Eto'o se na žádost vlády vrací do reprezentace

Kamerunec Samuel Eto'o souhlasil, že se vrátí do národního týmu. Jednatřicetiletého útočníka požádali o ukončení reprezentačního bojkotu zástupci kamerunské vlády. Eto'o na svých internetových stránkách oznámil, že bude novému trenérovi Jeanu Paulu Akonovi k dispozici pro říjnový rozhodující zápas kvalifikace afrického šampionátu.

Eto'o odmítl kvůli amatérismu kolem týmu návrat do reprezentace

Samuel Eto'o se odmítl vrátit do kamerunské reprezentace. Jednatřicetiletému útočníkovi z ruského klubu Anži Machačkala sice skončil osmiměsíční trest a mohl se do národního týmu vrátit, bývalá hvězda Barcelony ale kvůli "amatérismu a špatné práci" vedení možnost zavrhla.

Eto'o se po osmiměsíčním trestu vrací do reprezentace

Útočník Samuel Eto'o se po osmiměsíčním trestu vrací do kamerunské reprezentace. Jednatřicetiletý fotbalista Anži Machačkala je v nominaci na úvodní zápas posledního kola kvalifikace mistrovství Afriky s Kapverdami a tým by měl opět vést jako kapitán.

Eto'o má problémy s daněmi a hrozí mu vězení

Bývalá hvězda Barcelony Samuel Eto'o má ve Španělsku velké problémy s daněmi a hrozí mu až několikaleté vězení. Podle tamních úřadů dluží kamerunský útočník na daních 3,5 milionu eur, které nezaplatil během angažmá v Barceloně v letech 2006 až 2009.

Eto'o stáhl žalobu na Barcelonu kvůli podílu z přestupu

Kamerunský útočník Samuel Eto'o stáhl žalobu na Barcelonu, od které požadoval tři miliony eur jako podíl z přestupu do Interu Milán v roce 2009. Oznámil to dnes katalánský klub s tím, že byl o hráčově kroku vyrozuměn soudem.

Chci v Machačkale ukončit kariéru, prohlásil Eto’o

Letní přestup z Interu Milán do Anži Machačkala, který šokoval celý fotbalový svět, by měl být tím posledním v kariéře Samuela Eto’a. Kamerunský útočník chce právě v dagestánském klubu dohrát, což by podle jeho názoru mohlo být za pět nebo šest let...

Kamerunský svaz snížil Eto'oův trest z 15 na čtyři zápasy

Kamerunský fotbalový svaz snížil patnáctizápasový distanc pro reprezentačního kapitána Samuela Eto'oa na čtyři utkání. Útočník Anži Machačkala byl potrestán za to, že v listopadu nabádal spoluhráče k bojkotu přípravného duelu v Alžírsku.

Do sporu Eto'a s reprezentací vstoupila kamerunská vláda

Do sporu útočníka Samuela Eto'a, který byl na 15 zápasů vyřazen z reprezentace, s kamerunským svazem vstoupila tamní vláda. Chce, aby se obě znesvářené strany znovu setkaly, jak uvedl tamní ministr sportu Adoum Garoua.

Kapitán Eto'o dostal za iniciování stávky trest na 15 zápasů

O 15 zápasů s reprezentací přijde kapitán kamerunských fotbalistů Samuel Eto'o za to, že v listopadu nabádal spoluhráče k bojkotu přípravného utkání v Alžírsku. Za prohřešek proti disciplíně bude pykat i zástupce kapitána Eyong Enoh, ten však přijde jen o dva starty.

Eto'o ocenil kouče Mourinha za jeho vlastnosti

Bývalý tahoun ofenzivy Interu Milán Samuel Eto'o rád vzpomíná na společné působení s trenérem Josém Mourinhem v italském klubu. Portugalského kouče útočník považuje za skvělého člověka a ve fotbalovém světě za bojovníka a vítěze.

Eto'o může být popáté nejlepším africkým fotbalistou

Kamerunský útočník Samuel Eto'o se může popáté stát nejlepším fotbalistou Afriky. Třicetiletý hráč Anži Machačkala je v desetičlenné nominaci na trofej za letošní rok, jejíž majitel bude vyhlášen 22. prosince na galavečeru v Akkře.

Eto'o chce v zimě hostovat v Interu. Anži to odmítá

Kamerunec Samuel Eto'o by se mohl během zimní přestávky ruské ligy vrátit do Itálie. Podle deníku Gazzetta dello Sport chce třicetiletý útočník dva měsíce hostovat v Interu Milán, odkud v srpnu odešel za 27 milionů eur do Anži Machačkala. Vedení dagestánského klubu však o této možnosti nechce ani slyšet.

Eto'o chce v Machačkale dodržet smlouvu, na zimu si zvykne

Samuel Eto'o představuje jednu z největších přestupových bomb letošního léta. Kamerunský útočník přestoupil z Interu Milán do Anži Machačkala a v ruském klubu hodlá dodržet pohádkový tříletý kontrakt. Zabránit by mu v tom nemělo ani chladné počasí...

Machačkala oznámila dohodu o příchodu Eto’a

Už jen hodiny dělí Samuela Eto’a od toho, aby se oficiálně stal hráčem Anži Machačkala. Bohatý ruský celek před chvílí oznámil na svém webu, že se s dosavadním zaměstnavatelem kamerunského útočníka Interem Milán dohodl na transferu za sedmadvacet milionů eur...

Eto'o odchází z Interu Milán za 27 milionů eur do Machačkaly

Kamerunský kanonýr Samuel Eto'o odchází z Interu Milán do Anži Machačkala. Ruský klub, kde působí i český útočník Jan Holenda, podle médií za třicetiletého fotbalistu zaplatí 27 milionů eur (asi 660 milionů korun). Přestup by měl být oficiálně oznámen až v pondělí, v dosavadním působišti se už ale Eto'o rozloučil se spoluhráči.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele