Švancara: Výkon jako na Bohemce se nesmí opakovat

Příbramský Petr Švancara se velmi těšil na páteční zápas 3. kola první ligy na hřišti Bohemians Praha 1905. Kvůli němu spěchal i s léčbou zraněného zápěstí, nakonec však odjel velmi zklamaný po porážce 0:2. Mrzelo ho především to, že příbramský celek postrádal bojovnost. Takový výkon se podle něho už nesmí opakovat.

Švancara nemá ruku zlomenou, Příbrami by neměl chybět

Zranění ruky příbramského Petra Švancary není tak vážné, jak se původně předpokládalo. Rentgenové vyšetření vyvrátilo podezření na zlomené zápěstí. Klíčový hráč Příbrami by tak neměl na trávníku delší dobu chybět. Zatím ale není jisté, jestli bude připraven už na zápas s Bohemians Praha 1905.

Švancara se už rozchodem s Brnem netrápí, Příbram bere jako výzvu

Ještě než začal litovat zklamání z rozchodu se svým mateřským brněnským klubem, začal se útočník Petr Švancara těšit na nové dobrodružství a svazek s Příbramí. Moravský patriot se rychle dohodl s příbramským šéfem Jaroslavem Starkou a v příští sezoně mu chce splatit důvěru vstřelenými góly.

Útočník Švancara je definitivně novou posilou Příbrami

Útočník Petr Švancara se stal podle očekávání posilou Příbrami, která jej získala z Brna. Pětatřicetiletý hráč přišel do klubu na roční hostování. Středočeský celek dnes představil Švancaru jako novou akvizici na mimořádné tiskové konferenci. Příbram jako kompenzaci pošle opačným směrem některého ze svých kmenových hráčů.

Švancara má do Příbrami velmi blízko, klub už svolal tiskovku

Útočník Petr Švancara už je velmi blízko angažmá v Příbrami. Podle neoficiálních zdrojů už jsou obě strany domluveny. Prvoligový celek dohodu nechtěl potvrdit, ovšem na pondělí svolal tiskovou konferenci, kde by měl podle všeho představit Švancaru jako svou posilu.

Příbram potvrdila, že jedná se Švancarou

Příbram potvrdila, že jedná o příchodu útočníka Petra Švancary. Pětatřicetiletý fotbalista se v úterý dohodl s Brnem na předčasném ukončení spolupráce a od léta by mohl středočeský celek posílit.

Nejlepší střelec Brna Švancara v klubu skončil

Zkušený útočník Petr Švancara odchází z Brna. Vedení Zbrojovky na klubovém webu informovalo o tom, že s nejlepším střelcem týmu, který měl ještě na rok smlouvu, se dohodlo na předčasném ukončení spolupráce.

Švancara byl jako náhradník naštvaný, pak dal rychlý gól

Pouze na lavičce náhradníků začal utkání se Sigmou Olomouc zkušený brněnský útočník Petr Švancara. Nový kouč Brna Ludevít Grmela vsadil místo něj na vysokého Karla Kroupu a Švancaru si nechával jako možný trumf až na závěr utkání. Domácí kanonýr se dostal na hřiště až čtyři minuty před koncem.

Švancara neskrýval obdiv nad Plzní

Obdiv nad současnou hrou Plzeňských neskrýval po ligové porážce 1:3 brněnský kapitán Petr Švancara. Pětatřicetiletý útočník přiznal, že mu učarovaly výkony Viktorie v Evropské lize proti Neapoli, herní styl svěřenců trenéra Pavla Vrby se mu však líbil už v podzimní části ligy.

Husár má poraněné vazy v kotníku

Obránce Zbrojovky Brno Martin Husár má poraněný kotník a závěr podzimní části první ligy už zřejmě nestihne. Sedmadvacetiletý zadák opustil v nedělním utkání s Duklou Praha po souboji se soupeřem v 53. minutě hřiště na nosítkách a v pondělí podstoupil nemocniční vyšetření.

Švancara bude Brnu chybět zřejmě zbytek podzimu

Kapitán Brna Petr Švancara si už pravděpodobně na podzim v soutěžním utkání nezahraje. Kvůli zranění zad, které utrpěl v pátečním zápase 9. kola první ligy s Olomoucí, bude nováčkovi soutěže chybět šest až osm týdnů.

Kapitána Švancaru výhra v Plzni zaskočila

Senzační výhra Brna v Plzni zaskočila i samotného kapitána Jihomoravanů Petra Švancaru. Tříbodový import ze hřiště loňského účastníka Ligy mistrů pro zkušeného útočníka znamená vysoce překročený plán. Švancara je prý na mužstvo Brna, které se letos vrátilo mezi elitu po roční pauze, hrdý. Ale ví také, že Zbrojovka v Plzni měla štěstí.

Švancara prodloužil v Brně o dva roky

Nejzkušenější hráč a kapitán Zbrojovky Brno Petr Švancara prodloužil s nováčkem první fotbalové ligy o dva roky smlouvu, která mu v létě končila. Klub to oznámil na svém webu.

Tipy Petra Švancary

V osmém dílu rubriky Tipy osobnosti se se svými tipy představí fotbalista druholigového Brna Petr Švancara. Jeho soupeřem bude vítěz čtenářské tipovačky s přezdívkou Marosh16. Tento víkend je pro čtenáře přichystán další tříkolový cyklus tipovací soutěže.

Pacanda vs. Švancara, aneb boj o jižní Moravu

Již tuto sobotu se v Husových sadech odehraje pro jižní Moravu největší zápas podzimu. Po dvaadvaceti letech se totiž v soutěžním utkání opětovně střetnou celky Znojma a Zbrojovky Brno.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele