Aubamayenga už k nám Arsenal posílat nebude, říká kouč Gabonu

Kapitán Arsenalu Pierre-Emerick Aubameyang nebude podle trenéra gabonské reprezentace Patrice Neveua národnímu týmu delší dobu k dispozici. Francouzský kouč to uvedl po situaci z počátku týdne, kdy hvězdný útočník musel se spoluhráči i realizačním týmem strávit celou noc před utkáním kvalifikace na africký šampionát v Gambii v letištní hale v Banjulu. Gabonský tým tam čekal na opožděné výsledky testů na koronavirus.

Aubameyang podepsal novou smlouvu s Arsenalem

Pierre-Emerick Aubameyang se dohodl s londýnským Arsenalem na nové smlouvě. Klubu se upsal na další tři roky. Jednatřicetiletému střelci z Gabonu měl dosavadní kontrakt vypršet po této sezoně.

Snad nám to pomůže Aubameyanga udržet, řekl Arteta po postupu

Manažer Arsenalu Mikel Arteta doufá, že postup do finále Anglického poháru po vítězství 2:0 nad Manchesterem City pomůže přesvědčit kanonýra Pierra-Emericka Aubameyanga, aby v klubu zůstal. Gabonský reprezentant dal oba góly v sobotním zápase s obhájcem trofeje a s 25 brankami ve všech soutěžních utkáních je nejlepším střelcem týmu v sezoně.

Pryč z Arsenalu, radí Aubameyangovi šéf gabonského fotbalu

Odejít z Arsenalu radí útočníkovi Pierru-Emericku Aubameyangovi šéf gabonské fotbalové asociace Pierre Alain Mounguengui. Jinak se třicetiletý reprezentant podle něj trofejí nedočká. Aubameyangovi končí v létě v londýnském klubu smlouva.

Aubameyang se z Arsenalu nechystá. Na sto procent zůstávám, říká

Mikel Arteta byl nedávno jmenován novým manažerem Arsenalu a ve druhé polovině sezony se bude moci spoléhat na služby svého nejlepšího střelce. Na Emirates Stadium hodlá pokračovat Pierre-Emerick Aubameyang, gabonský kanonýr to v reakci na spekulace médií řekl po včerejší výhře 2:0 nad Manchesterem United...

Aubameyang se ohradil proti slovům šéfa Dortmundu Watzkeho a nazval ho klaunem

Útočník Arsenalu Pierre-Emmerick Aubameyang označil Hanse-Joachima Watzkeho, šéfa Borussie Dortmund, svého předchozího zaměstnavatele, za klauna. Reagoval tak na Watzkeho výroky o tom, že do Anglie odešel za gabonský forvard za penězi.

Salah obhájil prvenství v anketě o nejlepšího afrického fotbalistu roku

Nejlepším africkým fotbalistou za rok 2018 byl v anketě pořádané tamní konfederací zvolen Egypťan Mohamed Salah. Útočník Liverpoolu navázal na svůj triumf z roku 2017, za sebou tentokráte nechal jiné dva hráče působící v anglické Premier League...

O hráče Afriky opět usilují Salah, Mané a Aubameyang

Finalisty ankety o nejlepšího hráče Afriky jsou stejně jako před rokem liverpoolští spoluhráči Muhammad Salah a Sadio Mané spolu s útočníkem Arsenalu Pierrem-Emerickem Aubameyangem. Loni vyhrál Egypťan Salah před Senegalcem Maném a Gaboncem Aubameyangem.

Aubameyangův otec reprezentaci Gabonu trénovat nebude

Útočník Pierre-Emerick Aubameyang popřel, že by měl jeho otec převzít domácí reprezentační výběr. Zároveň obvinil vedení tamního svazu, které zprávu o angažování Pierra-Francoise Aubameho Eyanga ve středu zveřejnilo, z amatérismu a diletantismu.

Arsenal se dohodl s Dortmundem a Aubameyang se stěhuje do Londýna

Nejdelší sága zimního přestupového období je definitivně u konce. Pierre-Emerick Aubameyang přestoupil z Dortmundu do Arsenalu za více než 63 milionů eur, což je nový přestupový rekord Gunners. Detaily kontraktu ani jedna ze stran nezveřejnila...

Aubameyang je podle BBC blízko přestupu do Arsenalu

Gabonský fotbalista Pierre-Emerick Aubameyang je podle informací BBC blízko přestupu z Dortmundu do Arsenalu. Londýnský klub by měl za osmadvacetiletého útočníka zaplatit okolo 60 milionů liber (asi 1,7 miliardy korun).

Aubameyang se vrátil do sestavy BVB, přestup se zatím neblíží

Pierre-Emerick Aubameyang se dnes po dvou vynechaných ligových kolech vrátil do základní sestavy Borussie Dortmund a při remíze 2:2 s Freiburgem si odbyl celých 90 minut. Ty by stále mohly být jeho posledními v dresu BVB, Arsenal nicméně bude muset dle dnešních slov sportovního ředitele Zorca přitlačit...

Watzke: Dostali jsme nabídku za Aubameyanga

Pierre-Emerick Aubameyang je spojován s odchodem z Dortmundu do Arsenalu, který nyní učinil první oficiální nabídku. To potvrdil generální ředitel Hans-Joachim Watzke...

Dortmund vyřadil Aubameyanga z týmu pro zápas s Herthou

Borussia Dortmund přiživila spekulace o blížícím se odchodu útočníka Pierre-Emericka Aubameyanga do Arsenalu. Podle deníku Bild totiž gabonský fotbalista, který byl už minulý týden vyřazen z týmu, není v nominaci na páteční utkání s Herthou Berlín.

Aubameyang zapomněl na týmovou poradu a dnes nehrál

Hráči Dortmundu bez suspendovaného útočníka Pierra-Emericka Aubameyanga pouze remizovali v 18. kole německé ligy 0:0 s Wolfsburgem. Zůstali na čtvrtém místě tabulky s dvoubodovou ztrátou na druhé Lipsko a mankem jednoho bodu na třetí Schalke.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele