Další články

Mertesacker po sezoně přebere dohled nad akademií Arsenalu

Zajímavá výzva leží před obráncem Arsenalu Perem Mertesackerem. Toho čeká pouze jedna další sezona v roli profesionální fotbalisty a kapitána Arsenalu, neboť s ohledem na ročník 2018/19 už má německý stoper velet klubové akademii...

Mertesacker zůstává v Arsenalu, Kanonýři uplatnili opci

Per Mertesacker stráví rovněž příští sezonu v londýnském Arsenalu. Německý obránce měl smlouvu jenom do konce letošního června a mluvilo se o jeho možném odchodu, anglický klub ovšem využil opci a kontrakt prodloužil o dalších dvanáct měsíců...

Mertesacker zváží možnosti, ve hře je i návrat do Hannoveru

Per Mertesacker začíná pomalu spřádat plány ohledně toho, co bude dělat po letošní sezoně. Německý obránce patří Arsenalu, kontrakt má jenom do konce června 2017 a není vyloučen návrat do týmu, v jehož dresu s velkým fotbalem začínal, celou situaci totiž opatrně monitoruje Hannover...

Mertesacker musel s kolenem na operaci, vynechá několik měsíců

Londýnskému Arsenalu bude minimálně pro značnou část z první poloviny sezony chybět Per Mertesacker. Německý obránce si v průběhu minulého týdne poranil koleno a problém si nakonec vyžádal chirurgický zákrok. Vytáhlý stoper před sebou nyní má několikaměsíční pauzu...

Čech bude velkou oporou Arsenalu, tvrdí Mertesacker

Stoper Per Mertesacker z Arsenalu je přesvědčen, že brankář Petr Čech bude jedním z pilířů obrany londýnského celku. Německý fotbalista také prohlásil, že si nemůže vynachválit spolupráci s třiatřicetiletým českým gólmanem.

V reprezentaci skončil také Mertesacker

Dalším hráčem, který se po mistrovství světa rozhodl ukončit reprezentační působení, je Per Mertesacker, jenž se hodlá soustředit výhradně na působení v Arsenalu. Bývalá opora Werderu Brémy je z týmu mistrů světa třetím hráčem, který už nebude reprezentovat...

Mertesacker: V osmifinále MS nehrají karnevalové soubory

Německý obránce Per Mertesacker se ostře ohradil vůči kritice svého týmu za výkon v osmifinále mistrovství světa proti Alžírsku, které porazil 2:1 až po prodloužení. Podle fotbalisty Arsenalu byl pondělní zápas nesmírně těžký, protože v této fázi šampionátu nehrají žádné karnevalové soubory.

Nikdy jsme nebyli lépe připravení, tvrdí Mertesacker

Obránce Per Mertesacker před vstupem do mistrovství světa tvrdí, že německý tým nikdy nebyl lépe připravený. První zkouškou pro německou reprezentaci bude v pondělí od 18:00 SELČ utkání s Portugalskem.

Arsenal oznámil prodloužení smlouvy s Rosickým, délku nesdělil

Kapitán české reprezentace Tomáš Rosický definitivně zůstává v Arsenalu. Londýnský klub dnes oznámil podpis nové smlouvy, její délku však nezveřejnil. Podle hráčova manažera Pavla Pasky ze společnosti ISM je kontrakt uzavřen do léta 2016.

Mertesacker: Návrat do Německa nepřipadá v úvahu

Per Mertesacker působí v Arsenalu druhou sezonu a za Gunners chce ještě mnoho dalších roků odehrát. Německý reprezentant nyní nepomýšlí na návrat do vlasti, v Arsenalu má v tuto chvíli smlouvu na další dvě sezony.

Mertesackerovi podle Wengera skončila ligová sezona

Arsenalu v letošní sezoně s největší pravděpodobností už nepomůže zraněný obránce Per Mertesacker, na internetových stránkách londýnského klubu to oznámil manažer Arsene Wenger. Na marodce zůstává i záložník Jack Wilshere, jehož rekonvalescence probíhá dobře.

Mertesacker musel s kotníkem na operaci

Arsenal v týdnu prohrál v Miláně s tamním AC 0:4 a výrazně se mu vzdálil možný postup do čtvrtfinále Ligy mistrů, další špatnou zprávou je pak zdravotní stav Pera Mertesackera. Německý obránce si před týdnem ze zápasu se Sunderlandem odnesl poraněný kotník, musel na operaci a letošní sezona pro něho dost možná skončila...

Stále chceme skončit v první čtyřce, ujišťuje Mertesacker

Londýnskému Arsenalu vstup do letošní sezóny hrubě nevyšel. Obránce Per Mertesacker ale všechny fanoušky ujistil, že cíle klubu se rozhodně nemění. Gunners i nadále hodlají za každou cenu skončit na příčkách zaručující účast v Lize mistrů.

Arsenal získal obránce Mertesackera a Andrého Santose

Arsenal získal z Werderu Brémy německého reprezentačního stopera Pera Mertesackera, s kterým podle agentury SID podepsal smlouvu do roku 2015. Obranu londýnského celku dnes také vyztužil příchod Brazilce Andrého Santose z Fenerbahce Istanbul.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele