Hubník: Poločasový stav v Madridu nás zdravě naštval

Poločasový stav 0:2 souběžně hraného utkání základní skupiny Ligy mistrů mezi Realem Madrid a CSKA Moskva plzeňské hráče podle obránce a kapitána Romana Hubníka motivoval a zdravě naštval. Viktoria potřebovala získat stejně bodů jako ruský celek, aby tak jako v předchozích dvou účastech v milionářské soutěži obsadila třetí pozici a postoupila do jarní fáze Evropské ligy. Povedlo se jí to díky výhře 2:1 nad AS Řím.

Všichni víme, že jen výhra nás posune dál, řekl Hubník před CSKA

Kapitán plzeňské Viktorie Roman Hubník věří, že čeští šampioni dokážou v úterním zápase Ligy mistrů na hřišti CSKA Moskva zvítězit a přiblížit se k třetímu místu ve skupině, které znamená postup do jarní fáze Evropské ligy. Podle zkušeného obránce musejí hosté hrát kompaktně a pokusit se udeřit z brejků nebo standardních situací.

Hubník věří, že Real Madrid bude zahazovat šance i proti Plzni

Plzeňský kapitán Roman Hubník před úterním zápasem Ligy mistrů s Realem Madrid nepovažuje za podstatné, že obhájci trofeje se střelecky trápí a už pětkrát za sebou nevyhráli. Čtyřiatřicetiletý fotbalista by však byl rád, kdyby hráči "Bílého baletu" pokračovali v zahazování šancí i doma proti Viktorii.

Nejrychlejším hráčem zápasu Plzeň - Sparta byl překvapivě Hubník

Plzeňský kapitán Roman Hubník v pátečním šlágru 10. kola první ligy s pražskou Spartou ukázal, že ještě rozhodně nepatří do "starého železa". Přestože byl čtyřiatřicetiletý stoper po domácím brankáři Matúši Kozáčikovi druhým nejstarším hráčem v základních sestavách obou týmů, dokázal vyvinout nejvyšší rychlost. Systém Tracab využívaný při přenosech O2 TV Sport naměřil bývalému reprezentantovi při jednom za sprintů hodnotu 34,6 kilometru za hodinu.

Pro Hubníka není zápas s CSKA nejdůležitější, ale chce vyhrát

Plzeňský kapitán Roman Hubník považuje středeční domácí utkání s CSKA Moskva za důležité, ale ne za úplně klíčové. Do skupiny Ligy mistrů se po pěti letech chce vrátit vítězně a ideálně se naladit na další těžké souboje s AS Řím a Realem Madrid.

V Plzni jsou s losem LM spokojení, Real si přála většina hráčů

Plzenští hráči jsou s losem Ligy mistrů, který jim do skupiny G přidělil Real Madrid, AS Řím a CSKA Moskva, spokojení, protože španělského obhájce trofeje si přála velká část kabiny. Západočeši touží zabojovat minimálně o třetí místo zaručující postup do jarní fáze Evropské ligy.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Titul je díky Lize mistrů cennější, řekl plzeňský kapitán Hubník

Kapitán Plzně Roman Hubník získal s Viktorií čtyři z celkových pěti titulů, ale ten letošní považuje za specifický a cenný tím, že vítěze české ligy posune přímo do základní skupiny Ligy mistrů. Třiatřicetiletý stoper přiznal, že jarní část sezony byla hodně náročná.

Za náš výkon jsme si ani tu plichtu nezasloužili, řekl Hubník

Kapitán Roman Hubník uznal, že si fotbalisté Plzně za dnešní výkon na hřišti Slavie nezasloužili uhrát ani bod, který by jim stačil k jistotě titulu. Západočeši ve šlágru jara podlehli obhájci trofeje 0:2 a tři kola před koncem ligy se jejich náskok v čele tabulky před druhými Pražany snížil na šest bodů.

Hubník: Na Slavii chceme titul, ale remízu bránit nebudeme

Kapitán Plzně Roman Hubník i záložník Martin Zeman věří, že Viktoria zvládne sobotní šlágr na hřišti pražské Slavie a už v Edenu oslaví mistrovský titul. Podle obou fotbalistů Západočeši určitě nebudou hrát na remízu, která jim stačí k jistotě prvního místa v nejvyšší soutěži po 27. kole.

Jaro bude přes velký náskok náročné, shodli se Hubník s Kolářem

Přestože hráči Plzně po podzimu vedou prvoligovou tabulku o 14 bodů před druhou Slavií a třetí Olomoucí, obránce Roman Hubník a záložník Daniel Kolář luxusní náskok nepřeceňují a očekávají náročné jaro. Vedle titulu je pro oba velkou motivací i potenciální přímý postup do skupiny Ligy mistrů.

Každý si musí sáhnout do svědomí, řekl Hubník po konci v poháru

Kapitán plzeňských fotbalistů Roman Hubník byl hodně zklamaný po nepovedeném osmifinále domácího poháru, ve kterém favorizovaná Viktoria podlehla Slovácku po prodloužení 2:3. Podle zkušeného obránce někteří domácí hráči nehráli s plným nasazením a musí si sáhnout do svědomí.

Hubník po prohře s Luganem: Hráli jsme pomalu a jen po šestnáctku

Kapitán Roman Hubník po téměř dvou měsících nastoupil v základní sestavě Plzně, ale svůj návrat po zranění si neužil, protože Plzeň ve skupině Evropské ligy nečekaně podlehla outsiderovi Luganu 2:3. Podle zkušeného obránce Západočechům v Lucernu chyběla větší rychlost i kvalita v ofenzivě.

Takhle v Evropě hrát nemůžeme, řekl Hubník po remíze v Larnace

Naprosto vyčerpaný byl po odvetě čtvrtého předkola Evropské ligy v Larnace kapitán plzeňských fotbalistů Roman Hubník. Třiatřicetiletý stoper připustil, že výkon při bezbrankové remíze byl špatný a v základní skupině by s ním Viktoria neměla šanci.

Plzeň přišla před předkolem LM o Hubníka, Limberského a Kovaříka

Viktoria Plzeň přišla během soustředění v rakouském Westendorfu o tři důležité hráče, kteří s největší pravděpodobností nestihnou start nové sezony a vstup do kvalifikace Ligy mistrů. Kapitán Roman Hubník a další klíčový obránce David Limberský utrpěli vážná svalová zranění a čeká je delší pauza. Záložník Jan Kovařík musí na operaci se zlomeným kotníkem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele