Brno posílí útočník Švancara

Fotbalisty druholigové Zbrojovky Brno posílí třiatřicetiletý útočník Petr Švancara, který podepsal roční smlouvu s opcí v případě postupu do první ligy na další rok. Ve stadiu závěrečných jednání je i příchod Martina Kasálka z Hradce Králové a na hostování míří do Brna Michal Sedláček z Mladé Boleslavi.

Švancara bude trénovat s druholigovým Brnem

Útočník prvoligového Slovácka Petr Švancara se bude do konce června připravovat v Brně s druholigovou Zbrojovkou. Opačným směrem a za stejných podmínek míří do Slovácka brněnský obránce Jan Trousil. Oba kluby se domluvily, že do té doby dořeší podmínky případného vzájemného přestupu obou hráčů.

Slovácko neprodloužilo smlouvy se Švancarou a Urbánkem

1.FC Slovácko neprodloužilo smlouvy se svým nejlepším střelcem Petrem Švancarou a středopolařem Alešem Urbánkem. Po skončení hostování se z kádru dvanáctého týmu ligy vrátí do svých klubů Amadou Cissé, Martin Nešpor a Jiří Valenta.

Švancara vstřelil svou 50. branku v lize

Svou padesátou ligovou brankou nastartoval útočník Petr Švancara fotbalisty Slovácka k důležitému vítězství 2:0 nad Příbramí. Nejlepší střelec týmu zaznamenal sedmý gól v sezoně, kterým vrátil mužstvu po sérii sedmi duelů bez vítězství i psychickou pohodu do závěru soutěže.

Švancara byl na sebe v závěru naštvaný, v nastavení vyrovnal

Gólem v nastavení zachránil Petr Švancara fotbalistům Slovácka bod v utkání s Jabloncem. Po zápase přitom zkušený domácí útočník přiznal, že v závěrečné půlhodině hrál s pocitem frustrace z toho, jak se mu nedařilo.

Švancara byl ze hry Slovácka nadšený a musí koupit hamburger

Jen dva dny po svých třiatřicátých narozeninách si Petr Švancara od svých spoluhráčů ze Slovácka nemohl přát lepší dárek než dnešní vítězství 3:2 na půdě Mladé Boleslavi. Výkon týmu mu udělal velkou radost, zvláště po špatném období, kterým si on i celý klub prošli.

Švancara opět po roce otevřel ligovou sezonu dvěma góly

Útočník Slovácka Petr Švancara opět po roce střelecky zazářil v ligové premiéře a dvěma brankami splnil svoji startovací normu. Zatímco před rokem jeho trefy do sítě Plzně na vítězství nestačily (2:3), včera Švancarovy góly vedly k tříbodovému zisku, který potvrdil ještě obránce Martin Kuncl.

Slovácku proti Spartě nepomohly ani pády v pokutovém území

Jen s velkými potížemi se v dnešní ligové dohrávce prosazovali hráči Slovácka přes pozornou obranu Sparty. Za celý zápas se domácím hráčům nepodařilo vyslat na soupeřovu branku přímou střelu a gólman Sparty Blažek mohl po výhře 1:0 konstatovat, že byl bez práce.

Úder loktem, nahrávka na gól, kulišárny - Švancara se vrátil

Pět zápasů čekali fotbalisté Slovácka na vstřelený gól, výhru i na útočníka Petra Švancaru. Když se vrátil, skončily i zbylé dvě série a sám hráč předvedl během jediného zápasu všechno, co jej za poslední dobu proslavilo. Vtipně rozehraným rohem připravil vítězný gól pro Kordulu, zkoušel kličky, hádal se s rozhodčími - a zase trefil protihráče loktem.

Švancara ze Slovácka dostal trest na šest zápasů

Disciplinární komise Českomoravského fotbalového svazu dnes zastavila útočníkovi Petru Švancarovi ze Slovácka činnost na šest soutěžních zápasů. Nejlepšího střelce první ligy komise potrestala za zákrok loktem na Jakuba Heidenreicha v utkání pátého kola proti Bohemians Praha.

Disciplinárka zastavila činnost kanonýrovi Švancarovi

Disciplinární komise fotbalového svazu zastavila činnost útočníkovi Slovácka Petru Švancarovi. S nejlepším střelcem první ligy zahájil orgán řízení kvůli nepotrestanému zákroku loktem na Jakuba Heidenreicha v sobotním utkání pátého kola ligy s Bohemians Praha.

Slovácko posílí Urbánek, Švancara, Abrahám a Valenta

Zatím čtyři posily Aleše Urbánka, Petra Švancaru, Tomáše Abraháma a Víta Valentu získá 1. FC Slovácko. Jednání se všemi čtyřmi hráči jsou nyní ve fázi doladění jejich přestupů k 1. červenci. Vedle toho nováček první ligy uplatnil opci na Brazilce Clebera, o kterého se ucházel Baník Ostrava. Tým by ještě měli posílit další čtyři fotbalisté, po jednom na každém postu.

Ščasný nesmí pět zápasů na lavičku, Žižkovu už letos nepomůže

Trenér Viktorie Žižkov Zdeněk Ščasný nesmí v pěti dalších zápasech, tedy až do konce ligového ročníku, vést svůj tým z lavičky. Disciplinární komise jej dnes potrestala za to, že v nedělním utkání proti Kladnu hrubě urážel rozhodčí a byl na konci utkání vykázán na tribunu.

Švancara považuje vyloučení za cílený útok rozhodčího Hrubeše

Hodně nazlobený dokončil dnešní dramatický zápas mezi Žižkovem a Kladnem domácí útočník Petr Švancara. Po vystřídání sledoval zbytek zápasu se svými spoluhráči na lavičce náhradníků, ale i odsud se musel poroučet ještě před závěrečným hvizdem, poté co byl na pokyn čtvrtého sudího Romana Hrubeše vyloučen.

Švancarovi sebrali řidičák, tak studuje jízdní řády

Fotbalista Petr Švancara má přezdívku Mercedes, ale v poslední době ho za volantem žádného vozu nikdo nespatřil. V listopadu loňského roku doplatil na svou zálibu v rychlé jízdě, nasbíral 12 trestných bodů a přišel o řidičský průkaz. A tak místo rychlostních rekordů nyní spíše sbírá vědomosti o jízdě městskou dopravou a jízdních řádech mezi hlavním městem a Brnem.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele