Nedvěd po čtyřletém kralování Čecha vyhrál český Zlatý míč

Pavel Nedvěd, který na konci minulé sezony uzavřel aktivní kariéru v Juventusu Turín, po čtyřleté nadvládě brankáře Petra Čecha vyhrál anketu českých novinářů Zlatý míč. V ní se hodnotily výkony v soutěžním ročníku 2008/09. Šestatřicetiletý Nedvěd tak triumfoval poprvé od roku 2004, celkově už pošesté.

Ferrara věří, že Nedvěd rozšíří realizační tým Juventusu

Kouč Juventusu Ciro Ferrara je přesvědčen, že jeho bývalý spoluhráč Pavel Nedvěd posílí na podzim realizační tým klubu. Slavný český fotbalista skončil po sezoně jako hráč v Juventusu a zatím se nerozhodl, zda bude pokračovat v kariéře například v zámoří či definitivně odloží kopačky.

Nedvěd asistentem trenéra v Juventusu nebude

Pavel Nedvěd odmítl nabídku, aby se stal v Juventusu asistentem trenéra. I když nekývl na angažmá v Interu Milán, není vyloučeno, že bude pokračovat v hráčské kariéře v jiné zemi.

Nedvěd definitivně odmítl nabídku Interu Milán

Český záložník Pavel Nedvěd dnes definitivně odmítl nabídku na působení v Interu Milán. Učinil to v dopoledním telefonickém rozhovoru s trenérem José Mourinhem, který o angažmá bývalého reprezentačního kapitána usiloval.

Nedvěd uvažuje o Interu, ale nechce naštvat fanoušky "Juve"

Fotbalista Pavel Nedvěd zvažuje podle italského tisku angažmá v Interu Milán, který má o bývalého kapitána české reprezentace velký zájem. Deník Tuttosport dnes napsal, že český záložník už o případné spolupráci mluvil se šéfem italského mistra Massimem Morattim a trenérem Josém Mourinhem.

V Juventusu chtějí Nedvěda do realizačního týmu

Pavel Nedvěd se krátce po ukončení fotbalové kariéry může vrátit do služeb Juventusu v jiné pozici. Ředitel turínského klubu Giovanni Cobolli Gigli dnes uvedl, že by Nedvěda rád viděl na zatím blíže nespecifikovaném postu v realizačním týmu, v němž by pomáhal trenéru Cirovi Ferrarovi.

S Nedvědem jsem nemluvil, ujistil Lotito

Pavel Nedvěd před měsícem ukončil kariéru a definitivně to nezmění ani někdejší klub českého záložníka Lazio. Prezident římského celku Claudio Lotito totiž vyvrátil spekulace italských médií, podle nichž přesvědčoval Nedvěda k pokračování v dresu Biancocelesti...

Nedvěd by mohl hrát za Parmu, spekulují v Itálii

Český záložník Pavel Nedvěd před dvěma týdny skončil v Juventusu Turín, a protože stále neřekl, zda definitivně ukončil kariéru, v Itálii se spekuluje, kde bude v příští sezoně hrát. Podle některých médií by šestatřicetiletý bývalý kapitán české reprezentace mohl posílit nováčka Serie A Parmu.

Nedvěd: V kariéře jsem nemohl dosáhnout víc

Pavel Nedvěd dnes poprvé ochutnal, jaký je život fotbalového "důchodce". "A když se za vším ohlížím, tak si říkám, že jsem nemohl dosáhnout víc. O ničem takovém se mi ani nesnilo, pro mě byl kdysi strop liga a reprezentace. Jel jsem prostě nad plán," řekl Nedvěd, když se ve svém italském domově v La Mandrii nedaleko Turína setkal s českými novináři.

Nedvěd by se prý mohl vrátit do Lazia

Pavel Nedvěd by se po odchodu z Juventusu údajně mohl vrátit do Lazia Řím, kde před třinácti lety začínal svou kariéru v italské lize. Podle listu Corriere dello Sport uvažuje šéf římského klubu Claudio Lotito o tom, že šestatřicetiletému záložníkovi nabídne smlouvu.

Nedvěd končí v Juventusu, o budoucnosti se rozhodne

Pavel Nedvěd se v neděli rozloučí s Juventusem Turín, kde mu končí smlouva. V závěrečném utkání italské ligy proti Laziu Řím nastoupí za slavný klub naposledy, ČTK to dnes oznámil Nedvědův právní zástupce Bronislav Šerák. O své další budoucnosti se 36letý český záložník teprve rozhodne.

Nedvěd se chystá dát sbohem Juventusu i velkému fotbalu

Dnes odjezd na poslední předzápasové soustředění a v neděli zřejmě také definitivní tečka za mimořádnou kariérou. Pavel Nedvěd v neděli v černobílých barvách turínského Juventusu zřejmě nastoupí proti bývalému klubu Laziu Řím ke svému poslednímu velkému zápasu, jak už během jara několikrát avizoval.

Raiola chce Nedvěda přesvědčit, aby pokračoval

Agent Mino Raiola se nechal slyšet, že udělá všechno, co je v jeho silách, aby přiměl svého svěřence Pavla Nedvěda pokračovat v kariéře. Nedvěd před několika týdny oznámil, že smlouvu s Juventusem prodloužit nehodlá a v létě s aktivním fotbalem skončí.

Nedvěd žebro zlomené nemá, jeho pauza bude krátká

Alespoň jedna dobrá zpráva dnes zastihla českého fotbalistu Pavla Nedvěda, poté co musel vstřebat zklamání z vyřazení svého Juventusu Turín v osmifinále Ligy mistrů od Chelsea a předčasného odstoupení z úterní odvety kvůli poraněným žebrům.

Prezident Juventusu byl zklamaný. Kvůli Nedvědovi

Juventusu vystavila v Lize mistrů stopku Chelsea. Ta si přivezla z úvodního zápasu těsný náskok, který v Turíně udržela. Prezident Juventusu Cobolli Gigli měl přesto pro svůj tým jen slova chvály.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele