Další články

Olomoucký obránce Hubník ve 37 letech ukončil kariéru

Bývalý český reprezentant Roman Hubník ukončil profesionální kariéru. Sedmatřicetiletý obránce naposledy působil v Olomouci, která o jeho rozhodnutí informovala na webových stránkách. Hubník získal tři mistrovské tituly s Plzní a jeden s pražskou Spartou.

Hubníka zahřála u srdce reakce plzeňských fanoušků, tleskali mu i po vyloučení

Olomoucký kapitán Roman Hubník měl po bezbrankové remíze na hřišti bývalého týmu Plzně ve 14. ligovém kole smíšené pocity. Sedmatřicetiletý obránce litoval svého vyloučení z 45. minuty, ale velkou radost mu udělalo srdečné přijetí od fanoušků Viktorie, kteří mu dokonce zatleskali i po červené kartě.

Hubník věří, že Sigma může na Spartě uhrát dobrý výsledek

S kapitánskou páskou povede hráče Sigmy do ligové premiéry tohoto ročníku na Spartě Roman Hubník. Veterán, který začíná 19. sezonu v nejvyšší české soutěži, věří, že Olomouc může na stadionu vicemistra uspět a bodovat.

Olomouc trénuje kvůli viru na Maltě bez Hubníka a dalších opor

Příprava Sigmy Olomouc na jarní boje v první lize se komplikuje hned od začátku. Tým trenéra Radoslava Látala odletěl dnes dopoledne z Brna na týdenní soustředění na Maltu bez sedmi hráčů základního kádru včetně kapitána Romana Hubníka. Důvodem absence šesti z nich byl pozitivní test na koronavirus, kterým se musel podrobit každý člen výpravy na ostrov ve Středozemním moři.

Kapitáni Slavie, Sparty a Liberce vyzvali Babiše, aby mohli hrát

Kapitáni všech tří českých zástupců v Evropské lize Slavie, Sparty a Liberce v otevřeném dopise požádali premiéra Andreje Babiše o to, aby se v Česku opět rozehrály profesionální soutěže a aby kluby směly plnohodnotně trénovat. Fotbal podle nich dodržuje jedny z nejpřísnějších opatření proti covidu-19 v zemi. Upozornili, že Česko je extrémně znevýhodněno v mezinárodních soutěžích, protože téměř ve všech ostatních státech světa se hraje.

Hubník vzkázal do Plzně, že ve vzájemném souboji nic nedá zadarmo

Po více než čtrnácti letech bude kapitán Olomouce Roman Hubník hrát ligové utkání proti Viktorii Plzeň. Souboj bude jedním z magnetů 6. kola první ligy, v níž mají oba týmy shodnou bilanci čtyř vítězství proti jediné porážce. Atraktivitu duelu zvyšuje fakt, že šestatřicetiletý obránce Hubník prožil právě na západě Čech nejhezčí část kariéry, než se v létě vrátil do Sigmy.

Hubník doufá, že improvizovaný tým zamotal kouči Šilhavému hlavu

Dočasný kapitán české reprezentace Roman Hubník šel do utkání se Skoty v Lize národů s vědomím, že se jedná pravděpodobně o jeho poslední start za národní tým. Prohra 1:2 ho s ohledem na průběh duelu hodně mrzela. Výkon mužstva ho však potěšil a věří, že hráči improvizovaného týmu zamotali kouči Jaroslavu Šilhavému hlavu.

Hubník: V téhle době není nic nemožné, neváhal jsem ani minutu

Přestože v roce 2016 po evropském šampionátu ukončil kariéru v národním týmu, po čtyřech letech se Roman Hubník nečekaně do české reprezentace vrátil vypomoci na jedno utkání. Šestatřicetiletý stoper povede v pondělním zápase Ligy národů v Olomouci proti Skotsku jako kapitán nově složený tým, který musel nahradit původní výběr, v němž se objevil koronavirus. Před 10 lety Hubník proti stejnému soupeři jedinou brankou zařídil domácí výhru v evropské kvalifikaci a teď by to rád na Hané zopakoval.

Pro Hubníka bylo nejdůležitější, že se mohl rozloučit na hřišti

Pro kapitána Plzně Romana Hubníka bylo poslední utkání v dresu Západočechů hodně emotivní. Šestatřicetiletého obránce, který se od příští sezony vrací do Olomouce, nejvíc potěšilo, že rozlučku s Viktorií mohl absolvovat na hřišti. Při domácí výhře 4:0 nad Libercem v pátém kole prvoligové nadstavby odehrál závěrečnou půlhodinu.

Obránce Hubník po sezoně skončí v Plzni a vrátí se do Olomouce

Kapitán Plzně Roman Hubník po sezoně opustí Viktorii a vrátí se do Olomouce. Šestatřicetiletý obránce se Sigmou podepsal dvouletou smlouvu. Oba kluby o tom informovaly na svých internetových stránkách.

Plzeňský kapitán Hubník už trénuje a měl by nastoupit za rezervu

Do sestavy Plzně by se brzy mohl vrátit kapitán Roman Hubník, který se zotavil ze zranění. Pětatřicetiletý lídr Viktorie se už zapojil do tréninku s týmem a o víkendu by měl nastoupit za třetiligovou rezervu.

Plzeňští si přáli Basilej, v postup ale věří i proti Olympiakosu

Hráči Plzně při dnešním losu 2. předkola Ligy mistrů nevyšlo přání dostat Basilej. Západočeši vyzvou Olympiakos Pireus, a přestože nejsou favoritem na postup, chtějí se pokusit řeckého soupeře zaskočit. Vzhledem k očekávanému bouřlivému prostředí při venkovní odvetě považují Západočeši za klíčový už úvodní domácí zápas.

Hubník: Pořád jsme ve hře o titul, dostali jsme Slavii pod tlak

Kapitán Roman Hubník si po vydřené výhře 2:1 v 28. ligovém kole nad Ostravou pochvaloval, že se plzeňští fotbalisté díky třem bodům udrželi reálně ve hře o titul. Obhájce trofeje vytvořil tlak na vedoucí Slavii, ke které se před nedělním derby se Spartou přiblížil na rozdíl čtyř bodů.

Hubník: Sparta chtěla víc, první dva góly jsme jí darovali

Kapitán Plzně Roman Hubník byl po debaklu 0:4 se Spartou zklamaný, že obhájci titulu domácím první dva góly darovali. Současně uznal, že Pražané byli ve šlágru 24. ligového kola lepší a od začátku si šli za výhrou.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele