Další články

Změny v Českých Budějovicích, nové smlouvy nedostane šest hráčů

Dynamo České Budějovice po konci sezony opouští šest hráčů včetně bývalého kapitána Patrika Čavoše nebo útočníka Michala Škody. Desátý tým nejvyšší soutěže o tom informoval na klubovém webu.

Čavoš: Porážky nás nepoznamenaly, spíš nahecovaly

Podle záložníka Patrika Čavoše hráče Českých Budějovic čtyři ligové porážky po sobě nepoznamenaly, ale naopak spíše vyhecovaly. Nováček nejvyšší soutěží v 27. kole doma porazil Olomouc 2:0 a upevnil si postavení v elitní desítce tabulky. Dnešní kapitán Čavoš k tomu přispěl vítězným gólem.

Budějovický Čavoš: Skupina o titul je sen, který je ještě daleko

Na podzim fotbalisté Českých Budějovic padli v lize až na samé dno tabulky. Postupně se však začali zvedat, z posledních deseti zápasů osmkrát vyhráli a vystoupali až na páté místo. Přesto je podle záložníka Patrika Čavoše účast ve skupině o titul zatím jen dalekým snem.

České Budějovice získaly ze Sparty na hostování Turynu a Moravce

Reprezentant do 19 let Daniel Turyna odchází ze Sparty na hostování do Českých Budějovic. Spolu s ním míří na Jih Čech i další sparťanský odchovanec Jakub Moravec, který v minulém ročníku působil na hostování v Příbrami. Budějovice se navíc dohodly se Spartou, že se hostování Patrika Čavoše změní v přestup.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele