Podle Hubníka má i současná Plzeň kvalitu na skupinu Ligy mistrů

Kapitán Plzně Roman Hubník je před středečním úvodním zápasem 4. předkola Ligy mistrů s Razgradem přesvědčen, že i současná Viktoria má kvalitu na to, aby postoupila do skupinové fáze. Tu si zatím český šampion zahrál v letech 2011 a 2013 a pokaždé obsadil třetí místo.

Hubník je dalším účastníkem Eura, který skončil v reprezentaci

Obránce Roman Hubník se rozhodl ve dvaatřiceti letech ukončit reprezentační kariéru. Chce se koncentrovat jen na výkony v dresu Plzně. Nový trenér národního týmu Karel Jarolím tak přišel o dalšího možného reprezentanta, po mistrovství Evropy ve Francii už dříve skončili Petr Čech, Jaroslav Plašil, David Lafata a další hráč Plzně David Limberský.

Když dáme venku gól, tak postoupíme, věří kapitán Hubník

Plzeňští hráči zůstávají před odvetou 3. předkola Ligy mistrů s Karabachem klidní, ačkoli doma v prvním duelu uhráli jen bezbrankovou remízu. Považují to za nadějný výsledek a podle kapitána Romana Hubníka by se jim venku měl gól střílet snadněji než doma.

Hubník věří, že se Plzeň poučila z loňského vyřazení

Kapitán Roman Hubník si je vědom, že hráče Plzně čeká hned na úvod sezony zřejmě její nejdůležitější dvojzápas. Západočeši v úterý rozehrají úvodním utkáním doma 3. předkolo Ligy mistrů s Karabachem a dvaatřicetiletý lídr defenzivy věří, že si povedou lépe než vloni, kdy ve stejné fázi kvalifikace vypadli s Maccabi Tel Aviv.

Plzeň prodloužila smlouvy s Hubníkem a Kozáčikem

Vedení fotbalového mistra z Plzně se rozhodlo pojistit si služby zkušených opor a prodloužilo smlouvy s kapitánem Romanem Hubníkem a brankářem Matúšem Kozáčikem. Oba se Viktorii upsali až do léta 2019.

Hubníka chvála překvapila, prý odehrál kvalitnější zápasy

Obránce Roman Hubník si v pondělním zahajovacím utkání na evropském šampionátu proti Španělsku po čtyřech letech zahrál soutěžní zápas za reprezentaci a v hodnocení expertů patřil k nejlepším českým hráčům. Dvaatřicetiletého fotbalistu chvála překvapila, protože prý už odehrál spoustu kvalitnějších zápasů.

Hubník už je fit a absenci s Koreou za handicap nepovažuje

Stoper Roman Hubník musel kvůli problémům s krkem vynechat nedělní generálku českých fotbalistů s Jižní Koreou před úvodním utkáním evropského šampionátu proti Španělsku, po středečním příjezdu týmu do dějiště turnaje Francie už ale naplno trénoval a cítí se stoprocentně fit. Jako handicap v boji o základní sestavu svou absenci v posledním testu před Eurem nebere.

Hubník už nevěřil, že se někdy vrátí do reprezentace

Obránce Roman Hubník naposledy za národní tým nastoupil před čtyřmi lety a další reprezentační start už v kariéře nečekal. O to víc jednatřicetiletému zadákovi Plzně udělala radost nominace rovnou na letní mistrovství Evropy.

Nejlepším hráčem Synot ligy bude Dočkal, Hubník, nebo Ďuriš

Nejlepší hráč této sezony první ligy vzejde z trojice Bořek Dočkal (Sparta), Roman Hubník a Michal Ďuriš (oba Plzeň). Hlasováním o tom rozhodli kapitáni a trenéři ligových celků a zástupci médií. Vítěz bude vyhlášen v neděli na Galavečeru Synot ligy se začátkem v 17:45 a v přímém přenosu ČT Sport.

Výsledky anket o nejlepší hráče Synot ligy

Anketa o nejlepší hráče první fotbalové ligy Galavečer Synot ligy za sezonu 2015/16:

Hráčem a trenérem dubna se stali plzeňští Hubník s Krejčím

Viktoria Plzeň, která v sobotu s předstihem obhájila mistrovský titul, ovládla také dubnové vydání ankety Ligové fotbalové asociace. Nejlepším hráčem měsíce byl zvolen obránce Roman Hubník a mezi trenéry zvítězil Karel Krejčí.

Na hráče ligy za duben kandidují Hubník, Čížek a Folprecht

Nejlepším hráčem první ligy za duben se stane buď plzeňský stoper Roman Hubník, ofenzivní záložník Bohemians 1905 Tomáš Čížek, nebo liberecký středopolař Zdeněk Folprecht. Mezi trenéry na cenu v anketě Ligové fotbalové asociace kandidují plzeňský Karel Krejčí, brněnský Václav Kotal a liberecký Jindřich Trpišovský.

Hubník: Budeme se snažit, aby náskok zůstal minimálně osmibodový

Plzeňští vedou ligovou tabulku před nedělním šlágrem 26. kola na Spartě o osm bodů a podle stopera Romana Hubníka na Letné nastoupí s cílem minimálně uhrát remízu a náskok udržet. Z hlediska boje o titul považuje za důležitější následné čtyři zbylé zápasy této sezony.

Plzeňský kapitán Hubník si bodů ze Zlína velmi cenil

Kapitán Plzně Roman Hubník si velmi cenil sobotního vítězství 2:1 ve Zlíně. Bylo vydřené a napomohla mu i kontroverzní vyrovnávací branka Milana Petržely, před níž její autor zahrál rukou. Po úterní porážce 0:1 v semifinále Českého poháru v Mladé Boleslavi byla Viktoria blízko nečekané ztrátě i v lize.

Hubník se vrátil do Plzně pro titul, palce drží i Olomouci

Během podzimu se obránce Roman Hubník nečekaně rozhodl odejít z Plzně na hostování do Olomouce, aby byl blíže rodině a mohl vyřešit osobní problémy. Nyní se ale vrací zpět a věří, že s Viktorií zažije obhajobu titulu. Zároveň však bude na dálku držet palce Sigmě, aby i bez něj vybojovala záchranu.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele