Záložník Hrubý je druhou letní posilou Bohemians 1905

19.06.2023, 16:10
Aktuality

Druhou letní posilou pražských Bohemians 1905 je Robert Hrubý. Devětadvacetiletý záložník po vypršení kontraktu ve Zlíně podepsal se čtvrtým celkem uplynulé ligové sezony tříletou smlouvu. "Klokani" o tom informovali na svém webu.

"Na konci sezony mě kontaktoval můj manažer a sdělil mi, že Bohemka o mě má zájem. Tehdy jsme se Zlínem do posledního zápasu hráli o záchranu, takže jsem to chtěl řešit až po sezoně. Po posledním utkání se to začalo řešit a musím říct, že jednání byla dost rychlá. Během týdne se všechno uskutečnilo a jsem rád, že to celé dobře dopadlo," řekl Hrubý.

Zájem o něj mělo více týmů. "Bohemka mi ale od začátku dávala největší smysl. Bydlíme kousek od Prahy a narodilo se nám druhé dítě. Poslední dobou jsem se pohyboval hlavně mimo Čechy. V minulé sezoně skončila Bohemka na čtvrtém místě a zajistila si účast v pohárech. Od začátku jsem cítil, že jít do Bohemky je to správné rozhodnutí," uvedl Hrubý.

Někdejší hráč Slavie, Ostravy, Teplic či Jablonce odehrál v první lize 232 zápasů, v nichž vstřelil 23 branek. Před týdnem posílil vršovický celek jako volný hráč po konci smlouvy v Plzni levý obránce nebo stoper Matěj Hybš.

Svěřenci trenéra Jaroslava Veselého dnes kondičními testy na FTVS zahájili letní přípravu. Nechybí při ní ani záložník Michal Beran, který od minulého února hostoval v Bohemians ze Slavie. S "Klokany" má povolení trénovat, jeho budoucnost se bude řešit. Naopak záložník Michal Vrána dostal svolení k tréninku s druholigovou brněnskou Zbrojovkou.

Ve středu se Pražané dozvědí soupeře pro 2. předkolo Evropské konferenční ligy. Bohemians se představí v pohárové Evropě po 36 letech.

Autor: ČTK

Komentáře (41)

Přidat komentář
Pablos

Ty teda posilujou na poháry

Reagovat
PISTOLERO

Náhodou zdarma, super posila

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
Bohemak12

Já tě na jednu stranu chápu, ale zase ber v potaz, že i když jsme postoupili do pohárů, tak pořád jsme na tom rozpočtově stejně jako předtím Ani jsem nečekal, že do toho teď nalijeme nějaký extra prachy, protože je nemáme. Pořád se to u nás dělá skoro na koleni a vlastně o to víc si toho úspěchu vážím. Důležitý je, že skoro celý ten kádr je náš. Přišel Hrubý a Hybš na přestup. Dřív by to byla nějaká hostovačka. Co je průser, tak to je odchod Drchala. Ten bude chybět. A vlastně jen Beran je na hostování. Ale pořád máme celkem slušné hráče na ligu jako Hůlka,Jánoš,Kovařík,Prekop,Matoušek, Puškáč,Köstl,Petrák,Hála,Hybš,Hrubý a nikdo z nich není na hostovačce. Do budoucna by mohl být dobrý Kadlec,Novák a nebo Osmančík (vloni ve FNL 11+4) Zeman ( nej střelec ČFL té naší skupiny 22 branek). Ale když to řeknu hloupě, tak na lepší posily jsme si zatím ještě nevydělali. Snad ten kádr nějak stabilizujeme, aby jsme se pořád motali kolem toho 6 místa.

Reagovat
Pablos

Já zase chápu tebe neboj Já prostě chci, abyste se prokopali až do skupiny a jestli se kvůli tomu zadlužíte na 100let dopředu mi je fuk, když to nadnesu Ale jinak samozřejmě, že to je nesmysl takhle uvažovat jako klub, s vaším koef. je prakticky nemožné se asi dostat až do skupiny, takže nač investovat, když přebytky nejsou.

Reagovat
Bohemak12

Copak to já bych chtěl taky Nejsme bohužel v pozici Zlína, který ty prachy za skupinu měl hned jasný a mohl nakupovat a kam to dovedli se můžeme podívat dnes A jít cestou Plzně a spoléhat na zázrak, že se dostaneme do skupiny asi taky moc nejde Ale zase nechci, aby jsme vypadli hned 2.předkole to by mě sralo. Takže snad dostaneme někoho hratelného.

Reagovat
Pablos

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Sigma Olomouc

Pěkně řečeno, jste sympatický tým.

Reagovat
kilobyte

Jsem myslel, že už s ním počítáte někam do kanclu a on jde ke "konkurenci".

Reagovat
Coutinho10

Jo, to se počítá i teď, ale otázka, co se třeba během toho jednoho roku stane

Reagovat
Pablos

nic.. párkrát si zaskanduje ,,pražský mrdky" a pak ho máte zpět

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
kilobyte

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
db18

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Kaspar

Traoré pak jednal na severu Čech s Libercem a Jabloncem, který o něj hodně stál. Rýsovala se dohoda, pak ale přišel zádrhel. V čem byl problém? Pelta dluží klubu z Edenu podle informací Sport.cz vyšší jednotky milionů korun. A Slavia s ním má momentálně vztah nastavený tak, že cokoliv od ní Pelta chce, musí zaplatit předem.

Reagovat
Coutinho10

četl jsem, zajímavý takže jinak by asi do Plzně nešel, kdyby to bylo s Jabloncem ok

Reagovat
Greny

No zajímavý... Pokud je to pravda tak by Jablonec neměl dostat licenci ne.?

Reagovat
kilobyte

Pokud se nějak domluvili, což je dost pravděpodobný, tak by to neměl být problém. Slavia měla nedávno stejné problémy.

Reagovat
smazaný uživatel

To pro změnu dlužila Slavia Peltovi

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
pingla

tyvole, jediný pořádný záložník (teda spolu se Slončíkem) a jde zadarmo do Bohemky s kým tu ligu chceme hrát fakt netuším, tohle smrdí slušným průserem a to je začátek ligy za 5 týdnů

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
romeo351

Karviná

Reagovat
Sigma Olomouc

Zlínu jsem sestup přál už teď, 23/24 se mi to splní.

Reagovat
Pablos

Jdou tomu naproti

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
AjaxFans

Reagovat
ondrasch77

To já už řadu let po sobě

Reagovat
Sigma Olomouc

Reagovat
duhová víla

Neboj, brzy se dočkáš FNL, a budeš to mít blízko na stadion

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
duhová víla

Anebo se ti splní 3. sestup Sigmy 2014, 2016, 2024

Reagovat
Sigma Olomouc

Možná, nikdy nevíš

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele