Další články

Konečně jsem zpět, oddechl si Hargreaves

Těžké tři roky za sebe včera hodil Owen Hargreaves. V dresu Manchesteru City se totiž konečně objevil v soutěžním zápase a svůj debut v novém působišti dokonce korunoval gólem, který Citizens pomohl v postupu do další kola Carling Cupu. Hargreaves je šťastný, že jsou zranění pryč...

Mám rád takové výzvy, říká po přestupu do Man City Hargreaves

Manchester United sice včera nebyl v poslední možný den na přestupovém trhu aktivní, ale fanouškům Rudých ďáblů přeci jen jeden přestup pravděpodobně příliš radosti neudělal. Městskému rivalovi United se totiž upsal Owen Hargreaves. Anglický záložník si nicméně na debut v novém mužstvu ještě nějaký čas počká...

Hargreaves se na jeden rok upsal Manchesteru City

Owen Hargreaves si našel nového zaměstnavatele, i nadále bude hrát anglickou Premier League a dokonce se nebude muset stěhovat z Manchesteru - někdejší anglický záložník se jako volný hráč upsal tamním Citizens...

Hargreaves po sezoně opustí Manchester United

Bývalý anglický reprezentant Owen Hargreaves po sezoně ukončí nepovedené angažmá v Manchesteru United. Klub se podle agentury AFP rozhodl, že s třicetiletým záložníkem, který vinou zdravotních potíží odehrál za poslední tři roky pouhé čtyři ligové zápasy, neprodlouží končící smlouvu.

Hargreaves se opět zranil a sezona pro něj skončila

Owen Hargreaves z Manchesteru United se opět zranil. Třicetiletý záložník , který v dresu anglického klubu vinou zdravotních potíží odehrál za poslední tři roky pouhé čtyři zápasy, má problémy s ramenem a sezona pro něj skončila.

Hargreavesova zranění nekončí a Ferguson má obavy

Zranění, zranění a zase zranění. Stručná charakteristika posledních dvou let fotbalového života Owena Hargreavese. Záložník Manchesteru United se sice v listopadu po vleklých problémech s koleny vrátil na trávník, jenže se okamžitě zranil a manažer United Sir Alex Ferguson má vážné obavy.

Zraněný Hargreaves bude mimo hru až pět týdnů

Anglický reprezentant Owen Hargreaves z Manchesteru United si kvůli zranění podkolenní šlachy asi pět týdnů nezahraje. Devětadvacetiletý záložník se zranil už po šesti minutách sobotního zápasu s Wolverhamptonem, ve kterém se po vleklých potížích s koleny vrátil k fotbalu po více než dvouleté pauze.

Hargreaves už trénuje a je znovu blízko k návratu

Je to už obehraná písnička, jenom s tím, že teď zní její pozitivní část. Záložník Manchesteru United Owen Hargreaves má dlouhodobě problémy s koleny, nyní ovšem znovu začal trénovat a mohl by se brzy vrátit do sestavy Red Devils...

Hargreaves se bude místo přípravy léčit v USA

Anglický fotbalista Owen Hargreaves zůstane v americkém Coloradu, dokud definitivně neskončí léčba jeho problémů s koleny. Devětadvacetiletý záložník Manchesteru United kvůli bolestem kolen vynechá celou přípravu, která měla přitom být jeho první po téměř dvacetiměsíční absenci.

Hargreaves má znovu problémy, přijde o začátek sezony

Owen Hargreaves má obrovskou smůlu na zranění a ta se ho drží i nyní. Záložníkovi Manchesteru United se znovu ozvala kolena a podle manažera Sira Alexe Fergusona nestihne začátek nové sezony. Podobně by mohl dopadnout i Rio Ferdinand...

Nominace na MS by se mohl dočkat Carragher i Hargreaves

Obránce Liverpoolu Jamie Carragher je údajně připraven vrátit se kvůli mistrovství světa do anglické fotbalové reprezentace. Nečekané nominace by se podle britských médií mohl dočkat i záložník Owen Hargreaves, který se teprve nedávno vrátil do hry po téměř devatenáctiměsíční pauze.

Hargreaves je po roce a půl zpět. Šilhá i po MS

Owen Hargreaves po osmnácti měsících odehrál zápas, včera nastoupil za rezervu Manchesteru United na poločas proti Burnley. Na ostrý start si anglický záložník bude muset ještě počkat. Hargreaves ví, že je před ním ještě kus práce, přesto se nevzdává naděje na letní mistrovství světa.

Hargreaves by měl po více než roce začít s tréninkem

Záložník Owen Hargreaves, který za Manchester United kvůli zranění nastoupil naposledy před více než rokem, se v nejbližších dnech vrátí k tréninku. Do prvního utkání by měl osmadvacetiletý fotbalista podle trenéra Alexe Fergusona nastoupit v listopadu.

Hargreaves se znovu blíží k návratu na hřiště

Owen Hargreaves za sebou má hodně trpké měsíce, záložník Manchester United hodně dlouho laboruje s problémy s kolenem a na hřiště se ještě nějaký ten pátek nepodívá. 28letý fotbalista se každopádně blíží k návratu na zelené trávníky, v tuto chvíli ovšem nesmí nic uspěchat...

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele