Sampdoria dokončila příchod zkušeného útočníka Eto'a

Samuel Eto'o se dnes definitivně stal posilou Sampdorie, když janovský klub stejně jako Everton oznámily dokončení přestupu. Liverpoolský celek, za který zkušený kamerunský útočník nastupoval pouhý půlrok, podle všeho pustil Eto'a zpět do Itálie zadarmo...

Kamerunský útočník Eto'o je blízko přestupu do Sampdorie

Kamerunský útočník Samuel Eto'o je blízko přestupu do janovské Sampdorie. Třiatřicetiletý kanonýr, jenž od léta hrál za Everton, se dnes v Římě podrobil zdravotní prohlídce a před nedělním ligovým utkáním proti Palermu by měl být coby nová posila představen fanouškům.

Eto'o odejde z Evertonu, zájem má Sampdoria

Kamerunský útočník Samuel Eto’o nestrávil v Evertonu ani půl roku a už se bude stěhovat "o dům dál". Jeho manažer Roberto Martínez to prohlásil po utkání FA Cupu s West Hamem, do něhož 33letý fotbalista nebyl vůbec nominován...

Eto'o oznámil, že končí v kamerunské reprezentaci

Kamerunec Samuel Eto'o ohlásil konec reprezentační kariéry. Den poté, co byl na pokyn ministra sportu zbaven funkce kapitána národního týmu, oznámil třiatřicetiletý útočník své rozhodnutí na facebooku.

Eto'o podepsal dvouletou smlouvu s Evertonem

Samuel Eto'o byl po konci smlouvy na Stamford Bridge volným hráčem, to však už neplatí, ostřílený útočník jakožto volný hráč podepsal kontrakt s Evertonem. Za liverpoolský celek by měl bývalý kapitán kamerunské reprezentace nastupovat po další dvě sezóny...

Eto'o za Ajax hrát nebude, amsterdamský klub ztratil zájem

Samuel Eto'o si musí dále hledat nového zaměstnavatele, bez kterého je od červnového vypršení smlouvy v londýnské Chelsea. Zkušený kamerunský útočník sice v uplynulých dnech jednal s Ajaxem, vedení nizozemského mistra už ale nehodlalo dál čekat na hráčovo rozhodnutí...

Eto'o do Nizozemska? Probíhají jednání s Ajaxem

V Nizozemsku by v létě mohl zakotvit Samuel Eto'o. Zkušený kamerunský útočník po loňské sezoně opustil londýnskou Chelsea a hledá si nové angažmá. Včera se pak sešel se zástupci Ajaxu, jednání potvrdil i sportovní ředitel amsterdamského celku Marc Overmars...

Kapitán Kamerunu Eto'o možná přijde o zbytek MS

Zranění kolena kapitána Kamerunu Samuela Eto'a je vážnější, než se původně myslelo. Třiatřicetiletý útočník proto zmešká středeční druhý zápas skupiny A s Chorvatskem a vážně mu hrozí, že přijde i o zbytek světového šampionátu.

Eto'o nevylučuje možný návrat do Interu Milán

Návrat na důvěrně známé místo před sebou možná má Samuel Eto'o. Kamerunský útočník v úvodu letošní sezony opustil Anži Machačkala a podepsal jednoletý kontrakt s Chelsea, s blížícím se závěrem ligového ročníku pak začíná rozmýšlet o další budoucnosti a nevylučuje návrat do Interu...

Mourinho pokáral novináře za zveřejnění rozhovoru o útočnících

Manažer Chelsea José Mourinho zkritizoval novináře kvůli tomu, že zveřejnili záběry, na kterých si v neformálním rozhovoru stěžuje na útočníky svého týmu. Výroky o tom, že v týmu nemá jediného střelce, prý bral jako soukromé a pronášel je s nadsázkou.

Eto'o se na přání prezidenta vrátil do kamerunské reprezentace

Kamerunský útočník Samuel Eto'o si po měsíci rozmyslel odchod z národního týmu. Čtyřnásobný nejlepší fotbalista Afriky se vrátil do reprezentace poté, co ho k tomu vyzval prezident země Paul Biya. S výběrem kouče Volkera Finkeho se nyní připravuje na nedělní první barážový zápas proti Tunisku.

Eto'o končí v kamerunské reprezentaci

Kamerunec Samuel Eto'o se rozhodl ukončit reprezentační kariéru. Dvaatřicetiletý útočník , jenž se v minulém týdnu dostal do sporu s trenérem Volkerem Finkem kvůli nominaci mužstva, z národního týmu podle svých slov odejde z rodinných důvodů.

Z Machačkaly do Chelsea zamířil také Eto'o

Den po brazilském záložníkovi Willianovi odešel do Chelsea další fotbalista ruské Machačkaly Samuel Eto'o, a to jako volný hráč. Hvězdný kamerunský útočník přicestoval do Londýna, podrobil se zdravotní prohlídce a následně podepsal jednoletou smlouvu. Blues o tom informovali na svých internetových stránkách.

Eto'o zpátky do Interu? Uvidíme, říká Moratti

Italská média spekulují o návratu Samuela Eto'a do Interu. Prezident milánského klubu Massimo Moratti takovou možnost nevyloučil, žádné podrobnosti ale nesdělil. Nejspíš bude záležet na tom, zda Moratti v nejbližších dnech dojedná prodej podílu v Interu do rukou Indonésana Ericka Thohira.

Eto'o by rád šel za Mourinhem do Chelsea

Kamerunský kanonýr Samuel Eto'o by po nuceném konci v Machačkale rád zamířil do Chelsea ke kouči Josému Mourinhovi, s ním prožil řadu úspěchů v Interu Milán. Londýnský klub má podle médií o dvaatřicetiletého zkušeného fotbalistu zájem, ten však projevily také Inter Milán či Neapol.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele