Řezník odčinil teč snižujícím gólem a dál věří v zisk titulu

15.04.2018, 23:02
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (29)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Pokud budete hrát 90 tak jako dnešních 90 minut, na titul můžete pomalu zapomenout. Zápas se nehraje jen těch dobrých 70 minut.

Reagovat
Bucky

Kdyby ještě dobrých 70. Vzhledem k pozici a kecům fanoušků by si člověk myslel, že nás přejedou aspoň 5:0. O převaze se dalo mluvit jen mezi góly na 2:0 a na 2:2, kde se Sparta opět nepochopitelně stáhla a nechala Plzeň hrát. Kdybychom nebyli tak štědří, moc by toho nepředvedla. Stačila trocha pressingu a přišla totální bezmoc.

Reagovat
smazaný uživatel

zajímalo by mě kde jsi ty kecy fanoušků viděl..

Reagovat
Bucky

Tady to zrovna není tak hrozné, tady mají plzeňští fanoušci plno řečí jen u zápasů jiných týmů, u vlastních jsou celkem sebekritičtí (ačkoliv asi méně, než by měli být). Ale když jsem sledoval online zápas proti Bohemce a s každým dalším gólem Bohemky se jen dokola objevovalo "nezasloužené" a "Bohemka má akorát štěstí" nebo "Spadne jim tam všechno" a po každém vstřeleném gólu honosení se řečmi jako "krásně, zaslouženě" apod. Tam ta sebereflexe totálně chyběla.

Reagovat
Frick

Řezník je dobrej - Pan Au, Linka bezpečí atp.

Reagovat
Drumassacre

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HalaMadrid_Flx

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
smazaný uživatel

pro ligu je to pecka...když to bylo o nějakých 15bodů a já jsem říkal, že Plzeň bude ztrácet, tak jsem tu byl za blázna, že takový náskok se nedá prohospodařit....upřímně, že Plzeň ztratí tolik bodů jako do teď, jsem ani já sám nečekal...bohužel Slávka se trápí taky, takže drží Plzeň ještě stále slušný náskok 5 bodů....ale jsem rád, že to bude mít náboj až do konce...titul, i o poháry a sestup...

Reagovat
smazaný uživatel

Takže jsi to čekal, ale vlastně nečekal Slávka hraje houno, ale má 16 bodů z 21 možných, to mi nepřijde jako nehorázné ztrácení

Reagovat
dave30

Nechci být hnidopich, ale není to na jaře 16 z 24?

Reagovat
smazaný uživatel

Je to tak...dobre jsi doplnil, diky

Reagovat
smazaný uživatel

8 zápasů 5-1-2 nepřijde mi to tak tragické. Hlavně vzhledem k jejich výkonech na hřišti a v porovnání s konkurencí

Reagovat
dave30

Jj, jde o to, že ostatní ztrácí ještě víc (kromě Jablonce)...

Reagovat
smazaný uživatel

Však o tom mluvím. Tady všichni říkají, že se Slávka trápí. 5-1-2 mi nepřijde výsledkově jako takové trápení. Jasně mohli mít 8-0-0 ale u nás je tohle docela běžné. Vždyť před rokem Slávka udělala titul když z 30 zápasů 10 nevyhrála...

Reagovat
smazaný uživatel

no trápí se herně, většinou se na ten nákopový fotbal nedá dívat, úplně to samé jak za Šilhavého

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo, já jsem to někde výše psal, že herně nic moc, ale ty body dělají slušné. Formu mají hned po nás nejlepší v lize. To nakopávání je hnus. Trpiš měl udělat pořádný řez a hodit Škodu na lavičku nebo hrát na dva útočníky. Takhle se to prostě nezmění. Ty hráči to mají zažité a jemu to stejně za obranu nebo 1 na 1 moc dát nejde, tak se musí nakopávat

Reagovat
ratusek

taky nevím na co si Slávisti stěžují mají momentálně největší možnost titulu pokud si to sami neposerou

Reagovat
Bakary3

Kdyz Slavia hrala slusne, tak si furt rejpal, ze intergalaktickej fotbal a nrvim co.

Ted, kdyz je to ultratragicky, tak nevis, na co si slavisti stezuji, to je zvlastni

Jak je videt, tak Slavii proste nesledujes

Reagovat
ratusek

Tak k totálnímu fotbalu to má hodně daleko i z hlediska hráčského materiálu.

Co se týče výsledků, chceš raději hrát hezky nebo mít titul? Já vím že oboje ale to mít nemůžeš. Koneckoncu i loni se ztráceli uplně stejně jako letošní jaro i s tím intergalaktickým fotbalem a titul díky nemohoucnosti Plzně nakonec byl a letos to může být stejné a asi i bude. Loni ste celkem taky hráli nechci říct sračku, ale nad výkonama ste jásali jen vy.

Reagovat
Bakary3

Uprinne bych radeji lepsi fotbal a druhy, treti misto, no a, ale s kvalitnim fotbalem prijdou vysledky, jen u nas se to dela obracene.

Rad vzpominam na Slavii s Pitakem, Skacelem, Vachouskem, Adautem..., vysledky nebyly takovy, ale fotbal sleduju rad a to byla radost.

Jinak nesouhlasim, lonskou sezonu prestali zvladat ten vypjatej konec, jinak ten fotbal byl vic nez dobrej a kolikrat ke konci umeli udelat silrnej tlak- ze to treba v novinach zvelici a velebi ten vykon vic nez si zaslouzi, to je jina vec.

Reagovat
ratusek

Tak to máte i letos že umíte udělat drtivý tlak ke konci. Zkrátka já v tom vidím podobnost jako letos a loni. A oboje pro vás dopadne dobře a v září budeš slintat až přijede Real

Reagovat
Bakary3

kdyz uz hrajou takovou tuzku, tak bych se nezlobil, kdyby to dopadlo takhle, ale nevim nevim

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

O co se snazis? ...neumis cist?

1) necekal jsem, ze Plzen ztrati tolik bodu za 8 kol

2) nečekal jsem, že Slavka bude ztracet tolik pod Trpisovskym, a ta hra zklamani pro me take

To je uplne proste si myslim. ...

Reagovat
Kostomlat

Vrba je strašnej exot

Reagovat
luismiksak

No a po sezóně Vrba radši zase plachne k repre ??

Reagovat
Civers

Teď už leda jen ke Slovenský

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele