Ondřej Švejdík Články

Další články

Švejdík končí v Liberci a hledá si angažmá

Liberec opouští zkušený stoper Ondřej Švejdík, který ve Slovanu hostoval ze Sparty. Kvůli malému hernímu vytížení se s klubem dohodl na ukončení spolupráce a bude si hledat nové angažmá.

Švejdík se těší na návrat do Groningenu a s Libercem chce vyhrát

Obránce Liberce Ondřej Švejdík se hodně těší na čtvrteční zápas Evropské ligy v Groningenu, protože se poprvé vrátí do míst, kde působil v letech 2006 až 2010. Slovan podle dvaatřicetiletého fotbalisty bude hrát na vítězství, protože bod je pro něj i po domácí remíze 1:1 s nizozemským soupeřem málo.

Liberecký Švejdík se těší na zápasy proti "svému" Groningenu

Nadcházející dvojzápas Evropské ligy s Groningenem bude výjimečný pro libereckého obránce Ondřeje Švejdíka. Dvaatřicetiletý stoper Slovanu totiž v dresu nizozemského soupeře strávil čtyři roky a na angažmá dodnes rád vzpomíná. Věří, že Liberec využije toho, že Groningen hraje hodně útočně a zvítězí.

Švejdík: Kulisa bude jako na tréninku, musíme se nahecovat

Pokud nastoupí, čeká Ondřeje Švejdíka po necelých třech letech opět zápas v pohárovém "azylu" Kirjatu Šmona. V listopadu 2012 hrál s pražskou Spartou v Haifě venkovní zápas Evropské ligy proti Hapoelu (1:1) před hrstkou diváků a podobně komorní atmosféru předpokládá i při čtvrteční odvetě 3. předkola v Netanje, kde bude Slovan hájit náskok 2:1 z úvodního domácího duelu.

Škoda, moc jsem chtěl Superpohár obhájit, mrzela prohra Švejdíka

Zatímco před rokem slavil Ondřej Švejdík se Spartou se Superpohárem nad hlavou, tentokrát s Libercem odcházel z duelu ligového mistra s vítězem Poháru FAČR jako poražený. Mrzelo ho to o to více, že při prohře 1:2 s Plzní chyboval při úvodním gólu.

Liberec si ze Sparty vypůjčil Švejdíka

Liberec dnes posílil obránce Ondřej Švejdík. Dvaatřicetiletý stoper bude v severočeském klubu půl roku hostovat z pražské Sparty a za nový klub už by měl nastoupit v sobotním přípravném utkání. Informovaly o tom oba kluby.

Švejdík je v Nizozemsku jako doma - poznal i trenéra Zwolle

Naučil se holandsky a podle vlastních slov je obránce Sparty Ondřej Švejdík v Nizozemsku jako doma. Před čtvrtečním zápasem 4. předkola Evropské ligy ve Zwolle má jednatřicetiletý fotbalista navíc ještě jednu výhodu - v Groningenu totiž hrál pod vedením soupeřova současného kouče Rona Janse.

O postup se můžeme připravit jen sami, míní sparťan Švejdík

Stoper Ondřej Švejdík je přesvědčen, že sparťané drží před odvetou 3. předkola Ligy mistrů v Malmö všechny trumfy. O postup do závěrečného play off o místo v základní skupině se prý po domácí výhře 4:2 mohou připravit jen sami.

Švejdík zůstává ve Spartě, prodloužil smlouvu o dva roky

Obránce Ondřej Švejdík prodloužil smlouvu s pražskou Spartou. V letenském klubu, který o dohodě informoval dnes na svých internetových stránkách, by měl jednatřicetiletý fotbalista působit do června 2016.

Švejdík je rád za šanci na titul, ve kterou už nedoufal

Obránce Sparty Ondřej Švejdík je vděčný za to, že v posledním kole se svým týmem je stále ve hře o titul. Před týdnem prý po prohře v Brně a pětibodovém manku na vedoucí Plzeň v takovou možnost už ani nedoufal.

Švejdík tvrdí, že zimní příprava krátí hráčům kariéry

Jako nutné zlo bere zimní přípravu, specialitu českého fotbalu, obránce pražské Sparty Ondřej Švejdík. A kondiční soustředění ve Františkových Lázních, kde jsou Pražané v tomto týdnu, je podle něj nejméně příjemnou částí lednového tréninkového drilu.

Pro Švejdíka byla první branka za Spartu lehká, ale krásná

Obránce Ondřej Švejdík zažil po třech týdnech povedený návrat do základní sestavy Sparty, které pomohl gólem k výhře 3:1 nad Šmonou ve skupině Evropské ligy. Premiérový zásah za letenský tým se mu líbil, přestože jeho vstřelení prý nebylo těžké.

Švejdík: Lepí se na mě smůla, ale posílí mě to

Obránce Ondřej Švejdík bere už s ironickým humorem, jaká smůla se na něj lepí při jeho začátcích v základní sestavě sparťanských fotbalistů. Ale nezlomí jej prý ani to, že si v odvetě 3. předkola Evropské ligy s Admirou Vídeň vstřelil vlastní branku. Švejdík to spíš bere jako ponaučení.

Švejdík byl rád, že Sparta kvůli jeho faulu na Dukle neprohrála

Při ligové premiéře ve Spartě byl málem za smolaře, který zavinil její prohru v ligové premiéře s Duklou, za niž v loňské sezoně hrál. Obránce Ondřej Švejdík prožil emotivní zápas: nejprve se podepsal faulem pod inkasovaný gól , nakonec si považoval toho, že jeho tým v nastavení získal v prvním duelu sezony alespoň remízu 1:1.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele