Další články

Muntari kvůli rasistickým narážkám předčasně opustil hřiště

Záložník Pescary Sulley Muntari na protest proti rasistickému chování fanoušků opustil hřiště ještě před koncem duelu italské ligy v Cagliari. Bývalého ghanského reprezentanta rozčílila zejména reakce rozhodčího Daniele Minelliho, který jej za stížnosti napomenul žlutou kartou.

Van Ginkel znovu na marodce, zranil ho spoluhráč Muntari

Nešťastný incident se včera udál na tréninku AC Milán. Sulley Muntari tehdy nešetrným výpadem přivodil nizozemské naději Marcu Van Ginkelovi další vážnější zranění, a milánský celek dle některých spekulací pro zbytečnost takového zákroku zvažuje jisté disciplinární kroky...

Ghana po konfliktu vyhodila z MS Boatenga a Muntariho

Z kádru Ghany před dnešním zápasem mistrovství světa byli vyloučeni záložníci Kevin-Prince Boateng a Sulley Muntari. Ghanská federace odůvodnila Boetangův vyhazov vulgárními urážkami na adresu trenéra, Muntari zase fyzicky napadl člena svazu.

Muntari kvůli zranění na dovolené asi přijde v AC Milán o plat

Vedení AC Milán zvažuje, že potrestá záložníka Sulleye Muntariho, který si během dovolené vážně poranil koleno. Sedmadvacetiletý ghanský fotbalista si při hraní s přáteli zpřetrhal vazy v koleni, minulý týden se podrobil operaci a čeká ho půlroční pauza.

Muntari mění milánské kluby, hostuje v AC

AC Milán vyřešil krizi v záložní řadě, velký počet zraněných hráčů má vyvážit příchod Sulleyho Muntariho z kádru městského rivala Interu. Ghanský záložník bude v AC do konce sezony hostovat, do Interu se už zřejmě nevrátí, jelikož mu za půl roku končí smlouva.

Jsem otevřen zajímavým nabídkám, hlásí Muntari

Sulley Muntari v posledních letech často řeší svou budoucnost. Ghanský záložník a účastník loňského mistrovství světa se v uplynulé sezoně stal přebytečným v Interu Milán a v lednu odešel na hostování do Sunderlandu, nyní bude jednat o dalším novém zaměstnavateli...

Galatasaray jedná o příchodu Ujfalušiho, Forlána a Reyese

V uplynulém ročníku turecké Süper Lig skončil Galatasaray až na ostudné osmé příčce, do nové sezóny tak má co napravovat a jeho vedení hodlá vydatně posílit. Do Istanbulu by z Atlética Madrid mohlo zamířit trio Tomáš Ujfaluši, Diego Forlán, José Antonio Reyes, jednání mezi kluby již probíhají...

Muntari je pro Sunderland drahý, po sezoně se vrátí do Interu

Poslední zápasy v dresu Sunderlandu před sebou podle všeho má Sulley Muntari. Ghanský záložník přišel do anglického klubu v zimě na hostování z milánského Interu a v následujících týdnech nedojde ke změně hostování v trvalý přestup, pro Black Cats je příliš drahý...

Inter získal na hostování Kharju a poslal Muntariho do Sunderlandu

Houssine Kharja si vyzkouší angažmá v dalším italském klubu, tentokráte bude hájit barvy Interu Milán, kam míří z Janova. Nerazzurri si marockého záložníka vypůjčili na hostování z Janova...

Muntari by mohl hostovat v Sunderlandu

Sulley Muntari nedávno požádal vedení Interu Milán o přestup a změny dresu by se mohl dočkat už velmi brzy. O ghanského záložníka má velký zájem Sunderland, snaží se ho získat na hostování do konce sezony.

Muntari: Odejít pryč? Proč ne? Jsem fotbalista

Dostat se do základní sestavy Interu Milán není nic snadného a své by o tom mohl vyprávět například Sulley Muntari. Ghanský záložník pod Josem Mourinhem nastupoval pravidelně, nový kouč Nerazzurri Rafael Benitez jeho služby ovšem příliš nevyužívá a Muntari už začíná uvažovat o odchodu...

Snad za námi teď bude stát celá Afrika, doufá Rajevac

Pokud se nestane zázrak a Pobřeží slonoviny nepostoupí na úkor Portugalska ze základní skupiny, bude Ghana jediným africkým zástupcem ve vyřazovací fázi světového šampionátu. Svěřenci Milovana Rajevace proto věří, že za nimi bude stát celý černý kontinent.

Muntari dostal trest od vedení týmu, na MS však zůstane

Ghanský záložník Sulley Ali Muntari byl na mistrovství světa potrestán za hádku s reprezentačním trenérem. Národní asociace jeho trest neupřesnila, z týmu však hráč vyloučen nebyl. Pětadvacetiletý hráč Interu Milán se rozčílil po sobotní remíze s Austrálií 1:1, neboť Ghana podle něj měla zápas vyhrát.

Muntari chce hrát. Jinak požádá o přestup

Sulley Muntari není spokojený se svou pozicí v Interu. V týmu italského mistra jen střídá, v posledním ligovém utkání se ani nedostal na hřiště. Záložníkův agent už dal najevo, že jeho klient může v zimě změnit klub.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele