Hargreaves se na jeden rok upsal Manchesteru City

31.08.2011, 20:58
Aktuality
Owen Hargreaves si našel nového zaměstnavatele, i nadále bude hrát anglickou Premier League a dokonce se nebude muset stěhovat z Manchesteru - někdejší anglický záložník se jako volný hráč upsal tamním Citizens...

Hargreaves v posledních letech působil v Manchesteru United a i když klub sbíral úspěchy, sám hráč spokojeností překypovat nemohl. Hodně ho trápily zdravotní problémy a v posledních letech prakticky nehrál vinou problematických kolen, s nimiž byl na operaci. Po loňské sezoně mu pak nebyla prodloužena smlouva.

Už 30letý záložník se tak stal volným hráčem a celé léto si hledal angažmá. Zájem o něho měly Leicester nebo West Bromwich Albion, se svou nabídkou ale uspěl Manchester City - obě strany se dohodly na jednoleté spolupráci.

Autor: Tomáš Pavlík / mcfc.co.uk

Komentáře (197)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

tak tohle je nejhorší letošní přestup

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Didier Drogba

Reagovat
Kenneth

Gratuluju Hargreaves, ztratil si veškeré sympatie a ještě budeš Balotellimu čistit kopačky.

Reagovat
smazaný uživatel

Spíš nechápu co se stalo s tím Man City že je ochotné kupovat hráče Man United. A fanoušci je bez mrknutí oka přijímajou. Takhle se rival nechová. Kdyby šel Owen do LFC, tak mu to dajou pořádně sežrat. Sterilní klub který se nedá respektovat ani jako rival, ani jako nepřítel.

Reagovat
smazaný uživatel

Podla teba je City nie je rival Unitedu???

Reagovat
smazaný uživatel

Man City bylo desítky let menší klub, ten rozdíl v kvalitě byl takový že se moc jako pravý rival nedal brát. Ale byl to plus mínus sympatický typicky anglický klub, něco jako WBA a nebo třeba Nottigham Forest. Teďka je to karikatura na velkoklub, jejíž politika spočívá ve vymezování se proti United a snaze se nám vyrovnat.

Reagovat
Ronaldo.com

přesně lip bych to nenapsal!!

Reagovat
smazaný uživatel

ONI se nám nevyrovnají, jsou to pořád jen parodie na klub a fotbal, nikdy nezískají titul...

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
smazaný uživatel

FA Cup minulou sezonu? Teď vám šlapou na paty v lize, jedinný důvod proč jste před City je, že už jste potkali Arsenal. :D

Reagovat
smazaný uživatel

Aby vám nespadnul ten váš hřebínek

Reagovat
smazaný uživatel

Co to píšeš? Vždycky hrávali ve středu tabulky!

Reagovat
smazaný uživatel

Když Fergie vyhrával svůj památný Treble, tak bylo Man City v Division Three a těsně před krachem. Pak strávili roky hrabáním se z nižších lig, zatímco Man United sbíral titul za titulem. A kdyby nebylo šejků, tak druhý nejsilnější klub v Greater Manchester je pořád ještě Bolton.

Reagovat
Ronaldo.com

Reagovat
66pepo66

Reagovat
Mindas

City dokázalo dotáhnout vždy lepší a zvučnější hráče, než Bolton. Neděl z něj zase nějaký no name klub.

Reagovat
66pepo66

LOL. Keby mal Bolton take financne moznosti ako City, tak by tam bez pochyb chodili ti "hraci zvucnejsieho" mena. Ak sa stane z Wigane to iste co zo City a do 3-4 rokov sao bjavia v TOP5, dalsi podobni Aguerovi, Batolatu a vlastne celemu zvysku kadru tam budu chodit. Takze...

Reagovat
Mindas

Jseš magor, nebo neumíš číst? Kdo se tady baví o době City za šejka?

Reagovat
smazaný uživatel

Bolton není noname klub. Je to nejúspěšnější anglický klub který nikdy nevyhrál trofej pro mistra Anglie. Pro mě je to jeden z anglických top klubů, sice v útlumu, ale historicky špička. Ten jeho stadion klame, stejně jako město ve kterém sídlí.

Reagovat
Mindas

Proč mi tohle vysvětluješ?

Reagovat
smazaný uživatel

Abys věděl že přirovnání starého Man City k Boltonu nemyslím jako urážku. Pár let zpátky pro mně byly ty kluby plus mínus nastejno. Aji historicky, aji sympaticky.

Reagovat
smazaný uživatel

Respektive co se týče rivality.

Reagovat
Mindas

Já zase poukazoval na to, že City i dříve si mohli dovolit lepší a dražší hráče, protože v Anglii patřili vesměs vždy ke špičce, bez ohledu na urvané trofeje. Historická bilance bodů mluví jasně. Zkrátka ten klub měl vždy lepší zvuk u hráčů, než Trotters

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
soukup

Rival to vždy byl

Reagovat
Mindas

Přesně tak. Nevím, co tady rozjíždí prospero za své domněnky. Že City posledních dvacet let strádalo, a to díky sestupům až výrazně, tak nic nemění na tom, že to byl vždy ohromný rival United. Oba kluby neměly vždy slavné období, ale i špatné a neúspěšné, a to i United. A nikdy to rivalitě neublížilo, jako třeba u Fulhamu s Chelsea. Rivalita s Lfc je dlouholetá hlavně díky úspěchům a i lokálnímu umístění. Rivalita s Arsenalem, jak napsal Tomanatura, je úplně mimo. To už je pouze na úrovni výkonnostní.

Reagovat
Tomanatura

United mají jediného opravdového rivala a tím je Liverpool. pak následuje Arsenal a pak City, Leeds, pak Bolton, Everton...

Reagovat
smazaný uživatel

Liverpool, Arsenal, City, Everton, Leeds. Aji když pro mě nejsou zápasy s City ani tak o prestiži, jako spíš o nutnosti sebrat jim tři body aby se jim nepovedlo proměnit peníze za úspěch.

Reagovat
Swarley

tak to už není ani tak rivalita, ale boj proti zlu...

Reagovat
Mindas

Reagovat
Swarley

neber si to nějak osobně, ale já to tak prostě beru...souboje s Chelsea nejsou ani tak o rivalitě nebo něčem podobným, ale fakt to beru jako zabránění tomu, aby tyhle ropácký kšefty přestaly co nejdříve bavit...

Reagovat
Swarley

a to stejné bude platit i o City...

Reagovat
Mindas

Boj proti zlu? To je to samé, jako současný svět. Boj USA proti diktaturám. Čím se bojuje? Zbraněmi! A co jsou zbraně? Opět jenom zlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle je primitivní logika jak z nějaké Anarchokomunistické příručky. Tohle se tady řešilo stokrát proč je Man City nenáviděné. Jestli si to nepochopil / odmítl pochopit předtím, teďka je zbytečné ti to vysvětlovat. Takovou cestu k úspěchu prostě fanoušci neradi vidíjou. Jestli FFP dokáže pracovat jak se od něho očekává a Man City se jím bude řídit a pořád bude bojovat o titul, tak to bude rival který si zaslouží respekt. Teďka je to pro mě klub který se snaží koupit úspěch. A nikoho takového respektovat nebudu.

Reagovat
Mindas

Je to úplně stejně primitivní, jako fráze, že je to boj proti zlu. Jsem asi ten poslední fanoušek City v Čechách, který by se City zastával, pokud jde o nabyté finance. Ale je to proboha souboj dvou gigantů z Anglie, dvou rivalů, kdy jeden před druhým má letitý náskok a ten druhý to rychle dohání finančními injekcemi. United není žádný divizní celek složený z horníků a farářů, ale fotbalová velmoc, kdy o jejim vlastnictví se také hodně napsalo a není to zkrátka také žádné "dobro". Že City jsou všeobecně neoblíbení, tak to je pochopitelné.

Reagovat
Swarley

chceš to napsat jako "fotbalový zlo" nebo to nebudeš chtít pochopit vůbec?

Reagovat
Mindas

Proč bych to neměl chápat? Fotbalové zlo je u mě korupce a vše s tim spojené. City jsem, jako fanoušek, považoval za větší zlo, když tam byl tan asijský sráč. City je prototyp moderního, zkaženého světa, ale všeobecně nikdo to nemůže nazvat, jako zlo. Mladí si nad takovými kluby chrochtají, i když my už na to koukáme jinak. Já na to nahlížím střízlivě už i jen tak z povinnosti, a že vidím víc do City.

Reagovat
smazaný uživatel

Asi jako když sem v CSM bojoval proti tomu aby Chelsea nikdy neměla trofej pro vítěze LM, párkrát sem se dostal s ňou dostal do finále a porazil ju tam. A nikdy když sem hrál CSM, tak ušatý pohár nezískala.

Reagovat
Mindas

Ale hovno. Nikdo není z přestupu Owena na větvi, ale zase nevím, proč bychom měli brečet, že k nám přišel hráč, který toho za United nahrál tolik, že za pár let o něm fanoušci United ani vědět nebudou. Tohle není G. Neville, ale hráč, kterého s klubem pojí jen pár zápasů, navíc v současné chvíli bez smlouvy. Už mám fakt plný zuby těch debilních keců, když se ze sympatického hráče stane hned sráč, a to jen proto, že přestoupil k City. Je to už směšný a pokrytecký. Owen byl bez angažma a našel si práci, co je na tom nepochopitelného. Pracuje tady vůbec někdo? City je sterilní klub, protože k němu jde hráč z United. Jako kdyby historie United neznala žádného hráče, nebo manažera, který přišel ze City. Zrovna jeden člověk je jednou z největších vaších osobností historie, a také se na něj nikdy neblilo z obou táborů.

Reagovat
Tomanatura

Jeho především pojí 25 milionů a 3 roky platu, když on si chodil o marodce a prohlašoval, jak je United vděčný, že ho furt drží... charakter.

Reagovat
Tomanatura

Mohl mít alespoň tolik slušnosti a jít jinam, o nabídky nouze neměl. Ale jde mu jen o peníze.

Reagovat
Mindas

Ale to je přesně ono, to je právě to vystřízlivění fanoušků United. To bylo zde keců od kiwwiho a spol, co je to za charaktera a jak se k němu chová klub. V současném světě a fotbale není nic růžové, a to ani u United, což by jejich fanoušci měli konečně pochopit. Třeba by pak nebyli tolik překvapeni, že se hráč zachoval tak, jak se zachoval. Nějaká vděčnost nebo skromnost už neexistuje, je to jen o tom, kdo si urve větší krajíc bez ohledu na dopad.

Reagovat
kiwwi

wtf? prave preto ho odsudzujeme

Reagovat
herbage

Reagovat
Subre

Tady jsou tupci za tupcem!!!Proboha on nepřichází od Devils,ale jako volný hráč!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Debilni volba...

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vybral si výborně

Reagovat
smazaný uživatel

Inak sa budem smiať ak sa mu začnú vyhýbať zranenia a bude hrať o5 na úrovni

Reagovat
smazaný uživatel

Tak toto je zrada

Reagovat
M11

neskutecne co se v tom fotbalovem svete dokaze odehrat

Reagovat
kiwwi

Hargo, Hargo, co si to preboha spravil

Reagovat
smazaný uživatel

No co, odehrál za dvě sezony v MU 10 minut Kdo z vás to může říct?

Reagovat
ACSMan

právěže i přesto pořád byl v manchesteru který se o něj staral

Reagovat
minoLFC

pekna blbosť od neho...mal si ísť ešte zahrať do menšieho klubu do menej naročnej ligy

Na druhú stranu sú vtipné reakcie manure...keď odchovanec Liverpoolu odmietol AV a ďalšie kluby, kde by nastupoval, mal šancu sa vrátiť do repre a vybral si sedačku v ManU(a iba idiot si mohol myslieť že by mal šancu pravidelne nastupovať), tak mali reči o tom ako chce ešte skúsiť hrať na najvyššej úrovni....a u hráča, ktorý je v rovnakej situácií(a ani za nich praktický nič neodohral) to pochopenie nemajú

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
Kenneth

Reagovat
kiwwi

neprestupoval priamo

Reagovat
smazaný uživatel

M. Owen šel přes cizinu, nehrál u vás 5 let a mezitím byl ještě v Newcastlu. Hargreaves od nás odešel před měsícem.

Reagovat
minoLFC

jo skončila mu zmluva...Hargy ale odohral za ManU jednu sezonu praktický....Owena sme vychovali a prežil u nás najlpeiše roky v ktorých získal zlatu loptu

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale všeci fanoušci mu drželi palce, pořád se na něho myslelo a on to musel vědět. Dokážu si představit že ho lidi vítali na tréninku a nebo na zápasech rezervy, nebo třeba ve městě. Kdyby šel do toho WBA a pak se z tama dostal do City, tak budu zklamaný, ale řeknu že je to naša blbost že nešel k nám, ale takhle mě zklamal hlavně on.

Reagovat
minoLFC

tak aspoň trochu vieš ako sme sa cítili po prestupe Owena

Reagovat
smazaný uživatel

Ale, Hargreaves není odchovanec, skoro si u nás nezahrál. Ještě nic neprohlásil, možná si s City elegantně vytře prdel a řekne že tam šel pro prachy a repre. A toho Owena, mohli ste ho přivést vy, už když šel z Realu. A nebo přímo z Newcastlu, možnost na to určitě byla a šel by k vám rád. Ale po tolika letech už bych to neřešil. Podobně jako kdyby k vám třeba letos přestoupil Phil Neville. Jo, trocha by mně to mrzelo, ale proč být na něho naštvaný, pro klub udělal dost, kdyby na něho vzpomínal v dobrém, tak ať si to užije. Owen nikdy neříkal jak United miluje, vždycky říkal že je tady pro titul, což vždycky chtěl a nikdy to nedokázal. Dostal ho, užil si ho.

Reagovat
minoLFC

Owena sme nepriviedli lebo už nemá na to hrať v základe top klubu, nejaké ponuky padli ešte pred &&newcatlom, ale vtedy mu nevyhovoval o 10-20k nižší plat ako mu ponúkol Newcastle...keby si vtedy vybral AV tak nič nepoviem, možno aj Everton by som prekusol, lebo im ako malý fandil....tam by si zahral a vrátil by sa teoretický do repre

u Hargyho repre už nehrozí, plat nebude mať ako Owen v ManU, on tam ide lebo si myslí, že na to má, čo je blbosť...Owen si šiel iba vysedieť titul v PL a LM

Reagovat
smazaný uživatel

Owenovi sem ten titul přál je to pro mně pořád nástupce Shearera, takový hráč by anglický titul asi měl mět. Stejně jako Torres, považovaný za jednoho z nejlepších útočníků svojí generace a nemá jedinou klubovou trofej. A nemládne. Upřímně sem čekal že když u nás ten titul získá, tak odejde do menšího klubu, ještě by si zahrál dost a dost, na repre už to nebude, ale pozornost by určitě vzbudil. Kdyby to nebyl takový sympaťák, tak bych doufal že po něm dneska ještě někdo skočí. Třeba to Stoke. U nás už si moc nezahraje, aji hypoteticky bez Berbatova je to čtvrtý útočník, s ním v kádru nemá šancu, maximálně tak v pohárech. A to je na něho málo.

Reagovat
minoLFC

titul ale nie za každú cenu...v Liverpoole trofeje získal, len bohužial nie tu hlavnu...Torres nemá žiadnu trofej ani s Atleticom ani Liverpoolom

Reagovat
smazaný uživatel

Tož já být jím tak du do Chelsea. Respektive já být jím, tak neodcházím z Liverpoolu.

Reagovat
Kenneth

Tu nezíská ani v Chelsea, navíc se tam kurevsky trápí. Tipuju že do roka odejde zpátky do Atlética.

Reagovat
Swarley

ty jsi byl vždycky mimoň

Reagovat
Jollae

amen

Reagovat
smazaný uživatel

mimoLFC

Reagovat
kiwwi

a rozdiel je v tom, ze United stali pri nom, platili mu vsetko, stal klub velke peniaze, fanusikovia ho milovali, neodohral skoro nic, cize skoro nic klubu ani nesplatil naspat, odisiel zadarmo a ide k rivalovi....toto sa proste nerobi

Reagovat
minoLFC

ManU keby mohol sa ho zbaví...ale mal parádnu zmluvu, tak sa ho zbaviť nemohli..ak by za ním stali tak by ešte dostal rok šancu so zmluvou aku má v City alebo aku má Aurelio

Reagovat
minoLFC

sám chcel hrať za MaNU zadarmo(vraj)

Reagovat
kiwwi

ked chcel hrat zadarmo (cize mu nejde o peniaze ale o futbal) tak preco nesiel niekam kde by hral? Tak bude sediet na lavicke za prachy

Reagovat
minoLFC

prachy prave nebude mať podľa všetkeho...nemá rozum, myslí si že má ešte na top klub a hlavne na PL....pritom sa mohol už za tie 4 roky poučiť

Reagovat
vladis271

niečo ako Owen u vás?

Reagovat
kiwwi

lenze Fergie uz chce davat sancu mladym hracom, uz pre neho v United proste nie je miesto...mal si jednoducho za toto vsetko co pre neho United spravili vybrat iny klub

Reagovat
minoLFC

tak ako Owen...aj taký Torres povedal, že do ManU by nikdy už nešiel aj kebz mohol, lebo by to bolo ako Atletico - Real...a to je hráč čo bol v Liverpoole iba 3,5 roka

Reagovat
smazaný uživatel

Šak vy ste taky rival. Man City je to jedno, ti by koupili klidně Rooneyho s Vidičem a Giggsem navrch kdyby to šlo.

Reagovat
Kenneth

A pak šel do Chelsea.

Reagovat
minoLFC

Chelsea nikdy nebol náš rival...teraz je to konkurent ale nie rival

Reagovat
Kenneth

Ale je to zrada.

Reagovat
minoLFC

čo ja viem...pre tých čo boli naho namotaný možno áno...mna síce jeho odchod po futbalovej stranke mrzel a mrzí, ale zas chápem, že nemá za celu karieru ani posratý ligový pohár a hlavne sme zaň dostali pekne love

Reagovat
Counter

Reagovat
vladis271

a ešte jednu

Reagovat
smazaný uživatel

Jak dlouho ho United živili?

Reagovat
minoLFC

na marodke praktický 3 roky a je im vdačný

Reagovat
smazaný uživatel

To je naprostá šílenost..

Reagovat
smazaný uživatel

Tímhle se pro mě ten hráč stal naprosto nesympatický a neoblíbený. Ztratil veškerou mou oblibu.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím , že mu je to u prdele

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Mě už je taky u prdele že bude vysedávat na tribuně.

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
EL Gringo

Reagovat
smazaný uživatel

City nie je rival pre United??? tak to asi nemate televizor!!!! tak potom tomu rozumiem

Reagovat
minoLFC

bohužiaľ...mi sledujeme zápasy cez stream

Reagovat
C0br

Pro tuhle zradu neexistuje v žádném jazyce dost silná kletba.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

zrada??? ved ho z United vykopli!!!!

Reagovat
kiwwi

jebe ti?

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Moc nechápu co si od toho Mancini slibuje .

Reagovat
minoLFC

asi myslel, že je home grown

Reagovat
smazaný uživatel

niekto tu proste nevie predychat,ze United ma konkurenciu!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Všichni tu zvracíte jako kdyby vám odešla největší hvězda a ne hráč co poslední 2 roky sokro jen seděl. Neřikám ,že je to dobrá volba jak z jeho strany tak ze strany City , ale to rozhodně neospravedlňuje vaše reakce

Reagovat
Mindas

Samý pokrytec, co by si chtěl.

Reagovat
Elliasson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Další z těch nejloajálnějšísh hráčů na světě

Reagovat
kiwwi

ty si z tych Barcelonskych jednoznacne najtupsi

Reagovat
Swarley

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
niflheim

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Když vidím co za sebranku (snad až na Swarleyho) na to reaguje, tak to fakt potěší

Reagovat
Swarley

tak já nevím jestli si tě náhodou s někým nepletu, ale my se nemáme moc v lásce ne?

Reagovat
smazaný uživatel

tak to vidím i já. Skupinka těch největších tupců.

Reagovat
smazaný uživatel

teda samozřejmě souhlasím i s tím swarleym. Jeden z mála normálních u PL.

Reagovat
vodka

myslitel Migueli

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
vodka

bez diskuse...

Reagovat
smazaný uživatel

Místními reakcemi se bavím poslat blijícího smajlíka je asi to jediné, co s tím můžete udělat

Reagovat
Liquid

tell me why ?

Reagovat
Willy Wonka

Hned po příchodu do United se Owen stal mým nejmilejším hráčem, byl mi dokonce sympatičtější než Scholes... Po jeho zdravotních problémech a následném neprodloužení smlouvy jsem mu přál nějaký klub v PL, ale Man City?! Nemám slov, jsem v šoku a nasraný. A myslím, že hrát moc nebude... Na jednu stranu bych mu přál, aby mu to šlo, ale v City? Ach jo...

Reagovat
minoLFC

hrať nebude určite...nemá rozum

Reagovat
niflheim

Hargo, Hargo...taková podpásovka

Reagovat
66pepo66

Reagovat
smazaný uživatel

videa na internete zabrali

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně to, jak si na jednom dal do koulí

Reagovat
minoLFC

si vtedy Mancini, to je tvrdé DM

Reagovat
minoLFC

myslel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

go City go

Reagovat
smazaný uživatel

to bude očista ekonomiky až tahle fotbalová bublibna splaskne, ... lidi platěj drahý hypotéky a sportovní kluby jsou beztrestně předluženým "daňovým rájem"

Reagovat
smazaný uživatel

Ále, o co jde? Vždyť si tam šel stejnak jen vydělat peníze. Tak mě tak nepadlo, jestli to nebyl jeden ze SAFových geniálních nápadů - poslat do kabiny rivala jen zbytečného hráče s dobrým platem. Každopádně jsem ho chtěl ještě hrát a né vysedávat na tribuně.

Reagovat
smazaný uživatel

*chtěl vidět hrát...

Reagovat
smazaný uživatel

tím mě dost překvapil mohl si vybrat jinak, ale já sem ho nikdy nebral jako nějakého srdcaře MU , takže mi to až tak nevadí ...

Reagovat
Swarley

tak on je to hlavně velký sympaťák a ty jeho zdravotní problémy naučily mnoho fandů MU ho milovat...to, že přestoupí bylo jasné a tak jsem mu hlavně přál, ať si ještě zahraje a slouží mu hlavně zdravíčko...

no a on zůstane v PL a ještě k tomu se nasere k těm posraným ropákům...to tak nějak trošku nasere

Reagovat
smazaný uživatel

Přestupová taktika City mi bere dech! To i Vieira byl super koupě ? Ale tohle ....Pls pozdravuj hráče béčka

Reagovat
Tomanatura

Ale jak říkám, pokud tam bude zdravý, posadí každého.

Reagovat
Swarley

no bohužel je to pravda, takže ho dost možná v základu uvidíme často...teď jen záleží na tom, jak moc dohromady se za tu dobu dal...

Reagovat
smazaný uživatel

Blijte blijte děcka

Reagovat
smazaný uživatel

on ma asi dost v p... ci bude hrat uz je stary ide zarobit:) osobne man city mam rad ale tych šejkov moc nemusim klub by si mal zarabat peniaze svojimi vykonmi a nie že sa zodna na den stane s priemerneho klubu velkoklub len na zaklade penazi...

Reagovat
minoLFC

tak poriadne si zarobí iba ak bude hrať...čo nebude skoro vôbec

Reagovat
smazaný uživatel

No tak si chce zahrát, no, tak proč šílíte za hráče, který nebyl odchovancem MU a v podstatě nehrál 2-3 roky, takže ani nebyl členem kádru de facto....

Reagovat
66pepo66

Ano, samozrejme. Zahrat si v City, no hahaha. Keby si chcel zahrat tak ide do WBA ci Spurs a ak by sa ukazalo ,ze nato este ma isto by odisiel po roku do nejakeho lepsieho klubu. Ved napokon iste by od Spurs/WBA nedostal kontkrakt na viac ako rok. Po tom vsetkom co pre neho spravili United, si takto nasere do huby. Aj ked nie je odchovancom United je to kruta zrada...

Reagovat
smazaný uživatel

Takovej Saviola light.

Reagovat
smazaný uživatel

určite ho kúpili za 100 melonov a plat bude dostávať 190 000 libier denne

Reagovat
smazaný uživatel

190 000liber za hodinu

Reagovat
Mindas

Tak tím je odchod SWP tutovkou.

Reagovat
smazaný uživatel

a Milner uz k tráve pričuchne len na treningu, a ked sa owen chytí tak sa aj mne skresajú minutky

Reagovat
Mindas

U Milnera se nic nemění. Owen má smlouvu na rok, bude to s ním stejné, jako u Vieiry. Nastoupí do pohárů, případně jako alternativa za de Jonga.

Reagovat
smazaný uživatel

Vždycky jsem ho měl strašně rád...až doteď.

Reagovat
smazaný uživatel

určite ho to psychicky položí

Reagovat
smazaný uživatel

doufam, že bude mít tenhle přestup apsoň jedno positivum - a to, že se Owen ukáže v Allianz Areně

Reagovat
smazaný uživatel

Ked bude mimo Milner,De jong aj Gareth...tak ano

Reagovat
smazaný uživatel

Co to je za kecy tohle? Byl sympatický a už není? Vy jste fakt šašci, nehroťte to...

Reagovat
Mindas

Hlavně zdejší pojem "sympatický" je už neskutečně k smíchu. Vždy to je o subjektivním pocitu a o tom, co každý hledá a líbí se mu. Dyť tady se už ani nerozdělují hráči na dobří a špatní, ale jen na sympatický a nesympatický, a to vesměs ještě platí rovnice: Angličan = Sympaťák. Čtu sympatický a jdu do kolen. Tohle je opravdu mor EF.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
herbage

zrovna u Hargreavese je to trapné, protože on je stále sympaťák. Ale pravda je, že v Manchesteru City je vysoká koncentrace jak špičkových fotbalistů, tak zároveň těch největších odpadů a nějaké řeči o nabízených platech a zaměstnavateli si odpusť

Reagovat
Mindas

Zase subjektivní. Všeobecně za zmrdy jsou bráni Balotelli, Tévez a Ade. U ostatních je to opravdu o tom osobním pocitu. Někdo má rád Harta s A. Johnsonem, já zase osobně je nemůžu ani cítit, i když to je trochu přehnaný. Naopak zase Zabaleta je pro mě neskutečný bombarďák, ale zase někdo ho nemusí kvůli jeho tvrdé hře. Každopádně jako člověk se prokazuje skvěle. Dále Kolarov, Kompany a Silva nemůžou nikomu vyloženě vadit. S tou koncetrací největších odpadů bych to neviděl zase až tak ostře. City jsou víc na očích, tak se víc řeší. Co potom takový Iniesta, Villa a Busquets.

Reagovat
herbage

Takhle, Kompanyho, Clichyho, Kola i Yayu Tourého, Zabaletu, Silvu a Džeka mám vyloženě rád a přeji jim vše nejlepší. Hart, Richard, Lescott, Bridger, Kolarov, De Jong, Milner a Adam Jonhson jsou mi celkem putna. Ale Barry je pro mě jidáš, Nasri také, Ade jakbysmet, Tévez mi ani tak nevadí, ale je bezmozek, Balotelli má vypatláno a Agüero je kurva na peníze. Spíš mi jde o to, že dáváte takové nabídky, které nejde odmítnout a tomu odolají jen velmi silné charaktery. Ale ta prohlášení, které vaši hráči pak dávají do novin, to jsou jak rány nožem do srdce. Tévez vůči MU a Fergusonovi, Ade vůči Arsenalu, Nasri vůči fanouškům Arsenalu, Agüero vůči Atléticu apod. A když vidím, jak takový Clichy prohlásí o Adebayorovi, že ti kdo jdou k Citizens, ti myslí jen na peníze a pak tam skončí taky, tak co si mám o tom hráči myslet, když přitom na hřišti vždy nechal duši a udělal pro klub maximum. A pak vidět, jak se v teplém kanclu v útrobách vašeho stadionu směje Patrick Vieiera na tu krysičku Nasriho a jak ho tam váš nějaký manažer plácá po zádech, to je hnus nad hnus

Reagovat
Mindas

Ta prohlášení se dějou všude, když hráč odchází za ne úplně nejlepší situace. Koukni třeba na Torrese. U City navíc to staví vždy do popředí a někdy je to i zveličené a vzaté úplně jinak, než to bylo prvotně myšleno. Viz. Džeko a to jeho prohlášení o fans ve městě.

Reagovat
herbage

Já to chápu, ale třeba právě ten Vieira, že jako kapitán invincibles, který tolik toho s Arsenalem prožil a dal mu nejlepší léta své kariéry a přemlouvá pak Nasriho, aby šel k Citizens

Reagovat
Bayern +

Jako zaměstnanec klubu Manchester City FC má snad Nasriho přemlouvat, aby tam nešel? Toto je již naivita ... Prostě Vieira tam pracuje a když v zimě zlanaři třeba Peršana, nemůžeš se divit.

Reagovat
kiwwi

ano, tie prehlasnenia sa deju vsade, vsade tam, kde hracom pomutia peniaze rozum

Reagovat
t0mmy33MCFC

jo je to vysmech jak Kun nebo Nasri nejvetsi borci sympataci a pak najednou, jen protoze chteji psat historii a byt soucastni neceho velkyho, tak vseci na ne blijou :D kinder demence no proste

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Na EF je mor něco jinýho. Je tady pár lidí, kteří rozhodují a pak jsou tu obrovská stáda ovcí, co pak papouškují a jejich cílem je se zalíbit, tak se předhánějí v tom, kdo toho vyvoleného neoblíbeného urazit.

Každej by měl vzít rozum do hrsti a vysrat se na nějaký papouškování.

Reagovat
smazaný uživatel

tak tenhle přestup nechápu , dyt mu musí bejt jasný že si kopne tak maximálně 2x v sezoně, pokud vůbec

navíc když hraje na pozici, kde má city obrovský přetlak, pochybuju že se dostane do hry přes yayu, de jonga, barryho,popřípadě milnera

Reagovat
sidy10

zbytečný nákup, hrát stejně nebude..

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Steve Stifler

Pěkně si to posral, chlapec

Reagovat
smazaný uživatel

No pokud ho chtěl opravdu Leicester a West Brom, tak mě Hargry vážně zklamal! Moc jsem mu přál návrat k fotbalu, ale tohle se vážně nedělá!

Reagovat
smazaný uživatel

Owenovi sa nedivim - chudak dlhe roky odpisovany - dostal vacsi plat, hraje vo velkom klube aj ked je pravda ze toto sa proste nerobi, a pokial viem chcel hrat - a tam si nezahraje, cize si sral do huby

ale od City je to UBOHOST najvacsia, kupit hraca najvacsieho rivala, ktoreho vlastne ani nepotrebuje? je to cisto provokacia k devils, ubohy zasrany chudaci su to, nic viac, proste odpad moderneho futbalu !!!!

Reagovat
Chazy

Prospero ... ty zas perlíš.

Reagovat
kiwwi

je tu dost kokotin popisanych, ale aby ich popisal prave prospero...

radsej sa zapoj do priamej konverzacie, kde sa da vsetko vyargumentovat, ako zakladat taketo trapne topicy

Reagovat
Chazy

Prosímtě, vždyť mu to víceméně všechno vypsal Mindas. Man City, i když patřilo mezi to horší v PL, tak kupovalo daleko lepší hráče, než kdy mohl Bolton. City prostě patřil mezi anglickou špičku, má velký jméno a vždycky měl dost fanoušků a peněz. Nikdy nebyl v Greater Manchesteru žádnej klub nad United a City. I kdyby šejkové nepřišli, City jsou prostě druhej klub po United.

A co se týče přestupů, tak prospero je šokovanej něčím, co je naprosto běžný. Andy Cole hrál po United za City, Schmeichel hrál po United za City a našlo by se spousta dalších. Ta rivalita mezi klubama je prostě malá, fanoušci United daleko radši porazí Everton, než City a nejde o to, že by ManCity byl malej klub, ale že prim vždycky bude hrát nenávist k tomu městu po řece Mersey. Prostě tady objevuje Ameriku, přitom se stalo něco, co se už stalo několikrát a není důvod, proč by to mělo fandu City srát, když za ně už hrála spousta hráčů z MUFC......

Reagovat
Chazy

Prostě zas a znovu mám pocit, jako kdyby to sledoval dva roky. To je to poslední, co by mi přišlo zajímavé, že City berou vysloužilý hráče United. A on napíše "co se se City stalo".

Reagovat
Tomanatura

já mám takový pocit u většiny zdejších, ale na tom přece není nic špatné.

Reagovat
Chazy

Já taky neříkám, že to je špatné, ale neměl by se tu do krve hádat, když to sleduje evidentně krátce. Taky ten pocit mám u většiny lidí a většině nic neřeknu.

Reagovat
vodka

Reagovat
smazaný uživatel

tak to abys umřel ty zmrde za todle....

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Protože mi prospero těžko odpoví u onlineu, tak se zeptám tady:

V čem je ten obrovský rozdíl v přestupu Owena k United a Hargreavse k City?

(teda samozřejmě kromě toho, že jeden z nich tě potěšil a druhej naštval, že jo ...)

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele