Nedvěd vydává v Itálii svou autobiografii

V Itálii dnes vychází autobiografie bývalého českého fotbalisty Pavla Nedvěda s názvem La mia vita normale (Můj normální život). Knihu vydalo turínské nakladatelství ADD. Součástí knihy jsou i dosud nepublikované fotografie a předmluva prezidenta Juventusu Andrey Agnelliho.

Nedvěd vstoupil mezi šéfy turínského Juventusu

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd se stal členem představenstva turínského Juventusu. Jmenování osmatřicetiletého někdejšího záložníka tohoto italského klubu schválila dnešní valná hromada.

Nedvěd se má stát členem vedení Juventusu

Bývalý český reprezentant Pavel Nedvěd byl navržen na post ve správní radě Juventusu, kde dříve působil. Vlastníci italského klubu totiž chtějí představenstvo rozšířit ze sedmi členů ne jedenáct a jedno z volných míst nabídli právě Nedvědovi.

Nedvěda čeká další jednání s Juventusem o možné spolupráci

Už patnáct měsíců trvá fotbalová penze Pavla Nedvěda, ale jeho "prázdniny" možná brzy skončí. Nejlepší hráč Evropy z roku 2003 se příští týden chystá na další jednání s vedením svého bývalého klubu Juventusu Turín o možné spolupráci.

Nedvěd se prý připravuje nastoupit do vedení Juventusu

Pavel Nedvěd se prý chystá převzít některý z postů ve vedení Juventusu, kde před rokem ukončil aktivní kariéru. Sedmatřicetiletá bývalá hvězda "Staré dámy" se má podle italského listu Il Giornale brzy dohodnout se svým blízkým přítelem a novým prezidentem Juventusu Andreou Agnellim na spolupráci.

Nedvěd má mít v Juventusu na starosti mladé hráče

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd se údajně vrací do Juventusu Turín, kde bude mít jako manažer na starosti mládežnické výběry. Držitele Zlatého míče z roku 2003 si prý do klubu přivede nový prezident Andrea Agnelli, který se v pondělí po skončení italské ligy ujme své funkce.

Šmicer byl z loučení dojatý. Nedvěd by rád odvetu na Letné

Nadšen z atmosféry v Edenu byl Vladimír Šmicer při své rozlučce s fotbalovou kariérou v benefičním utkání internacionálů Slavie a Sparty, kterou sledovalo 15.000 diváků. Úroveň Šmicrovy rozlučky byla podle Patrika Bergera srovnatelná s podobnými akcemi v zahraničí, Pavel Nedvěd by rád zorganizoval odvetu na Letné.

France Football: Nedvěd popřel, že by se hodlal vrátit k fotbalu

Bývalý kapitán české reprezentace Pavel Nedvěd oficiálně popřel možnost svého návratu k fotbalu. V poslední době se hovořilo o jeho možném angažmá ve francouzském třetiligovém klubu AS Cannes, kde začal hrát útočník Jan Koller; to však Nedvěd vyloučil.

Nedvěd povede v Turíně výběr evropských hvězd

Pavel Nedvěd se v pondělí znovu ukáže fanouškům na trávníku Olympijského stadionu v Turíně. Držitel Zlatého míče za rok 2003 bude hrát poprvé od květnového loučení s kariérou a v týmu se sejde i se slavným Zinedinem Zidanem.

Nedvěd: Po velkém fotbale se mi nestýská

Před půlrokem ukončil Pavel Nedvěd svoji zářnou hráčskou kariéru a ani na okamžik prý nezapochyboval, že svoje loučení načasoval na správný okamžik. Nedvěd si ve svém současném turínském domově užívá dnů bez přesně nalinkovaných scénářů, jak byl zvyklý dlouhá léta.

Nedvěd se podle italských médií přece jen vrátí do Juventusu

Pavel Nedvěd by se přece jen měl stát členem realizačního týmu Juventusu Turín. Podle deníku Tuttosport by mohl na jaře začít trénovat žáky Juventusu a od léta by se měl zařadit do realizačního týmu trenéra Cira Ferrary.

Nedvěd Juventusu věří. Letos vyhraje velkou trofej, tvrdí

Bývalý záložník Juventusu Pavel Nedvěd věří, že turínský celek se bude na konci této sezony radovat z velkého úspěchu. Rodák ze Skalné u Chebu tvrdí, že jeho někdejší zaměstnavatel bude v tomto ročníku nad hlavu zvedat velkou trofej.

Pavel Nedvěd oficiálně oznámil konec hráčské kariéry

Český fotbalista Pavel Nedvěd oficiálně ukončil hráčskou kariéru. Na svých internetových stránkách dnes oznámil, že nepřijme žádnou z nabídek, a utnul tím spekulace o možném dalším angažmá. Držitel Zlatého míče z roku 2003 odehrál poslední soutěžní utkání koncem května v dresu Juventusu Turín.

Nedvěd prý jedná s arabským klubem Al Ahlí

Novým působištěm fotbalisty Pavla Nedvěda by mohl být klub Al Ahlí, který na jaře dovedl k vítězství v lize Spojených arabských emirátů trenér Ivan Hašek. Jeho nástupce na lavičce Rumun Ioan Andone prohlásil, že slavný český záložník vede s dubajským celkem pokročilá jednání.

Nedvěd se chce do poloviny srpna rozhodnout, zda bude dál hrát

Pavel Nedvěd se nakonec možná přece jen vrátí na fotbalové trávníky. Šestatřicetiletý hvězdný záložník sice v květnu zakončil svoji bohatou kariéru v Juventusu Turín, ale dnes přiznal, že se v těchto dnech rozhoduje, zda bude pokračovat dál. Definitivně jasno by chtěl mít do poloviny srpna.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele