněných - dejme tomu, ale co chceš psát u hráčů, kteří sedí na lavičce (tribuně)? Že si na ně zasedl trenér, nebo že trenér sází na jiné koně...?

Reagovat
JarousFCB

Obecně by to mohlo být na info trochu bohatší... Třeba že na Janktovi se vykartoval hráč AC nebo zmínit tu minelu Jirky Pavlenky. Ale jinak super práce a snad se z toho stane tradice.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem rad z atenhle clanek, ale vubec bych se nezlobil, kdyby byl stejny i co se tyce ovcomrdu. Maji dobre talentovane hrace, navic sem chodi spousta jejich diskuteru.

Reagovat
smazaný uživatel

Každopádně, bylo by fajn, kdyby tohle bylo pravidelné. Dost to ulehčí práci, když se člověk chce podívat, jak hráli naši hráči v zahraničí.

Reagovat
Mustang™

Taky nejsem proti, aby se v přehledu objevovali i slovenští hráči.

Reagovat
BílíAndelDrcKo

Reagovat
Sw!fty

Chybi mi tu ty mentalove, co se posmivali pod kazdym clankem o Vydrovi, ze za nej zaplatilo Derby 10 mega liber...

Reagovat
db18

Tak teď už platí vyšší částky za větší sračky...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele