Ondřej Švejdík Články

Dukla zahájila přípravu i se Švejdíkem

Dukla Praha dnes zahájila přípravu před návratem do první ligy. Na prvním tréninku po dvoutýdenní pauze se představili také tři noví hráči včetně obránce Ondřeje Švejdíka ze Sparty. Záložníci Antonín Holub z Kladna a Španěl Juan Carlos Carretero z Villarrealu jsou v klubu na testech.

Obránce Švejdík obstál v testech, ve Spartě dostal roční smlouvu

Sparta Praha získala obránce Ondřeje Švejdíka, který ještě před dnešním odletem mužstva z Dubaje podepsal s letenským klubem roční smlouvu s opcí na 2,5 roku. Řekl to personální ředitel Sparty Jakub Otava. Zároveň potvrdil, že Sparta dala další nabídku Liberci na okamžitý přestup Andreje Keriče.

Do sparťanské přípravy dnes naskočí i Ondřej Švejdík

Osmadvacetiletý Ondřej Švejdík bude první novou tváří, která se objeví na dnešním startu přípravy sparťanských fotbalistů. Někdejší záložník Mladé Boleslavi přichází do mistrovského kádru na dvoutýdenní testy, naposledy působil v nizozemském Groningenu. Další testovanou novou tváří bude i kamerunský záložník Martin Abena.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele