Další články

Zlín získal po Fillovi další posilu z Baníku, přišel Hrubý

Zlín přivedl další posilu, do Fastavu míří z Baníku Ostrava zkušený střední záložník Robert Hrubý. Sedmadvacetiletý hráč je po příchodu Martina Filla rovněž z ostravského celku druhou novou tváří v týmu. Klub to oznámil na svém webu.

Kádr Jablonce posílili záložníci Pilař a Hrubý

Jablonečtí fotbalisté získali dvě posily do zálohy. Bývalý reprezentant Václav Pilař do čtvrtého celku uplynulé prvoligové sezony zamířil po vypršení smlouvy v Olomouci, Robert Hrubý přišel z Ostravy na roční hostování s opcí.

Záložník Jánoš bude Ostravě scházet tři až čtyři týdny

Ostravští budou zhruba měsíc postrádat zraněného záložníka Adama Jánoše. Sedmadvacetiletý středopolař si v pondělním utkání proti Jablonci vykloubil rameno a podle prvních odhadů bude scházet tři až čtyři týdny.

Hrubý den po postupovém gólu prodloužil smlouvu v Baníku

Den po postupovém gólu do finále poháru podepsal záložník Robert Hrubý s Baníkem dlouhodobou smlouvu. Ofenzivní hráč, který za dva dny oslaví 25. narozeniny, se ostravskému klubu upsal do 31. prosince 2022.

Je mi jedno, s kým budeme hrát ve finále, řekl Hrubý

Ostravský záložník Robert Hrubý rozhodl jediným gólem pohárové semifinále s Bohemians 1905. Díky jeho tečované střele si fotbalisté Baníku po třinácti letech zahrají ve finále domácí pohárové soutěže.

Hrubý nechce dělat Baníku Ostrava v reprezentaci ostudu

Záložník Robert Hrubý odletěl s českou reprezentací do Kataru s cílem říci si o další pozvánky a také neudělat ostudu spoluhráčům z Baníku Ostrava. Ti se s ním rozloučili v žertovné náladě, na jeho adresu vtipkoval i kapitán a bývalý reprezentant Milan Baroš.

Hrubého nominace překvapila, ani nevěděl, že se dnes oznamuje

Záložníka Baníku Ostrava Roberta Hrubého premiérová pozvánka do české reprezentace hodně překvapila. Třiadvacetiletý středopolař prý ani nevěděl, že dnes trenér národního mužstva Karel Jarolím zveřejní nominaci pro listopadový přípravný turnaj v Kataru.

Hrubý a Linhart nahradí v jednadvacítce Ševčíka s Chorým

Trenér reprezentace do 21 let Vítězslav Lavička musel udělat další dvě změny v nominaci na přípravná utkání se Slovenskem a v Polsku. Ze zdravotních důvodů na dnešní sraz nemohli dorazit liberecký Petr Ševčík a olomoucký Tomáš Chorý, které nahradí Robert Hrubý z Ostravy a Zdeněk Linhart z Příbrami. Informoval o tom tiskový mluvčí týmu Jaroslav Kolář.

Hrubý přestoupil ze Slavie do Baníku Ostrava

Záložník Robert Hrubý přestoupil z pražské Slavie do druholigového Baníku Ostrava. Mládežnický reprezentant na podzim působil na hostování v Teplicích, ale rozhodl se vrátit do Baníku, kde hrál už na jaře. Podepsal smlouvu na tři a půl roku.

Hrubý posunul Ostravu dvěma góly na úroveň Lázní Bohdaneč

Dva góly Roberta Hrubého rozhodly o sobotním vítězství Ostravy nad Slováckem 2:1. Sestupu Baníku do druhé ligy už sotva zabrání, ale svěřenci trenéra Vlastimila Petržely se třetí výhrou v sezoně dotáhli na úroveň negativního bodového rekordu Lázní Bohdaneč v samostatné české soutěži (11 b.). Pokud v závěrečných šesti kolech získají alespoň bod, nevstoupí do historie jako absolutně nejslabší tým sezony.

Do nominace české "21" se nevešli Polom, Hrubý, Vávra a Holeš

Do konečné nominace české reprezentace do 21 let na domácí mistrovství Evropy se nevešli stoper Dukly Roman Polom, záložník Slavie Robert Hrubý, brněnský útočník Stanislav Vávra a bek Tomáš Holeš z Hradce Králové.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele