Dortmund vyřadil Aubameyanga z týmu pro zápas s Herthou

18.01.2018, 20:58
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (128)

Přidat komentář
Kincl

To ho jako nechce PSG, City, Barca nebo Real? tito top 4 giganti by ho brali tak proč by šel o level níž do Arsenalu, Live, United nebo jinam prostě to je hovadina ne? zas nejmladší už není, v Arsenalu se zabije jak Laca

Reagovat
smazaný uživatel

PSG na co, když jim to šlape jako hodinky, to samé City, ti se vykašlali i na Alexise. Barca ted dala palbu za Coutse a Real očividně zájem nemá

Reagovat
smazaný uživatel

Dyt je problemovej, kdo by si chtel rozesrat kabinu, i kdyz je to top hrac...

Reagovat
Dufan

mě by momentálně dával smysl jenom Real

Reagovat
vladino10

Reagovat
Azazelo RD

Tam už to rozesrat víc nejde, tak by zapadl.

Reagovat
Dufan

problémovej je, to je jasný, ale momentálně by mohl pro Real představovat to nutný probrání jejich efektivity...u ostatních zmíněných celků to klape rozhodně líp. U Realu je potřeba udělat už zásadnější řezy, aby se probrali z letargie.....a u Auby je to poslední krok k úplné špičce top klubů, takže by mohl bejt chvilku v klidu, jako od začátku v BVB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Zidane žádné posily nepotřebuje, je spokojen se současným kádrem.

Reagovat
Dufan

Ale s formou jeho hráčů už asi tolik ne.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi ano, když staví pořád tu stejnou sestavu. Stejná sestava na ligu a druhá stejná sestava na pohár. Prostě ty hráče nepromíchá, furt ty stejné dvě jedenáctky.

Reagovat
Dufan

Aha. Takovej fm style. Na pohár lavičku a mladý. Já osobně dlouho Real hrát neviděl. Co tak slyším nebo přečtu, se mi zdá, že jsou všichni tak nějak bez formy a nezachraňuje to ani CR. Někteří pořád zranění ( Bale) a možná i tohle rotování celou sestavou. Podle mě by to chtělo trošku oživit kádr. Možná udělat u silný řezy. Aby se to trošku probralo. Ale jen můj dojem. Co myslíš?

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě s tebou souhlasím. Je potřeba přivést útočníka č. 1 a krajního záložníka (křídlo). A vyhodit Benzemu s Mayoralem. A také po posledních zápasech by měl odejít i Ceballos, který totálně vyhořel a dost možná i M. Llorente, kterému se také nedaří.

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
Rich

Tak PSG má Neymara, Cavanniho a Mbappého. Podle mě jestli utratí nějaký peníze, tak až v létě a to právě a muže číslo tři. City má dost nadupaný tým, ti ho nepotřebují. Barca podle mě bude spíše shánět někoho mladší. Real ten se bude snažit jako vždy o Lewandovského a nebo zainvestují do Icardiho.

To jeho chování je hrozný, chová se, jak malé dítě, ne jako spratek. V tuhle chvíli bych radil Dortmundu ať ho prodají, ale ať nepřijímají Girouda, to je tragéd. To snad radši, ať nechají na hrotu Isaka nebo ať přivedou Smolova.

Reagovat
Uwe háže buly

Dva sověty bych do týmu nebral.

Reagovat
Frantszek

Lewa do Realu a Auba k vám. To by se ti líbilo. Viď? Přiznej to, nenažranče tady děláš zagorku...jakej je to spratek.A Isaka na hrot jak o number 1

Reagovat
Rich

Upřímně já mám radši styl hry Lewandowského než Auby. Já jsem ho nikdy moc nemusela zagorku nedělám, nemusím. Doufám, že Lewa zůstane. Jinak jsi fanoušek Dortmundu, co si myslíš o Giroudovi jako částečná kompenzace?

Reagovat
Frantszek

Za mě rozhodně ne, tedy rozhodně ne jako č.1. Myslím si že do stylu, jakým Dortmund hraje, se Giroud nehodí . Sice má jakous takous techniku, střelu a hlavu, ale do rychlosti moc není a kombinačně mě taky nikdy neoslnil. Když Arsenal potřeboval vytrhnout trn z paty a hrát na centry, nebo na někoho, kdo si pokryje balon, tak pro Arsenal OK.K tomuhle, kdyby se chtěl Dortumnd uchýlit jako plán B, C tak možnáááá.. Pokud už ale nějakého hroťáka, tak který zapadá do systému. Ne někoho, komu se bude muset přizpůsobovat hra. To už by musel být fakt někdo hodně dobrej. Což se vší úctou Giroud není.

Reagovat
Rich

Taky si myslím, že Giroud se nehodí do Dortmundu. Podle mě, když Dortmund nevezme Girouda, tak se pokusí v zimním přestupovém kole o Smolova. Vůbec ho neznám, ale kdyby přece měl přijít, tak snad bude lepší než Giroud a Yarmolenko.

Reagovat
Frantszek

Yarmolenko zklamal a proto jsem také moc chtěl, aby se Henrik vrátil z United, když byla možnost a spekulace o jeho odchodu. Škoda.

Reagovat
Rich

Yarmolenko byl a je omyl, minulý zápas to jasně dokázal. Tak spekulace jsou stále na místě, jelikož ho Mourinho nevyužívá, tak by se mohl vrátit do klubu, který si ho cenil.

Jsem si toho všiml, že pokaždé, když nějaký hráč odejde do Anglie, tak po roce jde zase jinam (není to pravidlem v některých případů). Anglické kluby vykupují hráče z celé Evropy, utratí majlant peněz a nakonec stejně je jim to k ničemu, přijde PSG, Bayern, Real, Barca nebo Juve a kde jsou? Končí ve většině případů.

Reagovat
Frantszek

Pokud se za zbytek těch peněz přivede nějakej zázrak, co by hned hrál podobně jak Auba a hned základ, tak by to tedy šlo :) Takhle to bylo asi jednodušší říct :) Ale to by scouti museli předvést něco ohromného.

Reagovat
exot12

Jasné, všetci chcú problémového hráča!

Reagovat
avicii

Chcel by som ho knam aj ked teda Arsenal... Predal by som Studge, Ingsa, Origiho a kupil jeho

Reagovat
Uwe háže buly

Dobrý přístup Zorca, jestli to dodrží. Dortmund by neměl prodávat do horších týmů, jestli si chce udržet nedávno získané renomé. Nebo ať si Arsenal připlatí.

Reagovat
exot12

Čo je to za dementnú úvahu? Ty si myslíš, že BVB sa stará kam ho predajú? Teda až na Bayern

Reagovat
smazaný uživatel

Welcome

Reagovat
LAM

Jaká by měla bejt jeho cena?

Nezdá se mě,že by ho měl dát Dortmund nějak levno.

Reagovat
smazaný uživatel

60-70m liber, zítra se o tom bude jednat mezi kluby, hráč už s Arsenalem domluvený je

Reagovat
LAM

V dnešní době kdy je už normální přestup za 100mega se mě to nezdá.Navíc Arsenal někoho přivést musí.Dle mě se to bude pohybovat někde okolo 100mega eur.

Reagovat
SpecialOne

Nebude, je mu 28. Ano, ideální věk a 3-4 top sezóny v klidu, ale přeci jen musí být rozdíl.

Reagovat
LAM

Je pravda že jeho hlavní síla je v rychlosti a tu teď začne pomalu ztrácet.

Reagovat
smazaný uživatel

Auba by tu hodnotu kolem sta měl, kdyby to nebyl právě on.. Jeho výstřednost, ta negativní především, je to, co mu tu cenu srazí brutálně dolů.. On je BVB nespokojený a už od léta je duchem jinde, byť góly dává jak na běžícím páse.. Myslím si, že Arsenal bude tu cenu tahat dost dolů, ale nakonec se kluby nedohodnou.. AW nedá za hráče Ł/€100M

Reagovat
dinss

Je to problémový hráč a dát za něj takový prachy je sám o sobě risk.

Reagovat
smazaný uživatel

Problémový je moc velké slovo. Vem si, že v Dortmundu už prostě byl moc dlouho a přechodil to tam. Potřebuje změnu

Reagovat
dinss

Za poslední půlrok ho vyhodili 3krát - 4krát ale protože je v týmu dlouho, může dělat bordel.

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak to nemyslím, jasně, že nemůžeš a nedá se to omluvit. Ale snažím se ti napsat, že to chování je důsledkem určité frustrace, které pramení z toho, že tam už je moc dlouho a on je tam za hvězdu, která může jít dál. Něco jako Alexis u Gunners.. taky dělal průsery

Reagovat
smazaný uživatel

Tak zdroj přímo v klubu, kterej má 100% informace a dává Tweety jen, když je to fakt ověřeno, už Aubameyanga potvrdil a to jeho chystaný medical

https://twitter.com/AFCArsenalHorse/status/954053743330328581

Reagovat
LAM

Nějak tenhle přestup nechápu.V létě přišel Laca na hrot a teď se bude kupovat Auba?(může samozřejmě hrát ze strany,ale to není jeho ideální pozice.

S odchodem Alexise dle mě bude mít Arsenal velkou slabinu po stranách a tenhle přestup jí určitě nevyřeší.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak přijde asi i Mhichitarjan a Wenger dle mě sází na to, že tito dva spolu s Aubou váleli v Dortmundu. Do toho je podpoří Ozilem a možná to bude zajímavé. Navíc Wenger reaguje asi i na to, že Laca je ted v krizi jako prase a nemá ani sebevědomí. Trošku to vidím tak, že Auba bude v roli Alexise, tnz. volnost, goly, asistence, přesun z křídla na hrot i během zápasu

Reagovat
LAM

On ale není hráč kterej by měl nějak tvořit.On potřebuje hlavně přihrávky do pohybu a prostoru.

Reagovat
smazaný uživatel

V tom případě Ozil je top nahrávač v celý Evropě a Wilshere to má taky parádně v noze. Tohle si myslím, že Arsenal nezapomněl. Bude ale potřeba změna taktiky, což se obávám u Wengera nebude úplně samozřejmost

Reagovat
Uwe háže buly

No, tak jestli tam na to bude mít Bořka Özila s Mchitarjanem, tak by to mohlo docela šlapat.

Reagovat
teenz

Reagovat
Fairplay

Mchitarjan s Ozilem spolu nebudou fungovat.

Reagovat
Uwe háže buly

Když by na ně makal zbytek zálohy, tak by mohli.

Reagovat
smazaný uživatel

Laca nemá sebevědomí? za ten půlrok dal 8 gólů. Jasně, určitě se od něj čeká daleko víc, ale je v Anglii chvíli a vyloženě špatně odehrál tak 2 zápasy, tak zase nepřeháněj.

Reagovat
masly008

Ještě je možné že vlevo bude hrát Laca a Auba na hrotu. Když nebyl alexis fit tak tam 1-2 zápasy dohrával.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako ideálně by to bylo tak, že by se z nich udělalo útočné duo Laca-Auba ale to Wenger určitě nebude chtít

Reagovat
LAM

na 4-4-2 potřebuješ právě dobrou hru křídel.

Reagovat
Uwe háže buly

Hlavně kdyby přišel Mchitarjan a měl zustat Ozil, tak 442 podle mě padá.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

A kde jsi přišel na 4-4-2? Co když budeme hrát 4-2-2-2?

Reagovat
jenage

Welbeck.

Reagovat
mayday

Reagovat
Amos

Meli bychom hrat 4-2-3-1 nebo jeste lepe 4-2-2-2.

Problem je stredni zaloha, tam nam chybi hrac, jako Naingolan/Vidal.

4-2-2-2 : Cech;Koala-Kosc-Musti-Bellé;Wilshere-Xhaka(posila);Mkhikha-Mesut;Laca-Auba

Reagovat
smazaný uživatel

tyvole, tento týpek je vyřazený skoro každý druhý týden ne? takovou pičku bych teda v týmu nechtěl

Reagovat
smazaný uživatel

Právě proto si myslím, že už je v tom Dortmundu přesycenej, to je to samý jako v životě.. jsi někde dlouho a je to pořád dokola. Navíc PL je prostě motivace jako blázen

Reagovat
9augi9

Áno, je to motivácia, v PL vyradený z tímu ešte nebol.

Reagovat
Uwe háže buly

5 let mi teda nepřijde dlouho, někteří hráči jsou v jednom klubu celý život a nestěžujou si.

Reagovat
Frantszek

Nemusím ti říkat, co člověk to jiná nátura.

Někomu vyhovuje toto a jinému toto. Máš mraky hráčů, co si chtějí vyzkoušet více prostředí. Potřebují neustále impulsy v podobě změn, aby byli motivovaní hrát dobře.

Reagovat
Neutron

Auba mi nikdy neprisiel, zeby mal fakt v plane v Dortmunde zostat po zvysok kariery

Reagovat
Switchback

Reagovat
Spalovač šancí

Dneska nepřišel na týmovou snídani?

Reagovat
LAM

Dneska prostě nepřišel.

Reagovat
Spalovač šancí
Reagovat
Frantszek

papalo se z Reusova pupíku a na to on není.

Reagovat
mr.Silver

ZDF reports that Auba & Mkhi to #AFC are as good as done deals.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Godwinson

Moc ten Arsenal nechápu. Na druhou stranu dvojka Auba - Laca, na to bych se fakt těšil

Reagovat
smazaný uživatel

Nic extra

Reagovat
afc

Vazne?

Reagovat
smazaný uživatel

jj, budou si vadit, jsou typologicky podobni.

Reagovat
kiciN

Ok, prosim popis mi oba hrace kdyz ti prijdou typologicky podobni.

Reagovat
smazaný uživatel

Nedelej ze sebe saska. Zaprve jsou oba dva klasicke devitky. Ani jeden z nich nikdy nehral na kridle. A to jeden z nich bude muset, kdyz jak pise autor, hrali by v jednom zapase. Jejich styl hry nebudu popisovat, protoze bych popsal to, co vime VSICHNI. Aspon tedy ti, kdo sleduji Bundesligu a Premier League

Reagovat
smazaný uživatel

A udelat jednoho z nich treba podhrot, je taky mijeni potencialu.

Reagovat
smazaný uživatel

Navic ani jeden z nich nema rezirske schopnosti

Reagovat
fejfi24

ty jsi normalne hotovej skaut... treneri sami vi nejlip co jim bude a nebude sedet. kdyby se jim tam nehodil tak ho neberou

Reagovat
kiciN

posli CV do Arsenalu, urcite maji zajem o takove profi informace

Reagovat
smazaný uživatel

Ja Bundesligu ani PL nesleduju. Prosim te, popis mi styly jejich hry. Diky.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak si je nastuduj.Diky

Reagovat
smazaný uživatel

Me zajima ale tvoje zhodnoceni, vzhledem k tomu, ze tu o nich rikas, ze jsou typologicky podobny.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsou to rychlostni typy, balon chteji do behu. Zady k brane nejsou tak silni. A oba dva jsou nejsilnejsi ve vapne.. Jediny rozdil je v tom, ze Lacazette ma silnejsi strelu z dalky.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslel jsem, ze budes dal delat cavyky a nic z tebe nedostanu.

Reagovat
smazaný uživatel

to teda neni pravda, laca je zady k brane prave dost silny, umi prevzit mic udrzet soupere na zadech a i se otocit. naopak zadnou extremni rychlost (jako u auby) u nej nepozoruju, nijak v tom nevybocuje, navic v arsenalu se opravdu malokdy stane, ze by prevzal mic a bezel s nim, nase brejky jsou vetsinou amaterske a na nahodu o individualnich schopnostech hracu.

maximalne muzu souhlasit, ze umi laca dobre udelat nabeh,v tom jsou si podobni, problem je ale, ze to musi delat do zavrene obrany, takze je to povetsinou k nicemu, protoze prihravku stihnou zachytit a nebo mu ji spoluhraci ani nedaji..

Reagovat
dinss

A ještě si je popsal úplně odlišně než jak doopravdy hrají.

Reagovat
Godwinson

Však by to byla v podstatě ideální kombinace, téměř. Nehledě na to, že Auba odehrál na křídle snad půl kariéry a Saša už si taky před pár sezónami zářil ve dvoučlenném útoku.

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, asi nejsem ve forme Ma chyba, sorry

Reagovat
smazaný uživatel

obaja už hrali na krídle, a pomerne dlho...

Reagovat
Riviera Kid

Reagovat
dinss

Takže si ani jednoho nepopsal. Jen jsi řekl, že hrají v útoku.

Reagovat
Cipinho

Šaška ze sebe děláš ty. Je vidět, žes je neviděl hrát, jinak bys v klidu popsal jejich styl (kterej

stejnej určitě není). A že ani jeden nehrál na křídle? no LOL. Auba 125 zápasů, Laca 64 zápasů.

Reagovat
Godwinson

Jasně

Reagovat
pingla

Reagovat
Arne

Ať už ho pošlou do hajzlu, hráč s takovým chováním je pro klub formátu BVB ostuda... A jestli Wenger opravdu řekl, že by do jeho týmu charakterově zapadl, tak to taky mluví o všem.

Reagovat
irik

Reagovat
smazaný uživatel

Auba není špatnej kluk, jenom občas udělá píčovinu. On je jak teenager. Ale Watzke ho má rád, a to upřímně. Často spolu byli vidět. Někdo jiný s takovým přístupem by se už dávno pakoval...

Reagovat
Rudnevs

Reagovat
smazaný uživatel

už ho v těch klubových barvách nesnesu

Reagovat
REPLIKATOR

charakterová náhrada za Alexise

Reagovat
raduinho

Reagovat
castelL

ManUnited rieši Alexisa.. Tottenham má záujem o Mouru z PSG, Arsenal o Aubu a Liverpool stále nič a nič, sezóna čo sezóna odíde niekto dôležitý a kupujú sa hráči len za predané, hlavne že všetci vo vedení majú plnú hubu rečí o pumpovaní peňazí, vyserú 80 mega za stopéra, ktorí má hodnotu 20 a popritom existuje niekoľko lacnejších možností v DE či ITA. Can pravdepodobne odíde zadarmo, lebo skúpe a blbé vedenie nerieši podpis skôr. Lallana a Henderson šmatloši no1 stále v squade a ich odchod možno až po skončení kariéry.. tak to vidím. Som zvedavý kto z TOP odíde cez leto, lebo zase bude treba groše na jedného hráča aby bol NetSpend maximálne pár miliónov v mínuse. Aubu by som rád videl v Liverpoole, ale to sa nestane, nechápem čo ho môže vôbec lákať v Arsenale, keď ten tým hrá posledné roky druhé husle a ešte dlho bude hrať, ovšem som zvedavý na leto, či Wenger predsa odíde.

Moje prianie: Lemar + brankár Allison/Oblak.

Reagovat
Frantszek

V útoku rozhodně problém není. To snad uznáš.

Brankář ok (Allíka kua nechte v Římě, porád) Oblak bude hodně drahej, někoho na tvořivého záložníka a top obránce a na pomoc Kloppovi nějakého psychologa. Protože těch zápasů, kdy se vede o 3-4 goly a neskončií to dobře je prostě moc.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle si BvB jako klub vubec nezaslouzi. V lete Dembele, v zime Auba...

Nechal bych ho hnit dokonce smlouvy

Dnesni fotbal je v tomhle smeru desny.

Klub ustupuje hracu, protoze pokud udelaji vetsi poradek, tak dalsi hraci k nik nebudou chtit prestoupit. Zasran* primadony

Reagovat
smazaný uživatel

prej se vrati ze rekordni prestupovou castku kterou kdy acm vydalo (sam nevim kdo byl nejdrazsi) zpet do milana.

Reagovat
Bakary3

No, rikam si, ze takovyho spratka ne, ale pak si uvedomim, jak dlouho Arsenalu chybel poradnej utocnik, k Lacovi jeste stejne nekdo musi dorazit a kdyz je dostupnej za 60 - 70 m, tak je totalni nesmysl vahat.

Na hristi by to mel byt zas konecne uragan.

A kdyz to vezmu kolem a kolem, tak tohke je pro Arsenal vyhra ve sportce, jednak to, ze trucuje a snizuje si cenu, a pak to, ze vetsi kkuby si v lete rozebrali moratu, lukaka, mbappeho, dembeleho, barca ceka na griezmanna.. Az se na aubu tak nejak zapomnelo.

Pritom pri dnesnich cenach by se nedalo divit cene pres 100mega..

Pokud chce jit Arsenal nahoru, je asi povinnost po nem jit, top hrac za slusny penize.

Reagovat
ratusek

On už nemá sportovní ambice?

Reagovat
Bakary3

Takovej gabonskej fillo, vid?

Reagovat
ratusek

Mě je jasný že Fillo si k nám jde vydělat. Děláš jak kdyby ty vaše hvězdy který zase postupně odchází na tom byly jinak. Co se týče Auby, s jeho fazonou jsem čekal že bude chtít jít do týmu kde má šanci něco vyhrát.

Reagovat
Bakary3

Nedělám, ale přijde mi to, jako kdybys napsal, jak když se jde zakopat a hrát o nic.

Jak jsem psal výš, silnější kluby si útočníky rozebraly a prostě teď o něj zjevně takovej zájem není, takže zbyl pro Arsenal.

Ale hlavně - ať teď Arsenal nehraje LM a nebude asi ani příští sezonu, pořád si myslím, že z BVB do Arsenalu a Premier League to posun je. Ne taková pecka, jako kdyby šel do City, Barcy, Realu, Bayernu, Juve, Paříže... Ale je.

Reagovat
ratusek

No jestli mu stačí hrát EPL bez reálné šance něco vyhrát tak OK. Ale asi mu to stačí.přitom má na kterýkoliv klub, otázka je jeho přístup a týmovost.

Reagovat
Bakary3

Sice asi má na kterýkoliv klub, jenže žádnej ten kterýkoliv klub ho zrovna asi nechce, mladší už nebude, letos mu bude 29, pro něj tedy asi poslední šance udělat větší přestup, nemá na co čekat..

Třeba jsem naivní, ale snad Wenger v létě odejde a půjde to k lepšímu..

Přístup a týmovost si myslím alespoň ze začátku nebude problém, bude si svoje místo taky muset trochu zasloužit..., pak ho budou muset trochu držet zkrátka, ale snad to nebude tak horký.

Reagovat
ratusek

Jo ten věk může být překážka. No jen at Wenger zůstane co nejdéle

Reagovat
anarchochuligan

Co na to Jarda, překoná Křéťu a koupí tohoto playera aspoň za 250 míčů?

Reagovat
smazaný uživatel

Jsem zvědavý na náhradu... Isak snad dostane více šancí, ale stejně je jasné, že bude muset někdo přijít.

Docela bych bral Girouda. Nikdo jiný mě vlastně ani nenapadá. V rámci ligy jsem chtěl Utha, toho jsme ale prošvihli.. tak jedině ještě Volland nebo čistě teoreticky Didavi by dávali trochu smysl

Reagovat
smazaný uživatel

A co Batshuayi? Padlo jeho jméno. Podle mě, kdyby dostal prostor, tak by nemusel být vůbec špatný.

Reagovat
Frantszek

Reagovat
smazaný uživatel

hm.. to by taky šlo možná. Chelsea se ho zbavuje?

Reagovat
andrew96

Aby to nebylo jak po Lewovi zalepené nějakým Immobilem či Ramosem.

Reagovat
SIPINO

Africký korešpondent Gary Al-Smith prispievajúci pre BBC či New York Times uvádza, že Arsenal prehovoril Aubameyanga na prestup ku ,,Kanonierom" s prísľubom veľkých nákupov, ktoré sa majú udiať po skončení tejto sezóny v lete 2018.

Reagovat
SIPINO

Aubameyang by mal podpísať 3,5 ročný kontrakt a do Dortmundu by malo z Arsenalu putovať takmer 53 miliónov libier. Týždenný plat by sa mal pohybovať niekde na hranici 170 000 libier týždenne.

Reagovat
Pony Slaystation

Tady platí, že peníze nemění člověka, ale ukáží jeho pravý charakter

Reagovat
maxton

a co akoze ma nejaky Aubameyang rozmyslat ? ze vyhra 3 tituly alebo ze si zarobi 2 krát viac ?

az mi konkurencia ponukne aj o 30% vyssi plat tak idem bez vahania.

Reagovat
Pony Slaystation

Nejde o to, že by nemohl přestoupit jinam, pokud je ambiciózní. Jde o jeho chování vůči klubu, díky kterému se dostal tam, kde je. To platí u mnohých dalších...

Reagovat
maxton

tak to potom ok

Reagovat
Pony Slaystation

Reagovat
Biozdenda

Pokud se podari z nej udelat cloveka, pak Arsenal podle mne ziska na tehle rosade dost na kvalite. PEA se svym stylem dokonale hodi do PL a klidne z nej muze byt hit jak prase. Alexis mi nikdy az tak superskvely neprisel.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele