Další články

Del Piero zavítal do Prahy a vzpomínal, jak na dovolené porážel Nedvěda v golfu

Italská legenda Alessandro Del Piero zavítal do Prahy, kde coby ambasador podpořil pětidenní letní kemp pro děti ze sociálně znevýhodněného prostředí. Osmačtyřicetiletý bývalý útočník a mistr světa z roku 2006 v rozhovoru s novináři ocenil český fotbal, který vždy velmi uznával.

Juventus přišel kvůli účetnictví o 10 bodů, Nedvěd byl zproštěn viny

Juventus přišel kvůli nesrovnalostem v účetnictví o 10 bodů v tabulce italské ligy a klesl mimo pozice zajišťující účast v Lize mistrů. Sportovní soud Italské fotbalové federace (FIGC) dnes nicméně znovu zprostil viny bývalého viceprezidenta klubu Pavla Nedvěda.

Allegri potřebuje úspěchy, jinak skončí. Nahradí Nedvěda na postu viceprezidenta Zidane?

Juventus letos prožívá velmi těžké časy. Nevalné působení v Lize mistrů, desetibodová ztráta na titul v Serii A a vyšetřování turínské prokuratury kvůli údajnému falšování účetnictví trápí klub zřejmě ze všeho nejvíce. I přes tyto potíže chtějí v Itálii oslavit úspěšnou sezónu. A ta se požaduje i po kouči Massimilianovi Allegrim, jenž má být na jaře pod daleko větším tlakem.

Nedvěd byl spolu s ostatními zproštěn viny z falšování účetnictví

Viceprezidenta Juventusu Pavla Nedvěda i všechny další aktéry v kauze údajného falšování účetnictví zprostil soud obžaloby. Verdikt se týká celkem 59 osob a jedenácti klubů. Informovala o tom Italská fotbalová federace.

Nedvěd: Krejčí, Schick a Jankto mají v Itálii dobře našlápnuto

Viceprezident Juventusu Pavel Nedvěd chválí výkony tří českých fotbalistů v italské lize. Podle bývalého reprezentačního kapitána mají útočník Patrik Schick a záložníci Ladislav Krejčí s Jakubem Janktem našlápnuto k tomu, aby zamířili do ještě větších klubů.

Nedvěd má zlatou minci s vlastním portrétem

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd má minci s vlastním portrétem. Do zlata si ji dnes osobně vyrazil v České mincovně v Jablonci nad Nisou. Čtyřiačtyřicetiletý někdejší záložník je desátým v sérii věnované československým fotbalovým legendám, pomyslnou jedenáctku zkompletuje nejlepší střelec v historii národního týmu Jan Koller.

Češi dle Nedvěda nesmějí hrát v Německu ustrašeně jako na ME

Čeští fotbalisté mají podle bývalého kapitána národního týmu Pavla Nedvěda v sobotním utkání světové kvalifikace v Německu šanci na úspěch, ale jen pokud nebudou ustrašení jako na červnovém evropském šampionátu. Držitel Zlatého míče za rok 2003 by si přál, aby reprezentanti odehráli v Hamburku podobně odvážnou partii jako před týdnem Sparta.

Pavel Nedvěd před Eurem vidí spojitost s rokem 1996

Bývalý reprezentační kapitán Pavel Nedvěd, který byl dnes uveden do síně slávy českého fotbalu a zároveň se stal ambasadorem čínské ligy, nemá obavy z vystoupení národního týmu na letním mistrovství Evropy. Majitel Zlatého míče za rok 2003 dokonce vidí ve výběru trenéra Pavla Vrby určité spojitosti s týmem, jenž před dvaceti lety v Anglii překvapil ziskem stříbrných medailí.

Nedvěd nevyloučil možnost, že by jednou mohl vést český fotbal

Bývalý fotbalista Pavel Nedvěd nevyloučil možnost, že by se v budoucnu mohl stát předsedou Fotbalové asociace ČR. Nyní se však plně soustředí na svou novou roli viceprezidenta Juventusu, s kterým by si rád splnil sen a vyhrál Ligu mistrů.

Nedvěd si vyznamenání cení více než Zlatého míče

Pro bývalého fotbalistu Pavla Nedvěda je státní vyznamenání za zásluhy velkou poctou a cení si ho více než všech ocenění, které za svou kariéru získal. A to včetně Zlatého míče pro nejlepšího fotbalistu Evropy za rok 2003. Rovněž ho těší, že ho vyznamenal prezident Miloš Zeman, kterého si váží za jeho názory.

Nedvěd: Totti nikdy nehrál za tak velký klub a neví, o čem mluví

Pavel Nedvěd se ohradil proti výrokům kapitána AS Řím Francesca Tottiho, který se po vypjatém nedělním šlágru šestého kola italské nejvyšší soutěže na hřišti Juventusu zlobil na soupeře, jemuž pomohly k vítězství i dvě sporné penalty.

Italská média spekulují o Nedvědovi v čele Juventusu

Italská média spekulují o tom, že by se Pavel Nedvěd mohl stát prezidentem Juventusu. Bývalý kapitán české reprezentace, který je v italském klubu ředitelem, však vzkazuje, že to není na pořadu dne.

Nedvěd s Lecjaksem hráli se Zidanem a Ronaldem proti chudobě

Pavel Nedvěd a Jan Lecjaks se zúčastnili jedenáctého ročníku exhibičního utkání na pomoc boji proti chudobě. Funkcionář Juventusu Nedvěd oblékl dres výběru Zinedina Zidana a Ronalda, zatímco Lecjaks nastoupil za domácí Young Boys Bern, za které hraje ve švýcarské lize. Výběr hvězd vyhrál 8:6.

Nedvědovi připadalo, jako by Zlatý míč získal před dvěma týdny

Přestože je to už deset let, co Pavel Nedvěd získal Zlatý míč pro nejlepšího hráče Evropy, bývalému reprezentačnímu kapitánovi připadá, jakoby to bylo před čtrnácti dny. Někdejší záložník nepředpokládá, že by v lednu dostal prestižní ocenění za letošní rok někdo jiný než Portugalec Cristiano Ronaldo nebo Francouz Franck Ribéry.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele