Další články

Floccariho budoucnost je nejistá, Lazio se s Janovem zatím nedohodlo

Sergio Floccari se sice teprve v lednu přestěhoval do Lazia Řím, kdy si určitě nevedl špatně, ale podle jeho agenta je nepravděpodobné, aby v hlavním městě zůstal i příští rok. Pokud prý bude mít zájem získat zpět Floccariho služby Janov, nebude co řešit.

Preziosi: Suazo jde k nám, Floccari do Lazia

V italské lize by se brzy měly uskutečnit dvě zajímavé změny dresu. Prezident Janova Enrico Preziosi ohlásil, že jeho klub získá na hostování z Interu Milán Davida Suaza. Janov naopak opustí taktéž na hostování Sergio Floccari, který míří do Lazia.

Motta dokončil "škatulata" za víc než šedesát milionů eur

Inter Milán, Janov a Atalanta promíchaly své kádry. Většinou delší dobu domluvené obchody byly definitivně dotaženy k prvnímu červenci, dres změnila zvučná jména jako Diego Milito, Thiago Motta, Roberto Acquafresca nebo Sergio Floccari.

Inter kupuje Milita a Mottu, Janov Acquafresku s Floccarim

Milánský Inter rozhýbal přestupový trh. Italský mistr se dohodl s Janovem na příchodu Diega Milita a Thiaga Motty, opačným směrem pošle peníze a práva na Roberta Acquafresku. Janovští ještě přikoupí Sergia Floccariho z Atalanty.

De Laurentiis vyloučil Floccariho příchod do Neapole

Hodně žádaným zbožím na italském trhu je Sergio Floccari. Ten na sebe upozorňuje v dresu Atalanty a zájem o něho má hned několik větších klubů. Podle některých médií se Floccari dokonce již předběžně dohodl s Neapolí, prezident SSC Aurelio De Laurentiis ale možný příchod hráče do svého klubu vyloučil...

Grafite uvažuje nad návratem do Francie

Hlavní tahoun Wolfsburgu v této sezóně se jmenuje Grafite, který dal v posledních čtyřech zápasech šest branek, díky nimž mohou v Dolním Sasku snít o Lize mistrů. Tu si však brazilský útočník v dresu Vlků nemusí zahrát, zájem o něj totiž mají větší kluby...

Osti smířen s odchodem Floccariho

Sergio Floccari je jednou z největších hvězd Atalanty a tak by tomu mělo být i ve druhé polovině letošní sezony. V létě už ale dres zřejmě změní, počítá s tím i sportovní ředitel klubu z Bergama Carlo Osti...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele