Floccariho budoucnost je nejistá, Lazio se s Janovem zatím nedohodlo

07.05.2010, 21:58
Aktuality
Sergio Floccari se sice teprve v lednu přestěhoval do Lazia Řím, kdy si určitě nevedl špatně, ale podle jeho agenta je nepravděpodobné, aby v hlavním městě zůstal i příští rok. Pokud prý bude mít zájem získat zpět Floccariho služby Janov, nebude co řešit.

Osmadvacetiletý forvard přišel do Lazia v lednu právě z Janova s výhledem na letní přestup za 9 milionů eur. Jenže Grifové se s Laziem zatím vůbec nedohodli a Floccariho budoucnost je nejistá. "Sergio si přeje zůstat v Laziu, protože tu našel skvělé prostředí," prozradil Claudio Vigorelli, který hráče zastupuje. A není se divit, vždyť Floccari na sebe upozornil dobrými výkony, v prvních dvou zápasech dokonce vstřelil tři góly.

"Sergio se v kabině rychle zabydlel, má dobrý vztah s fanoušky, ale je jasné, že to nestačí. Musíme se sejít se zástupci Lazia, celou situaci prodiskutovat a zjistit, zda se budeme moci nějak dohodnout," komentuje situaci Vigorelli. Prezident římského mužstva Claudio Lotito již dříve prohlásil, že se o přestupech nebude bavit dříve než po skončení sezóny.

"Sergio v posledních měsících ukázal svou cenu a je jasné, že pokud ho bude Lazio chtít, musí o něj zabojovat a dohodnout přestup," upozornil Vigorelli s tím, že pokud jednání ztroskotají, skončí Floccari opět v Janově.

Autor: Ondřej Holzman / soccerway.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
smazaný uživatel

s ním to jde taky od desíti k pěti..., připomíná mi osudy jako Bianchi, nebo Tavano.

Reagovat
Hafna

jj na Tavana jsem si nedávno vzpomněl... jaký velký talent to byl ;)

Reagovat
Tsigi

Tak to s tebou nesouhlasím, letos celkem 11 branek, loni 12. Prakticky si level udržuje, kdyby byl v Atalantě, tak bude hrát stejně jak loni

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jn, proto se "náhrada za Milita" po půl roce pakovala do posranýho Lazia. navíc gólů dal v lize pokud vím 9..., ale nechci mu křivdit, je fakt, že v Janově za to z části mohl Gasperini a ten jeho rotační systém, v Laziu se zlepšil. jenže loni to bylo fakt o něčem jiným..., koneckonců viz. výsledky Bergamascy letos.

Reagovat
Tsigi

Golu dal 11 (i penalty jsou branky)

Bylo naivní si myslet, že někdo kdo měl jednu skvělou sezonu v kariéře ve 28 letech se bude nějak rapidně zlepšovat nebo táhnout týmy do pohárů. Prostě hraje na co má. V malým kluby by holt vynikal víc

Předloni dal 8, loni 12, letos 11. Prostě si to tak nějak drží

Reagovat
smazaný uživatel

a jo, ty penalty mi na fantagazzettě unikly...

kdo tady mluví něco o zlepšení ? prostě hrál loni parádně, dal hezkých 12 gólů, táhl Atalantu a bilo se o něj několik klubů ligy. letos absolutně vyhořel v Janově a trochu si spravil reputaci v Laziu..., to nevidím jako stejnej level.

Reagovat
Tsigi

Já zas nevidím, že by to s ním šlo nějak z kopce, když za poslední půl sezony dá 7 branek, což je na něj prostě nadprůměrný

Reagovat
smazaný uživatel

jenže jsou tady souvislosti, nejen statistika a čistě jeho výkony - pokud se vrátí do Janova, nečekám nějaký zmrtvýchvstání zrovna pod Gasperinim..., pokud zůstane v Laziu, zůstane v klubu, kterej jde do kytek..., pokud půjde někam úplně jinam, je to s otazníkem.

Reagovat
Tsigi

ok, tohle holt vidíme oba jinak

Reagovat
smazaný uživatel

nebudu se zlobit, když to vyjde Tobě..., mám Floccariho celkem rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Prostě cena/výkon šel dolů, jinak si to udržel. Mně se teda moc nelíbí, nechápal jsem to haló kolem něj. Nejvíc na to doplatila Atalanta , Doni - Acquafresca, to zvládali i ti pomalejší stopeři, aspoň Tiribocchi občas zachránil body.

Reagovat
Tomanatura

Nevíš něco o přestupu Pabla Moucheho do Napoli výměnou za Dátola?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevím, mluvilo se o něm jako o zdvojení Lavezziho, ale takových spekulací je...

Reagovat
Tomanatura

Zájem o Dátola je ale prý vážný...

Reagovat
smazaný uživatel

To je možný, ten pod Mazzarrim určitě hrát nebude.

Reagovat
smazaný uživatel

v tejto sezone je hlavne škoda tej jeho nepremenenej penalte proti AS Rímu

Reagovat
Alberto Aquilani

Ja na brachu bracha na mne -

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Flcocariho budoucnost je úplně jasná, obnoví duo s Donim a s Bergamem půjdou z5 do Serie A.

Reagovat
10

dneska shodou okolností v Tutto psali o údajným zájmu Juve

Reagovat
smazaný uživatel

Snad se dohodnou

Reagovat
terry

Jsem zvědavej, jak to Gasperini vymyslí. Náhrada za Milita se letos, bohužel, nenašla. Ačkoliv možný potenciál vidím v Acquafrescovi, který toho moc nenahrál, ale tak dva góly a určitě bych si ho nechal. Teda jestli to zas není nějaká hostovačka, teď nevím. Nicméně taky doufám v to, že Gasperini konečně prozře a něco udělá s tou strategií a formací. Ano, 3-4-3 je sice pro diváka krásnej fotbal plnej branek, ale třeba ta Evropa se s ním nemůže udělat. Určitě se dá praktikovat, zejména doma, kde jsou Grifové silní, ale venku se to prostě bude muset změnit.

Reagovat
Pipo123

no uvidíme či zostane, ak odíde Zarate do Liverpoolu alebo City kde to vyzerá že budú jednať o prestupe ako povedal jeho agent.

Reagovat
smazaný uživatel

jakej rotační systém?celý město bylo nadšený že máme Flocariho,tvrdil jsem že se neprosadí-bohužel ne že bych mu to nepřál a jak to dopadlo?! Acqua to tam začne sypat,ale potřbujem stopera a hlavně aby byl zdravej Boško.

Reagovat
smazaný uživatel

Hlavně Kharjito.

Reagovat
smazaný uživatel

Rossoneri získali mladého brankára 7.5.2010 21:22:48

7.5.2010 21:22:48AC Milan získal brankára Vojvodiny, Lazara Petkovica. 15 ročný brankár tento týždeň priznal, že prestupuje do klubu Rossoneri.

Mladý Srb bol v Miláne na skúške a presvedčil vedenie o svojom talente. O Petkovica sa zaujímali anglické tímy Chelsea a Manchester United, ruskí Zenit, ale boli záujemcovia aj z Nemecka. Petkovic je napriek svojmu mladému veku členom reprezentácie Srbska do 21 rokov.

jsem na něj zvědav

Reagovat
smazaný uživatel

2-3 roky rozkoukávání po juniorkách a pak se zahrabe někde na hostování, stejně jako Miskiewicz..., moje optimistická vyhlídka

Reagovat
smazaný uživatel

jn koupit ho mohli za nejake ten tisíc euro, ale nechal bych ho hrat v domovině a v 17/18 ho stáhnout do Milána

Reagovat
smazaný uživatel

Optimistická vyhlídka ale vycházející ze zkušeností.

jnak jsem rád, že mi vyšla moje předpověd o Addiyahovi, kdy tu z něj byla půlka úplně odvařená, jaký to je super kup a už ho viděli, pár dnů po přestupu, v základu AC.

Reagovat
smazaný uživatel

jn, tridente pro příští sezonu Pato - Paloschi - Adiyiah

Reagovat
smazaný uživatel

naco starocha Pata, když je připravenej Zigoni a superultramega opomíjený Giacomo?

Reagovat
smazaný uživatel

na Berettu se poslední dobou často ptají Stroppy (kouč Primavery) ve smyslu proč nehraje častěji, tak to hasí jakože jsou tam lepší

mimochodem dneska se hraje první zápas osmifinále Catania - Milan (15:00)

Reagovat
herbage

Tak s tím Adiyiahem to bylo celkem jasné, že to takový borec nebude. U těch afričanů je to vždy hop nebo trop. Většinou se musí sami postupně vypracovat, jako Drogba, Eto'o, Essien a další. Tadyty superhvězdičky, co zazáří na jednom šampionátu, většinou stejně rychle pohasnou(viz Abanda, Baffour Gyan). Tím Adiyiaha neodepisuji, ale nejdřív se musí aklimatizovat na italský fotbal, pak by měl jít někam na hostovačku do menšího klubu, tam potvrdit své kvality a teprve když bude hrát pravidelně v základu, pak návrat do AC. Takže jestli v něm něco skutečně je se pozná za pár let

Reagovat
smazaný uživatel

počkal bych především na přípravu..., tam dostane příležitost a podle toho se rozhodnul. sice jsem říkal, že bude mít celé jaro na aklimatizaci, ale nečekal jsem, že se vůbec neobjeví na hřišti..., na druhou stranu já ho znal jen ze zdejšího vyprávění.

Reagovat
herbage

No tak hlavně Getzo tu o něm básnil jako o jednom z největších světových talentů. Tys to pak přiživil, když jsi napsal o tom tréninku, jak všechny udivuje. Příprava jak řikáš hodně napoví, taže uvidíme. Úplnej nekopa to být nemůže

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že hlavně "odborník na všechno" Getzo tu o něm hodně básnil. No to je jedno, takových jako je on běhá po Francii, Anglii a tak dále je jich hodně... Jak píšeš, sami se musí vypracovat, i v případě protáhlých hostování.... jinak zapadnou do průměru.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

MSgoo je opravdový unikát

Reagovat
smazaný uživatel

jo,som jedinečný,aj Jose je The Special One,aaaa?

Reagovat
smazaný uživatel

Jose

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele