Ščasný nesmí pět zápasů na lavičku, Žižkovu už letos nepomůže

30.04.2009, 19:54
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (11)

Přidat komentář
smazaný uživatel

to je fakt trouba, pan trener velka huba

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

omg omg

Reagovat
smazaný uživatel

Žižkovu, který bojuje o záchranu, tak v závěru ligy, v němž musí smazat šestibodové manko právě na Kladno, budou chybět dvě důležité osobností. 6 bodů ztrácí Žižkov na Příbram a na Kladno 8 bodů.

Reagovat
vanGomm

Jest-li i o záchraně rozhodují vzájemná utkání tak musí Žižkov na Kladno nahrát o 9 bodů více,protože Žižkov-Kladno 0:1,2:2.Za určitých okolností se tam může namočit i Střížkov (Bohemians) venku Zlín,Spartu a Olomouc doma Jablonec a Boleslav los tedy nic moc.

Reagovat
smazaný uživatel

ta dvojice je myslím jasná Žižkov je hotovej a Zlín nemá na to aby nahrál na Příbram či Kladno za 5 kol 7 nebo 9 bodů, Střížkov je na 99% zachráněnej...

Reagovat
vanGomm

Asi to tak dopadne jak pišeš jinak by to byl opravdu zázrak. .Zlín hraje ted ale 2x doma,aby živil naději musí porazit Střížkov.Potom má Spartu,kam ona nerada jezdí.Zlín má lepší vzájemný zápasy s Kladnem a navíc je Kladno-Příbram někdo prohraje.Při x ztratí oba.Při urcité konstalaci to 3 kola před koncem může být Kladno 28,Příbram 26,Zlín 25.Je to sice málo pravděpodobné,ale úplně vyloučit se to nedá.

Reagovat
smazaný uživatel

dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

Musime zitra porazit Zlodejmians ..a sme spátky ve hře !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

otazka hattricku: kolikrat si myslite ze bude trener Scasny vykazan na tribunu? vsichni 3 odpovedeli ani jednou pohlida si to...no a vidite

Reagovat
milan78

z pohledu někoho, kdo přeje žižkovu druhou ligu, si myslím, že žižkovu sčasný pomohl dostatečně jen doufám, že se nestane horkým kandidátem na post trenéra reprezentace čr

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele