Jsem otevřen zajímavým nabídkám, hlásí Muntari

26.06.2011, 20:44
Aktuality
Sulley Muntari v posledních letech často řeší svou budoucnost. Ghanský záložník a účastník loňského mistrovství světa se v uplynulé sezoně stal přebytečným v Interu Milán a v lednu odešel na hostování do Sunderlandu, nyní bude jednat o dalším novém zaměstnavateli...

Sunderland měl na ghanského reprezentanta opci, kterou ale z finančních důvodů nakonec neuplatnil a Muntari se tak vrátil do Interu. V Miláně se podle všeho příliš dlouho nezdrží a už se spekuluje o tom, kam by mohl zamířit nyní. Zájem má například Galatasaray, sám hráč pak nevylučuje ani angažmá v USA.

"Jsem otevřen zajímavým nabídkám," hlásí Muntari. "Pokud bych se měl vrátit do vlasti, vybral bych si Kotoko. Líbí se mi Spojené státy, je to skvělá země a jejich fotbal jde tím správným směrem. Nemyslím si, že v přestupu tam by měl být nějaký problém, ale nabídka musí být adekvátní tomu, co chci v kariéře dokázat," dodal.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (302)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele