Z reprezentace vypadli Řezník a Hušbauer, tým doplní čtyři hráči

Z kádru české reprezentace pro nadcházející zápasy Ligy národů na Slovensku a na Ukrajině vypadli zranění obránce Radim Řezník a středopolař Josef Hušbauer. Nový kouč národního týmu Jaroslav Šilhavý na dnešním srazu v Praze místo nich povolal Vladimíra Coufala s Michalem Trávníkem a dodatečně nominoval záložníka Lukáše Masopusta se stoperem Ondřejem Kúdelou.

AS Řím je jinde než my, řekl Řezník po debaklu 0:5 v Lize mistrů

Podle plzeňského obránce Radima Řezníka hráči AS Řím výhrou 5:0 ve skupině Ligy mistrů dokázali, že jsou jinde než čeští šampioni. Devětadvacetiletý fotbalista ocenil sílu italského týmu i autora hattricku Edina Džeka.

Řezník i přes přetlak na pravé straně doufá v šanci

Už jen za nominaci do reprezentace je plzeňský obránce Radim Řezník rád, jelikož si je vědom, že na jeho postu pravého beka je v národním týmu největší konkurence. Věří ale, že v pondělním utkání s Ruskem dostane šanci připsat si druhý reprezentační start, první po čtyřech letech.

Zápas blbec, řekl plzeňský Řezník po debaklu na Slavii

Plzeňský obránce Radim Řezník označil dnešní ligový šlágr na Slavii po porážce 0:4 jako zápas blbec a litoval, že se od začátku vyvíjel proti Viktorii. K dvěma pokutovým kopům pro domácí v krátkém sledu se příliš vyjadřovat nechtěl, i když na druhou penaltu a vyloučení kapitána Romana Hubníka měl se spoluhráči odlišný názor než rozhodčí Petr Ardeleanu.

Plzeň prodloužila smlouvy s osmi hráči včetně kapitána Hubníka

Vedení Plzně prodloužilo smlouvy s osmi oporami najednou. Kapitán Roman Hubník se upsal do roku 2020, brankáři Matúš Kozáčik a Aleš Hruška spolu s Patrikem Hrošovským, Martinem Zemanem a Tomášem Hořavou do roku 2021 a Lukáš Hejda s Radimem Řezníkem podepsali nové kontrakty až do roku 2022.

Pochyby o titulu jsme za celé jaro neměli, přiznal Řezník

Přestože fotbalisté Plzně během nepovedeného jara hazardovali s mistrovským titulem, podle obránce Radima Řezníka ve druhé části sezony ani na okamžik nezapochybovali, že by první místo v ligové tabulce ztratili. Definitivní jistotu Viktorii dala domácí výhra 2:1 nad Teplicemi.

Řezník odčinil teč snižujícím gólem a dál věří v zisk titulu

Obránce Radim Řezník se nejprve smolnou tečí centru od Srdjana Plavšiče podepsal pod inkasovaný gól na 0:2, poté ale své zaváhání odčinil a snižující trefou ve 30. minutě nastartoval plzeňské hráče k remíze 2:2 se Spartou. Devětadvacetiletý zadák je přesvědčen, že pokud Západočeši budou hrát jako většinu dnešního šlágru, titul jim neunikne, přestože před druhou Slavií mají už jen pětibodový náskok.

Ještě to není ztracené, věří po porážce v Lisabonu plzeňský Řezník

Přestože fotbalisté Plzně v úvodním osmifinále Evropské ligy prohráli v Lisabonu s favorizovaným Sportingem 0:2, obránce Radim Řezník ještě nepovažuje dvojzápas za ztracený. Věří, že Viktoria v domácí odvetě o historický postup do čtvrtfinále ještě zabojuje.

Hrošovský s Řezníkem si přáli za soupeře právě Sporting

Plzeňské hráči přivítali s radostí, že se v osmifinále Evropské ligy potkají se Sportingem Lisabon. Potěšilo je, že narazí na atraktivního soupeře a zároveň se vyhnou nepříjemné zimní cestě do Ruska. Patrik Hrošovský s Radimem Řezníkem si dokonce ze všech 15 možných soupeřů přáli právě Sporting.

Řezník gólem v Bělehradu oslavil narození dcery i jubilejní zápas

Obránce Radim Řezník gólem na hřišti Partizanu Bělehrad zařídil plzeňským fotbalistům cennou remízu 1:1. Ve čtvrtečním úvodním zápase druhého kola Evropské ligy tak stylově oslavil narození dcery i své jubilejní 50. pohárové utkání.

Máme super kádr, který má vnitřní sílu, řekl obránce Plzně Řezník

Obránce Plzně Radim Řezník se v duelu se Slováckem zapsal po třech letech čekání do listiny střelců. Hodně zajímavým druhým gólem pomohl lídru tabulky k výhře 4:1, která znamenala současně vyrovnání vlastního plzeňského rekordu v počtu šestnácti zápasů za sebou s plným bodovým ziskem.

Řezníkův návrat do reprezentace nakonec zhatilo zranění

Plzeňský obránce Radim Řezník moc nepočítal s tím, že by se ještě mohl vrátit do reprezentace, za kterou i kvůli vážnému zranění kolena nastoupil pouze v září 2014 v přípravě s USA. Osmadvacetiletý fotbalista figuroval v původní nominaci trenéra Karla Jarolíma na přípravný turnaj v Kataru, kvůli zdravotním potížím jej ale český kouč musel po dnešním srazu týmu v Praze z mužstva na poslední chvíli vyřadit.

Řezník: Pokud chceme pomýšlet na postup, musíme Lugano porazit

Podle obránce Radima Řezníka musejí plzeňští fotbalisté ve čtvrtek v Evropské lize porazit Lugano, pokud chtějí postoupit za skupiny. Osmadvacetiletý bek chce doma napravit nečekanou porážku 2:3 ze Švýcarska, ale očekává opět těžkého soupeře.

Řezník: S Giurgiu jsme neměli štěstí, v EL budeme dál bojovat

Podle obránce Radima Řezníka plzeňským hráčům v utkání Evropské ligy na hřišti Giurgiu chybělo i trochu štěstí a remízu 1:1 považoval za ztrátu. Se spoluhráči ještě chce zabojovat o postup ze skupiny, byť je český mistr už v hodně složité pozici.

Řezník nastoupil v lize v základní sestavě po více než roce a půl

Po téměř čtyřech měsících nastoupil obránce Radim Řezník v soutěžním zápase v základní sestavě Viktorie Plzeň. V lize dokonce dostal příležitost v zahajovací jedenáctce poprvé od listopadu 2014, po překvapivé remíze 1:1 s pražskými Bohemians 1905 ale nemohl být úplně spokojen.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele