Grafite uvažuje nad návratem do Francie

28.03.2009, 21:07
Aktuality
Hlavní tahoun Wolfsburgu v této sezóně se jmenuje Grafite, který dal v posledních čtyřech zápasech šest branek, díky nimž mohou v Dolním Sasku snít o Lize mistrů. Tu si však brazilský útočník v dresu Vlků nemusí zahrát, zájem o něj totiž mají větší kluby...

"Mnoho klubů se na mně vyptávalo. Jeden je z Německa, jeden z Francie a dva ze Španělska," prozradil pro football.fr 30letý kanonýr, jenž letos stihl 18 branek v pouhých 16 utkáních a již se v tabulce bundesligových kanonýrů dotáhl na vedoucího Vedada Ibiševiće.

Edinaldo Batista Líbano, jak zní jeho celé jméno, přišel do VfL předloni v létě z francouzského Le Mans a návrat právě do Ligue 1 by upřednostňoval, pokud by se rozhodl Wolfsburg opustit. "Francie je mým favoritem, protože ovládám jazyk, aklimatizace by tam byla snadnější. Nejdřív ale musím všechny nabídky zanalyzovat a rozhodnout se, co by pro mě a mojí rodinu bylo to nejlepší," uvedl Grafite.

Ve Wolfsburgu má Grafite stále smlovu do roku 2011, pokud tedy jeho odchod nebude příliš vonět trenérovi Felixi Magathovi, je možné, že se žádný přestup konat nebude. Podle italského deníku "Gazzetta dello Sport" se ale již VfL poohlíží po náhradě v Bergamu, kde ho zaujal Sergio Floccari. Nabídku za 27letého útočníka již Wolfsburg údajně Atalantě učinil.

Autor: Petr Vaněček / t-online.de

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

1.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

další Ital do Bundesligy? a docela nechápu proč by se ho měl Felix zbavovat... ikdyž takovouto sezonu už asi znovu neodehraje...

Reagovat
smazaný uživatel

RADA VEN

Reagovat
smazaný uživatel

nak ide

Reagovat
risk je zisk

Nechoď dyť příští sezóna bude LM a ty chceš jít do francie prosímtě nechoď.

Reagovat
Bakary3

To by mě hodně mrzelo, s Džekem výbornej útok

Reagovat
risk je zisk

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele