Hertha dál trénuje, na opakování baráže by povolala Hubníka

Fotbalisté Herthy i Fortuny Düsseldorf pokračují v tréninku pro případ, že by disciplinární komise německého svazu nařídila opakování odvetného utkání baráže o bundesligu. Obránce Herthy Roman Hubník sice dnes odjel s českou reprezentací na soustředění do Rakouska, ale podle agentury SID by se na zápas o účast v nejvyšší soutěži do Německa vrátil.

Hubník se modlil a věřil, že Hertha vybojuje baráž

Český reprezentační obránce Roman Hubník se modlil a do poslední chvíle věřil, že jeho Hertha nakonec vybojuje účast v baráži o udržení v bundeslize. Berlínský klub včera porazil Hoffenheim a čeká ho těžký dvojzápas s druholigovým týmem.

Tisk: Hubník je symbolem problémů Herthy

Český obránce Roman Hubník je zosobněním současných problémů bundesligové Herthy, které hrozí sestup do druhé ligy. Napsal to dnes německý regionální deník Potsdamer Neueste Nachrichten. Za hlavní důvod, proč se bundelsigovému nováčkovi nedaří v boji o záchranu, vidí v tom, že stejně jako Hubník dělá pod tlakem chyby.

Hubník má natržený vaz v kotníku, nebude hrát deset dní

Český obránce Roman Hubník z berlínské Herthy si v úterním bundesligovém zápase s Freiburgem natrhl vaz v kotníku a čeká ho asi desetidenní přestávka. Oznámil to dnes jeho klub, který se tak bude muset bez vytáhlého stopera obejít minimálně ve víkendovém utkání s Leverkusenem.

Bílek vyrazil za legionáři do Německa, líbil se mu výkon Poláka

Trenér české reprezentace Michal Bílek v sobotu sledoval bundesligový duel mezi berlínskou Herthou a Wolfsburgem (1:4) a viděl v akci tři krajánky. Nejvíc se mu líbil výkon hostujícího Jana Poláka, který podle kouče zůstává v hledáčku pro červnový evropský šampionát.

Hubníkovo zranění kotníku není vážné

Zranění kotníku obránce Romana Hubníka, kvůli kterému fotbalista Herthy nedohrál sobotní bundesligový zápas s Wolfsburgem, není vážné. Český reprezentant by měl bez potíží stihnout nejbližší utkání proti Mönchengladbachu o příštím víkendu.

Limberský v reprezentaci nahradí zraněného Hubníka

Obránce Plzně David Limberský nahradil v nominaci reprezentace před středečním přípravným utkáním v Irsku Romana Hubníka z Herthy. Ten musí první akci národního týmu v letošním kalendářním roce vynechat kvůli zranění nártu. ČTK o tom informoval tiskový mluvčí reprezentace Jaroslav Kolář.

Lepí se na mě teď trochu smůla, tvrdí obránce Herthy Hubník

Sportovně nepříliš vydařené období teď prožívá v Německu obránce berlínské Herthy a české reprezentace Roman Hubník. Jeho tým už nevyhrál v bundeslize pět zápasů v řadě a on sám přispěl k bodovým ztrátám v posledních dvou duelech.

Češi shodně přiznali, že na soupeře neměli

Češi měli po prohře se Španělskem jasno: na mistry světa a Evropy neměli, soupeř byl nad jejich možnosti a domácí tým jim výhru navíc usnadnil velkou pasivitou. Za stavu 0:2 si Španělé prý už jen kontrolovali výsledek a zasloužené vítězství.

Hubník doufá, že Španělé uvíznou v české taktické pasti

Obránce reprezentace Roman Hubník pevně doufá, že španělští mistři světa a Evropy uvíznou v taktické pasti, kterou na ně v pátečním zápase evropské kvalifikace český tým chystá. Hubník už v březnu v prvním vzájemném duelu na vlastní kůži okusil sílu soupeře v Granadě.

Hubník se zranil a možná nestihne start bundesligy

Český reprezentant Roman Hubník možná nestihne začátek bundesligové sezony. Šestadvacetiletý stoper nováčka Herthy BSC si v přípravě přivodil těžkou pohmožděninu pravého nártu. Jeho start v prvním kole nejvyšší německé soutěže proti Norimberku 6. srpna je tak nejistý.

Hubník zapomněl na kvalifikační jaro, proti Peru byl bezchybný

V jarních kvalifikačních zápasech se Španělskem a Lichtenštejnskem byl nejvíce kritizovaným českým fotbalistou, ale v dnešním duelu proti Peru se stoper Roman Hubník předvedl v bývalé jistotě. Jako by mu návrat do bundesligy s Herthou vlil do žil sebevědomí.

Hubníka a Herthu čeká po postupu do bundesligy týden oslav

Týden plný oslav čeká českého obránce Romana Hubníka a jeho spoluhráče z Herthy po vítězství v druhé německé lize, díky němuž se klub z hlavního města po roce vrací do bundesligy. Nevázané veselí odstartovali hráči včera na vyprodaném Olympijském stadionu po posledním zápase sezony s taktéž postupujícím Augsburgem.

Hubník má z postupových oslav Herthy doživotní zážitek

Rok starou noční můru ze sestupu Herthy Berlín do druhé ligy Roman Hubník definitivně zaplašil pondělními bouřlivými oslavami, které zvěstovaly návrat tradičního klubu mezi německou elitu. Hertha má tři kola před koncem jistotu, že už nebude sesazena z postupové pozice a český reprezentant si konečně mohl oddechnout: kdyby se Berlíňané z druhé ligy letos nedostali, klub mohl čelit velkým existenčním problémům.

Smutek reprezentantů mírnil pocit, že favorita donutili k maximu

Dělali jsme co jsme mohli a stejně to na skvělého soupeře nestačilo. Jedinou dobrou zprávou je, že jsme soupeře donutili k tomu, aby si sáhnul na dno svých sil. Takové byly bezprostřední reakce českých reprezentantů, když se hodinu po půlnoci smutně trousili z kabiny stadionu v Granadě.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele