Aubameyang se vrátil do sestavy BVB, přestup se zatím neblíží

27.01.2018, 17:57
Aktuality
Pierre-Emerick Aubameyang se dnes po dvou vynechaných ligových kolech vrátil do základní sestavy Borussie Dortmund a při remíze 2:2 s Freiburgem si odbyl celých 90 minut. Ty by stále mohly být jeho posledními v dresu BVB, Arsenal nicméně bude muset dle dnešních slov sportovního ředitele Zorca přitlačit...

Aubameyang byl nejprve z nominace na Wolfsburg vyřazen kvůli zmeškání týmové porady a potom po týdnu nehrál ani proti Hertě, za čímž už mělo stát jeho nedostatečné soustředění vzhledem ke spekulacím o zájmu Arsenalu. Ten je dle Michaela Zorca nadále konkrétní, avšak k realizaci transferu bude potřeba jeho posílení.

"Buď budou naše požadavky naplněny a dojde k přestupu, nebo nikoliv a Aubameyang dohraje sezonu v Dortmundu. To jsme sdělili i jeho rodině (hráčův otec je také jeho agentem - pozn. red.) a oni s tím souhlasí," prohlásil Zorc pro Sky Deutschland.

"Doteď se Arsenal pokoušel nám vyhovět, ale museli jsme vše odmítnout," dodal sportovní ředitel dortmundského klubu, který již dříve zaujal neústupné stanovisko při letním odchodu Ousmaneho Dembélého do Barcelony.

Jedno se zdá být v tuto chvíli jisté: o Aubameyanga se vážně zajímá akorát Arsenal, přičemž příchod gabonského útočníka už dříve vyloučilo čínské Guangzhou Evergrande.

Autor: Tomáš Daníček / getfootballnewsgermany.com

Komentáře (428)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele