Mourinho kvůli výrokům o ramadánu pod palbou kritiky

Italští muslimové zřejmě ještě dlouhou nebudou moci přijít na jméno trenéru Josemu Mourinhovi. Ten totiž zkritizoval svého svěřence Sulleye Muntariho za dodržování ramadánu, kvůli kterému není schopný podávat stoprocentní výkony...

Muntari v Interu zůstane, popřel spekulace agent

Po příchodu Thiaga Motty se konkurence v ofenzivě Interu Milán ještě vystupňovala, a tak by se mohlo zdát, že někteří hráči budou uvažovat o odchodu. Zřejmě se to ale netýká Sulleyho Muntariho. Jeho agent Frank Schreier uvedl, že Muntari v Interu zůstane.

Muntari nevyloučil návrat do Anglie

Muntari sice ujistil fanoušky Interu, že je v tomto milánském klubu spokojený, přesto ale zcela nevyloučil návrat na Britské ostrovy. Jedním z důvodů jsou i rostoucí rasistické projevy na italských stadionech.

Dal jsem důležitý gól, je si vědom Muntari

Hodně důležitou výhru si na své konto včera večer připsali fotbalisté milánského Interu, kteří ve šlágru kola doma porazili nejtěsnějším možným rozdílem Juventus. O výhře Nerazzurri rozhodl jedinou branku záložník Sulley Muntari...

Moratti: Kádr je kompletní

Prezident Interu Milán Massimo Moratti projevil zklamání z toho, že se mu nepodařilo přivést Franka Lamparda a zároveň prozradil, že kádr úřadujícího italského mistra je kompletní. Padá tedy i příchod Ricarda Quaresmy, o kterém se spekulovalo.

Inter již posilovat nebude

Ředitel Interu Milán Gabriele Oriali prozradil, že Sulley Muntari se stal letošní poslední posilou. Nerazzurri sice doposud vedle ghanského záložníka přivedli pouze Manciniho z AS Řím, ale podle ohlasů ze San Sira se již posilovat nebude.

Muntari Inter nemohl odmítnout

Inter Milán svým fanouškům již brzy představí druhou letní posilu. Tou první byl brazilský záložník Mancini, další novou tváří se co nevidět stane Sulley Muntari. Ghanský středopolař na San Siro zamíří z Portsmouthu a sám říká, že takový přestup nemohl odmítnout...

Muntari přestupuje do Interu

Ghanský fotbalový záložník Sulley Muntari přestupuje podle italského deníku Gazzetta dello Sport z Portsmouthu do Interu Milán. Kluby jsou údajně dohodnuty na odstupném 14 milionů eur (asi 330 milionů korun) a třiadvacetiletý hráč se prý v novém působišti dohodl na pětileté smlouvě.

Redknapp si vytipoval další dvě posily

Kouč Portsmouthu Harry Redknapp poodhalil své přestupové plány. 61letý trenér by si chtěl na Fratton Park přivést ‚londýnské‘ duo, respektive hráče z klubů působících v Londýně. Měli by jimi být Shaun Wright-Phillips z Chelsea a Younes Kaboul z konkurenčního Tottehnamu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele